Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tatyóm van..............az ülést nem szoktam leszedni, max a szerszámokért
Azannya! Ilyen messzire én félek elmenni!
Megoldom:-))))))
ez már a legkevesebb.......

EMBERKÉK!
Ismét kérdezem HÁTHA

Kellene nekem 2 széttört Suzuki index.............
Nem a szilánk, hanem a csatlakozója
Minden megoldás érdekel............
Hátrány: mindig le kell venni az ülést a ki/bekapcsoláshoz, de ha ott tartod a tárcsazárat, akkor úgyis le kell venni, nem?
Én a nagyvas.hu-t ajánlom, ha pesti vagy, érte is lehet menni. Jók az áraik.
A garanciád elveszik, ha otthon csinálod, és sose tudni, mit hoz a sors! Ha viszed a cuccot a szervízbe, akkor max 1 órát számolnak, ami kb 5000. Szerintem ennyit megér. A garancia letelte után már én se hordtam.
Az F-es verzióhoz nem tudok hozzázenni.
Blue+ 274km
Bármelyik szervízbe,
LOUIS boltokba lehet rendelni
vagy a www.nagyvas.hu oldalon............

Az oldalamon le van írva hogy miket kell venned
http://akmtmedia.extra.hu/manu...
6. oldalon ott van minden louisos cikkszám, ár

Ha te csinálod UGROTT A GARI (HA még van rajta!)
Én nem játszanék vele (kivéve ha tudsz pecsétet szerezni) mert jó dolog!
Hápinak 12.000nél eldurant a hátsó telója (67000ft) gariba cserélték neki!
Akkor egy kicsit túlcsúszok!
Én betenném az ülés alatti dobozba. A kulcsos kapcsolót kiváltanám egy hagyományos kétáramkörös kapcsolóval. Egyik állásban megszakítja a gyújtást (a gyújtótrafók közös vezetékét) és bekapcsolja a riasztót, a másik állásban pedig ráadja a trafókra a villanyt, és kikapcsolja a riasztót.
Az enyémet is számold kíííííííí! Lécci-lécci!
Lehet

Ilyenkor:
Valavoline Durablend 4T 10w40 részszintis
Valvoline Motorcycle 4T 10w40 ásványi

Nyáron:
ugyan ezek csak 20w50-be

http://www.formula3000.hu
Durablend 1600/L

Durablendet Teddy szerzet nekem utoljára 1650-ért Persze ezen nem volt PSTG
Sziasztok!
Egy hete vettem egy GS500F-et (szép fekete)!
Magam csinálnám meg rajta az olajcserét, meg a gyertyacserét, az autómon is én szoktam. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem:
hol lehet pesten olajszűrőt, légszűrőt meg gyertyát kapni?
burkolatot ehhez le kell szedni, ugye? úgy ránézésre nem lehet enélkül hozzáférni a blokkhoz normálisan...
előre is köszönöm!
A kevés djága imbi:-)))

Erik lak - Blue pokol 68km...........
Innen Baja 140km
Baja-Erik lak kb. 190km.....
Így kijön a 400...........de ugye ebben nincs benne jó idő esetén egy kör............
Köszi a segítséget, valószínűleg akkor a Valvoline lesz!

Más: évadnyitón még filózok..... , igyekszem időben jelezni!
MEEEE?

Ez egyszerű polaritás kérdése......innentől a 4-es a negativ a 2-es a pozitiv.....csupán észben kell tartani:-)
Motul MOTUL 5100 ESTER nekem ez van a masinában... hát ööö na jó nem GS azt aláírom... lehet a tapasztalt sok kilóméteres emberkéknek az olaja a nyerő
én tuti maradok ennél
DUDÁSOK!

Köszi mindenkinek!
A gond letudva - hiszen müködik............

Szépen kiszedtem azt a 3-as lábat.....a házba csináltam egy átkötést......(ne ormótlakodjon ott nekem üresen egy láb)
Szerzek Piezót, vagy valami szirénát.....és kész.........

Most már csak azon kell agyalnom hogy mégis hova a franca rakjam, ami még egy dolog, de a kulcsos kapcsoloját hova tegyem.........mert nem sok kedvem van semmit megfúrni ezért...........
én 400-at kalkuláltam!
Szintetikustól másképp műkszik a kuplung.
Motorkerékpárba való szintit vettél?
Mert a többiben nincs kuplung és váltóadalék!
Nem jól látod a helyzetet, az így jó, ahogy van. Mondhattam volna azt is, hogy a 3-as lábra adj negatívot, mivel a dudának ebben az esetben az kell, melyet a 4-es lábról kap meg. Mivel az 1-es lábon már ott van a negatív, ezért felesleges egy plusz vezetéken odavezetni a 3-asra is, ezért mondtam, hogy kösd össze az 1-essel, mert így egyszerűbb.
Ha mást kötnél rá nem egy dudát, akkor lehet, hogy pozitívot kell kötni a 3-asra, és akkor nem szabad összekötni az egyessel.
VALVOLINE DURABLEND 4T

50.000km gond nélkül
Ahány ház, annyi szokás. Én spec a Repsollal meg voltam elégedve. Nyárra van nekik 15-50-es is. A lényeg, hogy ásványi vagy esetleg félszinti legyen.
Nem változik, hanem megcsúszhat.........