Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hamarosan csak megköt.

Rakj a csimmába egy szárnyasbetétet.
Sztem nem.
Próbáltam a csizmát, de még nem viseli el.
Konkrétan majd be szarok úgy nyomja a sebet!
Ha gondolod átmegyek aztán belegyömszölöm a lábad a csízmába.!
Kit érdekel, hogy meggyógyult-e!
A kérdés az az, hogy jön-e holnap motorozni vagy sem?
Még egy kicsit szivárog a rohadék egyik oldala!
Szia Erik!

Hogy van a lábad? Megnyugodott már?
Szerintem sem!
De megoldottam!
Persze Én vagyok a hülye, mert megnéztm!
Szegény Freddie!
Szerintem te nem tőlem akarsz kérdezni
38739-es hozzászólás!

Nem jön senkisenem?
Hawk bácsi!

Kéne a spoileres címe, neve, száma ahol az SV-hez vettes a dolgokat !
Köszi
Hát az igazság az hogy még semmi sincs , de a gond az hogy a karbiba sok a benzin és nem birja elégetni annyit kap namost hiába próbáltam állítgatni a szintet sz@rt sem ért ugyan annyi benne a benya ( csurig, az összeadásig legalább fenn van vagy még tovább ) és kiváncsi lennék az árra ha az a kis lemez amit hajtogatok letörik mennyibe fog az nekem fájni , de ha akadna valaki aki ráér és nem motrozik akkor megnézhetné hogy neki meddig van a szint. ( a karbi alján van egy kis csücsök amit a benzin leeresztéséhez használnak na én arra dugtam egy vékony csövet ( auto ablakmosó csöve )és a kis csavart kiengedve patkó alakban mellé tettem a csövet és ott van a szint )
Na de ki ne motorozna ilyen szép időben
Na mindegy kösz a segítséget.

SZÉLES UTAT!
Biztos, hogy nem!

Gondolj csak bele! Egy Ciccán, Lófarok?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Némá, mi történt ma velem?!
Motorozok szép nyugodtan a városban, eccercsak szemből meglátok egy veres copfot! Híjnye, mondom, de ismerős ez a hajviselet! Hát nem a mi ciccánk volt az?!
Miért is?
ééén is olyaaat akarok majd dolgozni mint te! :)
Ők csak karbit adnak horror áron. Én annó amikor úszóházat cseréltem, nekem is meg kellett venni, igaz baráti áron jutottam hozzá. Szép napot, megyek gurulni...
Halihó!
Sajnos nem tudok segíteni matériával, de van egy linkem. Állítólag elég sok mindenük van... kérdés, hogy adnak-e úszót csak úgy magában... szeretik ilynekor megvetetni az egész karbit.

Mi történt vele? Kilyukadt?

SUZUMINN bontó
Helló mindenkinek!
Volna egy kérdésem ki tudja, hogy mennyi pénz egy mikuni karbiba való ( gs500e ) úszó, és hol vagy esetleg valakinek nem hányódik egy a polcon?
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

VAZZEG Erik! Épp a reggelimet tömtem magamba. Amúgy jobbulást! Vagy egy jó bulást...
A nehezén már túl vagy. Ez az a pont ahol már tényleg csak rajtad múlik. Sok sikert, de azért ne erőltesd túl.

Adó:

Na ebbe inkább nem megyek bele. Csak annyit mondok, hogy nekem is elegem van abból, hogy olyanokat tartsak el, akik szerint nem lehet megélni máshogyan csak ha feketézel. Érdekes, én nem feketézek, mégis megélek.
Ja, hogy akkor nem telik a kertesházra, az új kocsira, meg a tengerparti 2hetes nyaralásra. Ha mindenki fizetné azt a k*rva adó nem itt tartanánk és nem lennének ekkora adóterhek. De nem is értem mit panaszkodok. Legalább tuti a mennybe megyek. Ennyi adománnyal, már csak beengednek.

A PICSÁBA MÉGIS BELEMENTEM...

És már a 650-es bandikám is meglenne...
Pörkölt NINCS nélküle!
Majranna?
Vörösbor!

Tudsz élni! Úgy látom, Neked is csak megszületni volt nehéz!
A majorannát ki ne hagyd belőle!
Ezámazílet!
Ígykölltenni
Ma elmegyek Székesfehérvárra, és nagy kerülővel haza
Délután pedig marhapörköltet főzök
Bezabálok, mint állat
Éjjel pedig a farkasok elől menekülök álmomban
Reggel, ágynemü csere