sokan tényéleg bevetik a rezgő csiszolót............ez nem vicc
Indok?
Letolsz vele 2-3-400km.... és az OLDALFALAK? Az csak kemény döntögetés következménye, de ugye hova döntsd a gépet, mikor még a közepe is megcsúszhat..........
Szóval sok minden tényező adja magát ilyenkor........
Ciccnek azért mondtam, mert ugye reggel/este is nyomja, húzza.........amikor már hűsöl a levegő.......
Ráadásul Pesten, ahol bármikor fékezni kell.............
Köszi Blue , tudom, hogy pár száz km kell neki, h ne olyan legyen, mintha jégen gurulgatnék... De a gyári amellett, h már nem 1.6 mm, kagylós is eléggé, szóval az sem biztonságos - esőben éreztem, amikor a minap szarrá áztam hazafele.
A fékezgetős tanácsodat megfogadom, köff
Öööööh, Évicah? Huhha, ki lehet az De hülye neve van .
Nanáhogy várom ! Pöfinek lesz elöl új gumija holnap, mert már nagyon fura állapotban van a gyári . Egyéb baja nincs hálisten, csak klattyog nemtommiért, de megy rendesen, szóval irány Baja .
sokan tényéleg bevetik a rezgő csiszolót............ez nem vicc
Indok?
Letolsz vele 2-3-400km.... és az OLDALFALAK? Az csak kemény döntögetés következménye, de ugye hova döntsd a gépet, mikor még a közepe is megcsúszhat..........
ez nagyon gumifüggő.............
Tavaly februárba a heidenauval lenyomtam vagy 700-at mire éreztem hogy NA EZ MÁR JÓ
Májusba meg? Kiértem Pestről.................20km?
Szóval sok minden tényező adja magát ilyenkor........
Ciccnek azért mondtam, mert ugye reggel/este is nyomja, húzza.........amikor már hűsöl a levegő.......
Ráadásul Pesten, ahol bármikor fékezni kell.............
Én már túl vagyok rajta!
A fékezgetős tanácsodat megfogadom, köff
Új gumi nem gumi!
Szóval tessék NAGYON sokat - DE ÓVATOSAN első fékezni, hogy a lazúr lekopjon róla!
Ha esik az eső akkor EXTRA óvatosság!
Hidd el az ÉLETED mentem meg!
Én már csúsztam meg új gumával.....nem egy kellemes érzés
Klattyog?
ÉS MA KÉSZLETTTT A MOCCOM!
Nanáhogy várom