HA erre a balesetre célzol, akkor az már bőven a SZSZM-vége tábla után van. A szennyvíztelep bejáratánál van 40-es korlázotás, amit soha senki sem szokott betartani. ez szerintem attól kijebb volt Htelek felé.
De útfelmarás és kátyú nem nagyon rémlik. azért durva, h így el tudta dobni a gépet.
Hogyhogy mit?Beszélgetek emberekkel és beleolvastam ebbe a fórumba is de nem kellett volna mert beleszaladtam sajnos egy képbe amin a farod szerepel....
Tudjuk, Te vagy maga a 2lábon járó Áldozat! Nincs igazság a Földön, nem tudtad?
De ugye tudod, hogy azért még imádunk, bármilyen képek is terjengenek Rólad?!
És tessék nagyon vigyázni Magatokra! ! ! Sajnos úgy tűnik, nem elég, ha a motoros figyelmes...
"szerencsére&
#34; nem ismerem a srácot. Nem lehet igaz....
Én azon csodálkozom, hogy a Gyári úton Hápi munkahelye előtti útszakaszon még nem történt baleset....
De útfelmarás és kátyú nem nagyon rémlik. azért durva, h így el tudta dobni a gépet.
Gondolom a Kauffer cégnél már mindenki ezen röhög!
Egyelőre felejtős a projektünk, várok egy kis "betevőre". De jelentkezem majd!
Picilánynak ismét jobbulást... Sajnálom nagyon szegényt! Szerintem egy újabb plüss valami segítene! Sok neki is!
Én már sajnálom. Nem lennék tőle boldog, ha fiatal, szép nők, fél órán keresztül röhögnének a seggem láttán.
De ugye tudod, hogy azért még imádunk, bármilyen képek is terjengenek Rólad?!
És tessék nagyon vigyázni Magatokra! ! ! Sajnos úgy tűnik, nem elég, ha a motoros figyelmes...
Megint áldozat vagyok! Az a piás Erik fotózta, a főni meg kirakta! Engem meg bántanak miatta!
Hát hol itt az igazság?
"szerencsére&
#34; nem ismerem a srácot. Nem lehet igaz....
Én azon csodálkozom, hogy a Gyári úton Hápi munkahelye előtti útszakaszon még nem történt baleset....