Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hol van? Mármint "scepel"!
Na! Kapcsoltam! Kérem a hangszórómat!
nyehehe. hétfőn asszem be tudom dobni. zümmögök majd scepel felé. nem nagy kerülő...
Akrom, akarom, akarom! Most! ( kéznyújtogatós smile!)
a legutóbbin szakadt az eső....végig. egész álló nap.
Ti ott vagytok,de hol az eső?
találtam neked valamit otthon! pici meglepi.
ne hari, de azokon a fotókon egy csepp esőt, egy szem felső sincs.... nem GYANÚS?

nem tom mikor teszik fel a mostaniakat.
ezt szereteeeeeem!
Az még az előző!
Úgy tűnik, már fentvan ezzel az aláírással:A képekért köszönet Nyuszinak, Teddynek és Goliatnak!
múlva
Nyúúú
nemsokára szerintem a ww.stopmotoros.hu n is fent lesznek a pécsi fotók!
A pécsi képek nincsenek feltöltve csak az ftp. szerverre.
Erik túlvan a vastalanításon semmi gond, kb. 2 óra mulva eriszkedik haza.
Wehehe!
Sziasztok!

Hápi, én találtam képet, ahol jobban döntesz...
Annyira, hogy a tükörképed a vízen nem is mer annyira, mint Te!
Épp a cserháti képeiteket nézegettem. A pécsi még nincs feltöltve,vagy rossz helyen keresem?
Erik vastalanítva vajon?
Hűha, lassabban már, nem bírom követni ezt az aktivitást...!
Szijjasztok!

Gratula a piros GS-hez és a ződ Triumphoz .
Dooorcsinak drukkoltam volna, ha előbb olvasom végig a lemaradásaimat, de akkor majd legközelebbre tartalékolok .

Juuj, télleg, a szombat munkanap - én valahogy ezt sosenem követem, mert engem uccsem érint . De ahogy óvastam még Eriknek is lehet gyógyulgatni kell ... Akkor most mi lészen Dooorcsi?
A mi gééjzánknak!

Valami okból engem mindenki utál.
Egyszer felhívtam az öngyilkosjelöltek számára üzemeltetett forródrótot. Mondtam, meg fogom ölni magam.
Azt mondták, nem is rossz ötlet...
Én sem szeretek, de néha muszáj! És megerősíti a tudásom, ha van velem egy pár cetli
Szerintem azzal is tanulok, amíg megírom a puskáimat De mindegy, majd májusban összehozom szóbelin, attól nem félek, bár genyó a tanár állítólag
Én nem szerettem puskázni.
Rizikós is, meg nem feltétlenül segít.

Hajrá május!
Azért annyira nem voltam esélytelen, mert lehetett volna puskázni De mivel nem volt meg a tétel, ezért feleslegesen nem ültem ott, mert akkora örömöt nem lelek abban, hogy a többieket nézzem, ahogy szenvednek De majd májusban megmutatom...