Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, majd röhögsz még te is rajtam... Remélem!
Nyuszikusz

Kettő láncspray kellene oksa
titok! :P a pótkerék nem lesz használatban menet közben így csak 4 használatba vett kerékkel kell számolni!

egyébként előbb-utóbb jön a gonosz farkas a pici báránykára...... (vagy ezért még kapni fogok? )
okés!

Teddy: figyelj rá, hogy a kispárna "semleges".... jó éjt Koma! motorozós-pancsizós-lángosozós álmot!
Te mit juppijézel?
Legyen vagy 3 lányod, oszt majd megnézzük, akkor hogy juppizol!
Ki a 3.? És nem lesz pótkerék?
No, Népek!
Mackószem laposan pillant... megyek, meglátogatom a kispárnám... és átölelem, ha már tavasz van!

Jóccakát Ideseim!
Szia

Ha van 2000-ért jöhet nekem is egy, hétvégén fizetem.
Kárba?! Áhhhhh... minket a lagzi érdekel és őket a nász!

Itt a TAVASZ! Juppijééééééé!
Én meg majd megolvasószerkesztem a meghívókat és tárgyilagosan tudósítok az eseményekről ...
Szasz Nyusz
ezek szerint én nem. 3 főre fog 4 kerék jutni....
okés
felírtam

Dooorcsi-Goliat lagziról nem maradtam le. én leszek a rendezvényszervező. szegények. vajon van még vérük, vag ymár mind kárba veszett!
Azt hiszem már meg is érkezett. Kezdenek "ólmosodni" a pilláim...
Fogmos, átöltöz alvósba, aztán szpááátttty.

Kidöglöttem "mámma" is!
Nyuszi!
Miféle kérdés ez, h mivel? Nem motorostúrára megyünk?
okés
felvettema rendelést. lassan küldöm az aprót, mert tőlem már elköszönt, elindult!
Éppen Dorcsit és Góliátot eskettük tegnap... de a lakodalom volt a lényeg, nem a nász!
Igen-igen, én kérek szépen! Az enyém most fogy ki, gondoltam majd kialkudok egyet a vásáron olcsóért, de lökött vagyok , elfelejtettem, hogy Te is tudsz szerezni.
Na azé !
kinek lesz a násza? már megint lemaradtam valamiről?

ki mivel jön egyébként? milyen idő lesz? békákat tessék kikérdezni!
Az egyik szemem sír, amásik nevet, hogy nem lett rajta a vidin. Szar ügy, amikor az ember szembesül magával!
No rágyúrok az "elvárásokra".
PuszNyusz!

Nekem kell egy! Majd kiürül egyszer a mostani... tarcsiba kérek egy flakonyt.
Szép jó estét!

Érdeklődnék, hogy kell-e valakinek Darázson kívül láncspré (castol o-gyűrűs). Elég régen nem hoztunk már, de szerintem még mindig 2000 ft darabja. Szóljatok, ha kell valakinek!

Jó éjt!
Maci! Légyszi a Sandokan-projekten dolgozz egy kicsit még! Újra látnom kell, a videón pedig nincs rajta... Úgyhogy készülj!