Szerintem el tudja tűntetni a lyukaid a plexiről. Ha minden igaz darabonként legalább egy ezresért.
Viszont a köznyelv:
Az autóüveg, az üveg. Csak speciális valami.
A motor szélvédő az műanyag.
A plexi meg golyóálló és qva drága. Jah, és ez is műanyag...
Ki érti ezt!?
A nagylényeg, hogy befoltozzák neked, és alig fog látszani. De nem óccó. Szerintem jobban jársz, ha nézel valami két komponensű epoxi ragacsot, ami áttetsző lesz, ha megszárad. Aztán szokás szerint otthon megbuzerálod.
Egyébként előszőr én is a plexi magasításon gondolkoztam, és lehet is a Suzukikra kapni gyárit csak nagyon drága. Sokkal drágább mintha veszel egy komplett túra plexit. Nekem ez úgy jőtt ki hogy a magasítás valami 30000.- körül lett volna, a dupla buborékos plexi meg 18000.-ba került.
Értem ezalatt, hogy ha elmegyek egy pl OBI parkolóba, ahol van üveges, az jabít autóüveget.....ergo akkor a Banditon lévő felesleges 2 lyukat is eltudja tüntetni nem?
Sziasztok
Nem akartam én sem az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, és a tavalyi doboztartót kicsit átalakítva felszereltem.Már csak 5 kell aludni és végre itt az első túra! Tavalyhoz képest még annyi a változás hogy a kidőrrenőim miatt valószinűleg hátul kell majd mennem
A plexi tart szerkezet LEVIZSGÁZTATVA:-))))))
160-nál még vígan ücsörgök (itt eddig mér hasalni kellett)
Csak már a próbaleplexit annyira szétfúrkáltam, hogy azt kell szereznem egy másikat
Addig meg festettem rá-))))
Plusz!
Megjött a fűtőszál is:-))) Már szét is szedtem:-)))
Köszi az infot !
Na igen, örülhetek, ha ezen a héten sikerül elintéznem a dolgot. De sztem egy Baja-odavisszát simán kibír , srác is aszonta, h 1-2000 km van benne még. Csak azért ugye jobb lenne, ha nem kéne visszaszámolnom .
Igen, olyan bejövős 1-2 dolog sűrűn van.
Anno én is nézegettem, mert lassan illdomos lett volna a csere. A nagyvas.hu-n vannak jó árban. Én az RK-t néztem a GS-re, mert picit nagyobb a szakítószilárdsága, meg olcsóbb is egy cseppet. De ha ott rendelsz, az lehet, h meg se jön addig. Ja, és lánckerekek is vannak ott.
Ilyet ne írj
Én is tanulgattam 3 perceket! Most ezt olvasva törnek fel a "régmúlt" emlékei bizonyos szegedi, és IX. kerületi (nempublikus) helyeken történt ZH és vizsgafelkészülésekről
Baj lesz, gyerek! Viccelsz? Tudod, hogy úgyis tanulok, és bejárok majdnem minden órámra... Csak seggkába voltam és kissé romos, muszáj volt alukálnom 2órácskát Dejóóóóóisvolt!
De most haggyá békén, megyek tanulok egy kb. 3percet (csak vicceltem )
Tudod Cicc, csak ami eszembe jut... mindig azzal "készülök".
Na végre, előkerültél . Mivel készülsz a 7vgre ?
Viszont a köznyelv:
Az autóüveg, az üveg. Csak speciális valami.
A motor szélvédő az műanyag.
A plexi meg golyóálló és qva drága. Jah, és ez is műanyag...
Ki érti ezt!?
A nagylényeg, hogy befoltozzák neked, és alig fog látszani. De nem óccó. Szerintem jobban jársz, ha nézel valami két komponensű epoxi ragacsot, ami áttetsző lesz, ha megszárad. Aztán szokás szerint otthon megbuzerálod.
Plexit hol javítanak?
Az autóüveg is ez nem?
Értem ezalatt, hogy ha elmegyek egy pl OBI parkolóba, ahol van üveges, az jabít autóüveget.....ergo akkor a Banditon lévő felesleges 2 lyukat is eltudja tüntetni nem?
Vettél szoknyát a mocidra?
Nem akartam én sem az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, és a tavalyi doboztartót kicsit átalakítva felszereltem.Már csak 5 kell aludni és végre itt az első túra! Tavalyhoz képest még annyi a változás hogy a kidőrrenőim miatt valószinűleg hátul kell majd mennem
De télleg, nemáhogy sz@r idő legyen, utálok esőruházni .
Most értem haza.
Hipp, és hopp ott vagyok.
A köpönyeg szerint meg akkor lesz a legnagyobb vihar..................
AKMT fórum! Téged keress mindenki:-)
De ugye ez legyen a legkisebb gond:-)
A plexi tart szerkezet LEVIZSGÁZTATVA:-))))))
160-nál még vígan ücsörgök (itt eddig mér hasalni kellett)
Csak már a próbaleplexit annyira szétfúrkáltam, hogy azt kell szereznem egy másikat
Addig meg festettem rá-))))
Plusz!
Megjött a fűtőszál is:-))) Már szét is szedtem:-)))
Na igen, örülhetek, ha ezen a héten sikerül elintéznem a dolgot. De sztem egy Baja-odavisszát simán kibír , srác is aszonta, h 1-2000 km van benne még. Csak azért ugye jobb lenne, ha nem kéne visszaszámolnom .
Anno én is nézegettem, mert lassan illdomos lett volna a csere. A nagyvas.hu-n vannak jó árban. Én az RK-t néztem a GS-re, mert picit nagyobb a szakítószilárdsága, meg olcsóbb is egy cseppet. De ha ott rendelsz, az lehet, h meg se jön addig. Ja, és lánckerekek is vannak ott.
Most kezdett el villogni a benzinkút szimbólum, de az utolsó rublika még nem villog.
Majd ha az is elkezd, akkor tankolok.
Ilyet ne írj
Én is tanulgattam 3 perceket! Most ezt olvasva törnek fel a "régmúlt" emlékei bizonyos szegedi, és IX. kerületi (nempublikus) helyeken történt ZH és vizsgafelkészülésekről
De szép (és rég) is volt! DE sikerültek a vizsgák
De most haggyá békén, megyek tanulok egy kb. 3percet (csak vicceltem )