Nehogy már két motortól "menő" legyen az ember!
Majd ha a Babettája mellé még azt is elmondhatja hogy az anyjánál lakik!
Alant a "gépparkom" Csak az a baj ez a három összesen majdnem annyi idős mint én
Majd megint benne leszenek a hírekben a zavargó motoros bandák... mint a bizonyos októberi estén. Pedig csak munkából hazatérő emberek voltak, akik keresték az utat, ami nincs lezárva!
Az pont Esztergom mellett van! Hiszen ott is hegyekben állank majd a motorosok!
No, esSO... van egy telefonszámom. Lehet nála érdeklődni 500 személyes lakodalmas sátor ügyben... Akár a bazilika elé is fel lehet állítani...
Vagy nálatok a tó jegére! Hogy hagyjunk egy kis gondolkodási időt a fiataloknak! (csak nem fagy be a tó a jövő hónapban!)
Nem téma! Megoldom én pikk-pakk!
Nyuszi meg kiváló rendezvényszervező... így gond sem lehet. Milyen romatikus lehet a Grossglockneren kimondani a boldogítót!
Aztán lejövünk a hegyrűűűű, és buli-buli-buli!
Olyan régen bölcselkedtem már:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak."
Oszt, jónapot Népek!
Nehogy már két motortól "menő" legyen az ember!
Majd ha a Babettája mellé még azt is elmondhatja hogy az anyjánál lakik!
Alant a "gépparkom" Csak az a baj ez a három összesen majdnem annyi idős mint én
(most akkor én is menő? Menek mindjárt dolgozni)
az éveid eltelnek, a lányodat felcsípik....és ráadásul még DL-ed is van......reménytelen:-))))))))))))))))
Jó éjt mindenkiNET!
Jó éjt!
Hogy stílusos legyek: "F.sunk, mint a lakodalmas kutya!"
Már érzem is a tyúkhúsleves illatát!
No, esSO... van egy telefonszámom. Lehet nála érdeklődni 500 személyes lakodalmas sátor ügyben...
Vagy nálatok a tó jegére! Hogy hagyjunk egy kis gondolkodási időt a fiataloknak! (csak nem fagy be a tó a jövő hónapban!)
De mennék má. Pöfi vár lent...olajpöttyel a szűrő alatt..grr
Mehecc haza, megvan a szükséges voks! Vagy a tvszékházi "bulit" is megkell várnod?
Jóccakát Népek! Holnap kezdődik az őrület ismét...
Nyuszi meg kiváló rendezvényszervező... így gond sem lehet. Milyen romatikus lehet a Grossglockneren kimondani a boldogítót!
Aztán lejövünk a hegyrűűűű, és buli-buli-buli!
Sőt, én előtte a készítőbe is szívesen megyek!
"Gyerekek"! Átgondoltátok ti ezt?!