Hát most Én nemvagyok képben, vagy benéztem a dologot...........Mindegy egy jót motoroztam a hóesésben:-)))))
Aranyos volt a nyuszancs, de az Én mércémmel baromi nagy (vagy a sima nyúl még ennél is nagyobb?)
Szóval Zsé által prezentált fülesek nem jöttek össze, mert ha ez a törpenyúl, akkor a csajok inkább nyúltalanok maradnak:-)
A tiéd mekkora? dobj privátba egy képet ha tudsz amin fogod.....és akkor lesz viszonyítási alapom:-))))
A jleszót azért kell mailben kérni amúgy mert változhat..........nem sűrűn, de néha megváltoztatom, hogy illetéktelenek tényleg ne garázdálkodjanak odafent
Pár napja vagyok csak a fórumon és aggódtam a szép motorok és lányok miatt,hogy esetleg az aszfalthoz került valaki közelebb. (Nekem már majdnem sikerült idén, de megúsztam)
Majd kicsit később dobok egy üzit ott is, csak most lassú a gép, mert szedem le a képeket! Bááár a feltöltési részhez nem nagyon tudok hozzászólni. Az akmt-s fórumon, az évadnyitón belül megtalálod a linket, ahonnan megokosodhatsz! Ha nekem sikerült, hidd el hogy neked is menni fog!
ma a fizikoterpáián a nyúlbokorba kellett ülnöm. fel van díszítve a szoba húvéti cuccokkal. először nem értettem mit mond a csaj, aztán nagyot koppant...
1: Nyuszinak, a miértet pontosan ő tudja megmondani
2: nekem fájt, sok volt a 12 óra kuplungolás neki szombaton , de már rendben van. Pihenés 1000-el .
Tódi is kb egy A4-s lapnyi....
Nem tudom pontosan hány kilós egy igazi nyuszi, de hatalmasakra megnőnek...
kb 1,5-2kg lehetett és egy 40cm...........szóval csendben ülve egy A4-es lap:-)))))
Én abban voltam, hogy a törpenyúl az köbö mint egy nagyobbacska tengerimalac
Hát most Én nemvagyok képben, vagy benéztem a dologot...........Mindegy egy jót motoroztam a hóesésben:-)))))
Aranyos volt a nyuszancs, de az Én mércémmel baromi nagy (vagy a sima nyúl még ennél is nagyobb?)
Szóval Zsé által prezentált fülesek nem jöttek össze, mert ha ez a törpenyúl, akkor a csajok inkább nyúltalanok maradnak:-)
A tiéd mekkora? dobj privátba egy képet ha tudsz amin fogod.....és akkor lesz viszonyítási alapom:-))))
Az a kupac kérlekszépen ölfa!
Nézd csak, mit láttam valamelyik nap! Annyira CUKI
Szabad megtudnom, hogy mibű van az a "kupac"? Mert ugye az nem mindegy...
http://helpcsap.extra.hu
minden le van írva óvodás szinten.............a jelszót mailben lehet kérni.............
Majd kicsit később dobok egy üzit ott is, csak most lassú a gép, mert szedem le a képeket! Bááár a feltöltési részhez nem nagyon tudok hozzászólni. Az akmt-s fórumon, az évadnyitón belül megtalálod a linket, ahonnan megokosodhatsz! Ha nekem sikerült, hidd el hogy neked is menni fog!
Tudtok nekem valamit mondani erről a jégkorszakról, ami kishazánkat elérte?
ma a fizikoterpáián a nyúlbokorba kellett ülnöm.
miért?
2: nekem fájt, sok volt a 12 óra kuplungolás neki szombaton