Nanáhogy megyek, olyan nincs, hogy nem . Éppen azért mondom, hogy szombat reggelig cserét akaroook . De azt mondta a srác, hogy 1-2000 km-t még elmegy így, nem mostazzonnalrögtön kell cserélni, csak engem baromira idegesít, hogy klattyog néha. Meg ugye enyhe rángatás is adódik a dologból nagyon néha. Utálom, ha valami nem úgy műxik, ahogy kell .
Célszerszám van a havernak, 1200-as banditja van, azon is ő cserélte a láncot meg még pár ismerősének is. Szóval ha nem tudom szervízbe vinni, vagy sokért csinálják meg, akkor ez a megoldás lesz.
Csak legyen rá időm .
mégegy.
Tudom h te télen is használtad, az a néhány hónap, apródonként, elég az ilyen típusú cserékre. Bár hülyén néztek rám a januári gumicserénél: "Te ilyenkor is használod?" "Nem, csak most van rá pénzem, ami nem a benzinből jön le!"
Nade, nem arról volt szó h szombat reggel indulunk? Merthátugyeszépidőlesz!
Akkor mégse jössz velünk?
A lánccseréhez célszerszám kell ám! Vagy lehet h a did egybe van? fejvakarós smiley
Tök jól össze volt rakosgatva, csak bejött 1-2 olyan dolog, ami meg elvitte... És itt nem az autóvásárlásra gondolok, mielőtt el kezdenéd mondani, hogy "kellett neked 4 kerék " ...
Na mindegy, meglesz így is, Pöfinek gurulnia kell . Lehet egy haver is meg tudja csinálni a héten, csak a láncot kell megvenni meg a fogaskerekeket - D.I.D-et néztem ki, az ugye jóaz ? És kijön kb 28 ropiból. Valahogy jobb lenne, ha a 7vgn nem klattyogva gurulgatnék . Úgyhogy megpróbálom szombat előtt lerendezni.
Na igen, ez egy hónapon belül elég húzós, de majd megtanulod, hogy rakosgasd előre össze a pízet a km függvényében.
Viszont legalább megvan minden hiba forrása.
Sziassztok!
Igazam volt... Hiába mondtam apunak, lehurrogott, de igazam volt. Pöfi erőteljesen lánccsere-érett, 1-2000 km van még ebben a a láncban, de nekem már így is tele a nem létezőm vele .
Viszont első gummi már van és teccik .
Kész, ez a hónap teljes csőd ...
Nem lesz eccerű a Moto-s dobozt erre a tartóra felaplikálni, bár nem is lehetetlen. Viszont az indexeket is át kell installálni az új helyére, mert útban van a doboznak.
Köszi... Tudtam, hogy ki kellett volna "fotosoppolni" azt a gumipókot, már vártam ki teszi szóvá!
Az azért van ott, mert a ponyvát azzal fogom össze alul... Amúgy az első képen van a lánc baloldalt, amivel kikötöm a gépet, hogy el ne szaladjon.
Valamikor aludnia is kell az embernek, és ez az idő nálam most jött el. Csak egy órát hagytam ki, jelentem, mert a másik eleve elmaradt volna. De déltől szigorúan őtt kell ülnöm, hátha kapok ismét egy pirospontot Aputól meg nemfélek
Oksa! Nekem minden óra 10kor megy buszom Pestre, és az út ugye 1:20perc többnyire... De ha előbb érek, mint Ti, akkor sincs gáz, mert majd legfeljebb felmenekülök papámhoz.
Most keltem Dejóóó volt óra helyett aludni Viszont déltől fél4ig szigorúan órán ülök, délután pedig nem ártana tanulnom valamit holnapra, mert ZH lesz
Itt egy másik kép is, amúgy ez egy Hepco&Becker cucc, direkt régi GS500-ra, szépen passzolt is minden csavarhely. Egyszer tartja a hátsó kapaszkodó lemeze (ja, ez nálam gyárilag össze van kötve, nem kell erősíteni ), a két utaslábtartó és még két csavar a hátsó váznyúlványon alul. Persze a gyári dobozuk pöccre rámenne mind, de remélem sikerül majd ráapplikálni 42l-es Motodetail koffereket is.
Először is "kicsit" megkésve köszöntöm a Hölgyeket Nőnap alkalmából és a persze a Tamásokat is!
Lehetett volna tegnap ilyen idő, mint ma, délutánra már pont reménykedtem a napsütésben, erre fordult a szél és visszakergette a felhőket fölénk... Na mindegy, kihasználtam azért az alkalmat és felszereltem pár vasat a gép hátuljára. Bár egyelőre csak azért, hogy behozzam őket melóhelyre, ahol szépen lefestem őket, ezért pl. még az indexet sem szereltem át. Csütörtökön egyébként én is megyek egy barátommal a motorkiállításra, hátha tudok pár cuccot akciósan venni... Remélem, összefutok e fórum szép hölgyeivel!
Na m1ek vissza a bányába, de még leszek...
Nem akarok szerdán menni, csak mondtam, hogy már akkor kezdődik! Szerda 7 körül, ha pestre érnél az nekem jó lenne. nem merek korábbi időpontot mondani!
puszi
Ebben a percben értem Egomba...Még ki sem pakoltam! Tök hulla vagyok... Nem is megyek asszem órára, valamikor aludni is kell
Igen, láttam ám a beugrót és azt is, hogy szerdától van. De nekem az még nagyon korai lenne, mert szerda délután megyünk az EgomTVbe, oda meg mennem kéne... Sok kedvem nincs híreket olvasni súgóról, de ez van
Délután megmondom, hogy hogy mennekpontosan buszaim, oksa?
-OK.Írtam.
-"a kutyával meg kell barátkoznod majd
-Nem gond állatvédő vok.
Köske sepen.