Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem tegyél rá a Louis-ban kapható karbonfóliát. Jobb ötletem nincs, sajna.
Szia!
Pár konkrétumot légyszíves! Irányár, futott km, szervizek, szervízkönyv, lánc, "extrák" stb.
Köszi
Naaa Nehogy meglepi HKG legyen
Üdv. Tudna valaki abba segíteni ogy a kipufogon lévő lemezt / megkarcolodott/ , hogy hol lehet megcsináltatni. Felül szegecs alul hegesztés. Nem nagyon akarnak vele foglalkozni.
Köszi Sandro
Gyógyika! Azt hiszed, kitolsz velem?
Sziasztok. Eladó 2005-ös K5-ös GS500F-em. Ha valakit érdekel a kacsu@sagujfalusuli.hu emailcimen keressen meg. /06202534845/ Bocs a reklámért, de szeretném olyan emberkének adni aki szereti eme gépcsodát...
Vazze! Úgy látom, nem a fejed műtötték, mert a gondolataid helyen vannak!
Az a baj, hogy ez olyan husi, ami csak itt sül meg , de mások is jönnek, ezért sem mehetünk!
ez olyan "tulibidibi"-s
Gyerekek nem kéne egy HKG-t szervezni, valami közeli szép helyre (papírjuk van róla, hogy "Magyarország Legbátrabb Városa!). Ideje lenne már SZÉP tájakat látogatni, ismerkedni egymással, motorokról, nőkről (és persze pasikról) beszélgetni. Ne legyen túl messze (így hóvégén). Esetleg Pestről nem túl messze? A hétvégén?

"mihez kezdek 2 kiló bepácolt pulykamellel, meg tarjával"

Naaaa?
Például idemotorozol vele, és megsütjük a kertben!
Aztl ehet felpolcolt lábbal is!
Hát nagyon sajnálom, de természetesen megértem! Első a gyógyuldázás! Enni-inni meg lesz még alkalmunk. Monnyuk nem tom, mihez kezdek 2 kiló bepácolt pulykamellel, meg tarjával, de valahogy majd lesz!
Igyekezz meggyógyulni mihamarabb!
Sajna Télleg az lesz!
Holnap dógozni akartam, szombaton meg moccozni? De itthon néhány lépés után átvérzett a kötésem, úgyhogy a hétvégének lőttek, se koncert, se moccozás!
Hétfőtől majd nyomok egy restartot!
esSO, Dorcsi!
persze: Üdv Mindenkinek!
grat!
tényleg. "LÁBADOZZÁÁÁÁÁÁÁ" vazze
Ez, se perc alatt megvolt! Akkó' lábadozzá'!
Bocsi, ez a jó kép!
Itthon Vagyok!
Már nem nyomja semmi a sarkam!
3 ekkora vót benne, + 2db 3cm-es drót!
MIndenki akit érint......

A Helpreszánt összeget ha lehet akkor utaljátok május 15-ig........hogy az összeg fényében tudjunk szavazni, hogy mire forditsuk.....

További részletek:
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
tegnap valaki szòbahozott vmi hasonlòt ès mit tanàlok ma a neten?
csinálhatunk ott VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGET (kacsintós), úgy biztos szabaddá tod tenni magad!

pusza Daninak!
Na mek haza, illetve találkozom d@nival.
pá drágáim!
Meeeee nemtook menni! :(
már telebőgtem egy 100as csomag zsepit, hogy még nem írtad fel magad az ősrégi őrségire!
scepel az cepel, és sepel mellett közvetlenül... kíváncsifáncsi
Háállóóóó!
Még csak csüt. van! Hétfő nagyon-nagyon messze!