Üdv. Tudna valaki abba segíteni ogy a kipufogon lévő lemezt / megkarcolodott/ , hogy hol lehet megcsináltatni. Felül szegecs alul hegesztés. Nem nagyon akarnak vele foglalkozni.
Köszi Sandro
Sziasztok. Eladó 2005-ös K5-ös GS500F-em. Ha valakit érdekel a kacsu@sagujfalusuli.hu emailcimen keressen meg. /06202534845/ Bocs a reklámért, de szeretném olyan emberkének adni aki szereti eme gépcsodát...
Vazze! Úgy látom, nem a fejed műtötték, mert a gondolataid helyen vannak!
Az a baj, hogy ez olyan husi, ami csak itt sül meg , de mások is jönnek, ezért sem mehetünk!
Gyerekek nem kéne egy HKG-t szervezni, valami közeli szép helyre (papírjuk van róla, hogy "Magyarország Legbátrabb Városa!). Ideje lenne már SZÉP tájakat látogatni, ismerkedni egymással, motorokról, nőkről (és persze pasikról) beszélgetni. Ne legyen túl messze (így hóvégén). Esetleg Pestről nem túl messze? A hétvégén?
"mihez kezdek 2 kiló bepácolt pulykamellel, meg tarjával"
Hát nagyon sajnálom, de természetesen megértem! Első a gyógyuldázás! Enni-inni meg lesz még alkalmunk. Monnyuk nem tom, mihez kezdek 2 kiló bepácolt pulykamellel, meg tarjával, de valahogy majd lesz!
Igyekezz meggyógyulni mihamarabb!
Sajna Télleg az lesz!
Holnap dógozni akartam, szombaton meg moccozni? De itthon néhány lépés után átvérzett a kötésem, úgyhogy a hétvégének lőttek, se koncert, se moccozás!
Hétfőtől majd nyomok egy restartot!
esSO, Dorcsi!
Pár konkrétumot légyszíves! Irányár, futott km, szervizek, szervízkönyv, lánc, "extrák" stb.
Köszi
Köszi Sandro
Az a baj, hogy ez olyan husi, ami csak itt sül meg
"mihez kezdek 2 kiló bepácolt pulykamellel, meg tarjával"
Naaaa?
Aztl ehet felpolcolt lábbal is!
Igyekezz meggyógyulni mihamarabb!
Holnap dógozni akartam, szombaton meg moccozni? De itthon néhány lépés után átvérzett a kötésem, úgyhogy a hétvégének lőttek, se koncert, se moccozás!
Hétfőtől majd nyomok egy restartot!
esSO, Dorcsi!
tényleg. "LÁBADOZZÁÁÁÁÁÁÁ" vazze
Már nem nyomja semmi a sarkam!
3 ekkora vót benne, + 2db 3cm-es drót!
A Helpreszánt összeget ha lehet akkor utaljátok május 15-ig........hogy az összeg fényében tudjunk szavazni, hogy mire forditsuk.....
További részletek:
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
pusza Daninak!
pá drágáim!
Még csak csüt. van! Hétfő nagyon-nagyon messze!