Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg nagyon CUKIK. nem hoztál el egyet sem?
Hát akkor el vagy tévedve!
Tódi is kb egy A4-s lapnyi....

Nem tudom pontosan hány kilós egy igazi nyuszi, de hatalmasakra megnőnek... Szóval ezek tényleg picinek számítanak. De mondtam is neked a telefonban.
Ehh... Válaszoltam wiwen...
Háát, Blue, az biza törpenyusz volt . A normál nyúl nagyobb lehet egy macseknál is simán .
Hogy Te is viszonyíthass....
kb 1,5-2kg lehetett és egy 40cm...........szóval csendben ülve egy A4-es lap:-)))))

Én abban voltam, hogy a törpenyúl az köbö mint egy nagyobbacska tengerimalac
Voltam Nyusz a nyuszoknál.......

Hát most Én nemvagyok képben, vagy benéztem a dologot...........Mindegy egy jót motoroztam a hóesésben:-)))))
Aranyos volt a nyuszancs, de az Én mércémmel baromi nagy (vagy a sima nyúl még ennél is nagyobb?)

Szóval Zsé által prezentált fülesek nem jöttek össze, mert ha ez a törpenyúl, akkor a csajok inkább nyúltalanok maradnak:-)

A tiéd mekkora? dobj privátba egy képet ha tudsz amin fogod.....és akkor lesz viszonyítási alapom:-))))
Szijja!

Az a kupac kérlekszépen ölfa! Kb. 80 mázsa. Felírhatlak eltakarításra?
Aham, egy széép fekete jöhet! Kösziköszi!

Nézd csak, mit láttam valamelyik nap! Annyira CUKI
Szió Dorcsi!

Szabad megtudnom, hogy mibű van az a "kupac"? Mert ugye az nem mindegy...
no, kell akkor pacsker? ma megyünk Camponába. 37es, ugye?
alakul a mini-nyuszi projekt?
Muszáj volt utánrendelni, mert egyesek itt ezerrel pakolták a gerendákat nyáron is!
jahm
A jleszót azért kell mailben kérni amúgy mert változhat..........nem sűrűn, de néha megváltoztatom, hogy illetéktelenek tényleg ne garázdálkodjanak odafent
Cicc és Dzsok!

http://helpcsap.extra.hu

minden le van írva óvodás szinten.............a jelszót mailben lehet kérni.............
Láttom megjött a Cool partira az eltüzelendő famennyiség:-))))))
Pár napja vagyok csak a fórumon és aggódtam a szép motorok és lányok miatt,hogy esetleg az aszfalthoz került valaki közelebb. (Nekem már majdnem sikerült idén, de megúsztam)
És fijjúk jelentkezését várjuk a kupac eltakarítására, ami ott kinn megtalálható!
Ha senki nem beszélget velem, én elszórakoztatom magam!
Köszi az infót Cicc! Muszáj látnom

Majd kicsit később dobok egy üzit ott is, csak most lassú a gép, mert szedem le a képeket! Bááár a feltöltési részhez nem nagyon tudok hozzászólni. Az akmt-s fórumon, az évadnyitón belül megtalálod a linket, ahonnan megokosodhatsz! Ha nekem sikerült, hidd el hogy neked is menni fog!
Sziasz mindenki!

Tudtok nekem valamit mondani erről a jégkorszakról, ami kishazánkat elérte? Mivanitt?

Csajok!
Nyúlbokor ?
helyes-helyes.

ma a fizikoterpáián a nyúlbokorba kellett ülnöm. fel van díszítve a szoba húvéti cuccokkal. először nem értettem mit mond a csaj, aztán nagyot koppant...
hello. nekem fáj szeptember óta. ínhüvelygyulladás. vszeg a megerőltetés, és a huzat. Meg most baján Mociccah is fájlalta.

miért?
1: Nyuszinak, a miértet pontosan ő tudja megmondani
2: nekem fájt, sok volt a 12 óra kuplungolás neki szombaton , de már rendben van. Pihenés 1000-el .