Úgy látom az Ördögnek feladtam a leckét a riasztóval!
De legalább nem unatkozik!
Láttam ma a motoromat! Sőt be is indítottam, holnap megyek érte! ! ! ! !
Jó vicc.
Csak arra gondoltam felmegyek pestre pénteken, megnézem a motorkiállitást, este meg valahol aludnom kell, és mivel százhalombatta közel van az indulási helyhez, igy itt néztem szállást és csak ezt az egyet találtam. Egyébként ma kaptam üdülési csekket és ott be lehet váltani. Csak zárt e a parkoló ?
Ez a kérdés.
Vehetsz rá mindenféle szuperdrága gumit, de sztem absz. felesleges. Nem sokkal jobbak, mint a Heidenau, abban pedig van 130/80-as méret. Én is ezt használtam. Előtte Metzeler volt, de csúszkált.
Nem egy csúfság!
Vélemény? Nem rikítt nagyon?
Papa beszéljük ezt inkább meg
De legalább nem unatkozik!
Láttam ma a motoromat! Sőt be is indítottam, holnap megyek érte! ! ! ! !
üdv, Dorina (másodszorra), Goliat
Én az oldaltartást már kiscsikó koromban egtanultam, mivel az első dobozszettem első padkájánál bezúztam a sarkát:-)))))) "OPSZ....szélesebb letttem"
Azóta elve nincs előzés, furakodás
Szép, jó.....és szerintem DRÁGA
De kb 800m-re Dunafüreden lakik anyám.....ha kell akkor szólók neki és a garázs a rendelkezésedre áll.....
Jó vicc.
Csak arra gondoltam felmegyek pestre pénteken, megnézem a motorkiállitást, este meg valahol aludnom kell, és mivel százhalombatta közel van az indulási helyhez, igy itt néztem szállást és csak ezt az egyet találtam. Egyébként ma kaptam üdülési csekket és ott be lehet váltani. Csak zárt e a parkoló ?
Ez a kérdés.
Milyen volt a motorozás? Kicsit jöhettél volna később a gyönyörűséges lányodhoz, és akkor láttalak is volna "apu"...
üdv, Dorina,Goliat
A jányoknak meg sok boldog nőnapot:)