Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már amikor odavittem is "húzta a száját"! Sőt azóta se találtam megbízható forrást, aki azt mondaná h ez miért, és hogyan zsíros, és nem olajos. Eszeveszett taljánok.
A szombat reggeli javaslatokat olvasok. Ezek szerint Erik, ti délbudát céloznátok meg. OK. De valóban kell egy északpest, vagy északbuda is. Javaslatokat ide
Biztos jó lesz az is nekünk. Majd lereagálja, csak most melózik, és hívásra mentek!

Dejóóó, már nemsokára megyünk
esSO!
Legyen 3/4 8, és akkor 1/2 9-kor az érdi Tesco parkolóban a főbejárat mellett!
Honnan volna?
Törtél már te össze első lámpát a GS-en?
Hát akkó?
Hi!
én már törtem a homlokom rajta. Fél 8 tájban gondoltam ki, valahol az Árpád híd lába környékén, a pesti oldalon
Motoroázisba kérdezted a láncot? Elvileg ők nagyker is lehet h van náluk.
Dawntez!
Nem tudom, hogy miért vállalta el a robi teleszkópját, mert elvileg teleszkópokkal, sport teleszkópokkal és sima telók sportosításával foglalkozik. Minden típushoz és évjárathoz többféle gyártó alkatrész katalőgusával is rendelkezik és csillapítás szerinti táblázattal dolgozik. Nekem profi módon megcsinálta, keményebbre is feszítette, olajat is cserélt és fizettem valami 4000ft-ot.
Sztem mindenképpen reklamálnod kellett volna, ha nem voltál elégedett, mert biztos nem akarná, hogy valaki a rosszhírét keltse!
Nekem 34.000ft volt..............

Szeptember 25-én jelentkeztem és október 30-n volt a kezemben a jogis

Nincs tapasztalatom
Jó estét!
Namost egybe, mindenkinek ahogy a Főni szokta:
Erik: az üllői úti boltot nem minden esetben ajánlanám. GS telóval még nem voltam ott! De a Piaggió (elvileg zsírral töltött) első telójával nem boldogult. Ez nem olajos, kamuzott, "felújította", elkérte a lét, aztán SEMMI...
Főni: sztem dobasd be a lányokkal a tervezett szöveget, mondjuk péntek estig, aztán majd "MEGVÉLEMÉNYEZZÜK"
Cicahh: Bocsi. Én az aprók között találtam egy baranyai céget, talán novemberben, de ők is postán küldték, tehát 3-5 munkanap. Ha tényleg még péntekig akarod az necces lesz, de HAJRÁ-t mondok.

és végül:
egészen más:
Hazaérek posta értesítő, ajánlott levélről. feladó: rendőrség! Na mondom esSOtól hazafelé fénykép készült. Mégpedig Hatvan keleti végén. jeleztek, lassítottam, jobbra ott álltak. Hat után gyalog el a postára, és elkapott az idegbaj! Sosem voltam az ORFK állományában, de régebben voltunk egy minisztériumban. Megírja az ORFK mittudomén milyen nygdíjmegállapító osztálya h "elég" öreg vagyok és ha gondolom menjek vissza az állami TB-be. Ezzel nem is lenne sok gond, de ahogy a postára gyalogoltam azt az ideget...

Baja: Most akkor megfagyok vasárnap reggel hazafelé, vagy csak elázok? Mindkettő sajna nem fér bele. Szal szombat délelőtt hol, és mikor találkozunk Pesten, illetve kire várjunk? esSO konzultáljuk lassan!

Főni(2): Lehetőleg az én pólómat tedd a csomag tetejére, mert még az is előfordulhat h levezetem a DL-es kollégát, és másokat, aztán visszafordulok tőled.
Bocsi a hosszúságért, de ezt fél órája írom (q...a mobil )
"Magad uram, ha szolgád nincsen!"

Így is van, a végleges megoldás nem az lesz, hogy meghorpasztom a tankom a tankpadnál!

1,- ülj hátrébb
2,- oldd meg - akár önállóan is lehet, mint Blue mondta
Én sem, de egy erősebb fékezésnél csak csak hozzáér...
(Pláne, ha tele van... már pedig tele van! )

Hogyhogy? Én nem a tankon hordom!
Pedig sztem is nagy az esély rá, hogy stimmeljen.
Sőőőőt! A horpadás miatt kevesebb benzin fér bele... és ez halálos, ha a sztyeppén fogy el a nafta, és felesznek a farkasok e miatt!

(Ám, ha jó helyen van a horpadás, akkor be lehet támasztani a "zacsit". )
Na ha az etz lámpája ugyan az akkor megörülök :D
Bár lehet meg is örülök ;)

Köszi!
Ezt csak gondolod!
A horpadás miatt másképp dobja a szelet! Vele együtt meg a méhecskét! Pont be a bukó alá. Elkezdesz kapkodni....... Folytassam?
Első blikkre az ETZ lámpája ogyan akkora. Sőt, még a csavarok is a helyükön vannak... meg kellene mérni, de a tapasztalás és az emlék ezt mondatja velem. A mofakernél valami 10 rugó egy új ETZ pilács. Nézd össze... szerintem passzol.
Nem fogsz! Mindenhol rendelni kell, ez meg átfutással jár időileg.
Én pedig igazat adok neked!
Bár, ha "görbe" a tank, akkor nem vagy életveszélyben!
No, mostan megyek. Egész délután láncot vadásztam, de vagy nincs nyitva a bolt, vagy nincs pont az, ami nekem kell, vagy csak 2 hét múlva lesz... Az agyam eldobom már . De akkor is szerzek valahogy, 7vgre gyógyult Pöfit akarok!
Pusz mindenki
Na, arra az ünnepélyre én is elmennék!
Ezzzzzazzzzzzz!
Hát ha ennyi a jogsi akkor megyek is :)

Rutin már van valami... volt Motocross versenyicenszem is már

Telón semmi krómpattanás, csak tényleg azért látom mert keresem a körbületet.. olaj sehol nem jön..
Valóban szét kell szedni az mérni, szakember majd megmondja lehet e javítani "görgőzni", ami talán a legjobb megoldásnak tünik, mert akkor marad az eredeti minden!

MZ lámpa,? Hasnolít igen, bár nem biztos hogy rá lehet buherni :)

Köszi szépen!