Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dorcsika összeakasszuk a mindenünket!
Én a hármas boltban vagyok de ha gondolod átküldöm nekik e-mailben!
Ami késik... Tudod, az Ördög nem alszik!
HA erre a balesetre célzol, akkor az már bőven a SZSZM-vége tábla után van. A szennyvíztelep bejáratánál van 40-es korlázotás, amit soha senki sem szokott betartani. ez szerintem attól kijebb volt Htelek felé.

De útfelmarás és kátyú nem nagyon rémlik. azért durva, h így el tudta dobni a gépet.
Hála istennek a többit nem rakták ki! űűűű
Gondolom a Kauffer cégnél már mindenki ezen röhög!

Egyelőre felejtős a projektünk, várok egy kis "betevőre". De jelentkezem majd!

Picilánynak ismét jobbulást... Sajnálom nagyon szegényt! Szerintem egy újabb plüss valami segítene! Sok neki is!
Hogyhogy mit?Beszélgetek emberekkel és beleolvastam ebbe a fórumba is de nem kellett volna mert beleszaladtam sajnos egy képbe amin a farod szerepel....
Woody Alan mondta: "Ha egy jót akarok röhögni akkor a szexuális életemre gondolok.... Ha sírni akkor is!"
Szegény Kacsa!

Én már sajnálom. Nem lennék tőle boldog, ha fiatal, szép nők, fél órán keresztül röhögnének a seggem láttán.

Temittekereselitten?
Persze, pláne szar úton...
Hahooo Doki itt a Sanyi a boltból!Tuti ismerted a srácot!
Köszönöm doktorúr! ( Te kis pszihoizé! )
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy 130-al nem előzünk 30-as táblánál lakott területen belül :(
Tudjuk, Te vagy maga a 2lábon járó Áldozat! Nincs igazság a Földön, nem tudtad?
De ugye tudod, hogy azért még imádunk, bármilyen képek is terjengenek Rólad?!

És tessék nagyon vigyázni Magatokra! ! ! Sajnos úgy tűnik, nem elég, ha a motoros figyelmes...
Csak én nem bántalak, mert tudom, hogy rendes, jóravaló ember vagy.
Tessék!
Megint áldozat vagyok! Az a piás Erik fotózta, a főni meg kirakta! Engem meg bántanak miatta!
Hát hol itt az igazság?
Dehogynem, csak nem volt ennyire súlyos.

"szerencsére&
#34; nem ismerem a srácot. Nem lehet igaz....
Én azon csodálkozom, hogy a Gyári úton Hápi munkahelye előtti útszakaszon még nem történt baleset....
Megvan. :(
Katt ide felülre a Fórum feliratra!
Milyen üzenő fal?