Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazz

Emlékeztek milyen hideg volt a tónál?:-)))))) (Szlovénia, Bohinj tó, Camp-Zaltorog)
Még most is kirázz a hideg.............

de az az éjszaka mindent megért:-) Ugye drága Dorcsi:-))))
sENKI NEM IS GONDOLTA VOLNA!
Egyébként akkor pár ezres tételeket kéne értékesíteni!
Célozd meg a kereskedőket, hogy minden moci mellé adjanak legalább 2 pólót ajándékba!
AKMT trikó lehet hogy lesz, hiszen Andi is jönne velünk már idén.... ha meg nem akkor berendelem magamnak azt az 1db-ot:-))))

Gs pólót rendeljetek, hiszen szegény Hellboynak nem lesz?

Új emberek!
Nekem ebből semmi hasznom nincs! Sőt.... átutalási díjam van, mikor Pólómesternek utalom a sok lét.......Tehát véletlenül se kell azt gondolni, hogy ebből motorozok idén.
Ha bárkinek kell ilyen csapatpóló az vegye fel a kapcsolatot a beszállítónkkal:
http://www.polomester.hu és nyugodtan hivatkozon rám.
Elgondolkodtattál! Milyen lehet a zöldségpörkölt? Akkor ahhoz köretként egy jó nagy szelet sülthús dukál!
Darázs

Neked nem kell Bandit póló?
Nehogy lemaradj róla:-))))))))
Csak nem abból vetted a GS-t?
Na jó, mondjuk a felét!
Egyéni szoc. probl. Akkor salátalevelet hozz magaddal, mert az idei fű még nem sarjadt ki, legelni nem lehet!
A bogrács nem 100%, de olyasmi, esetleg nyársalás, meg hasonlók.

A beugró: 1 db AKMT-s trikó rendelése!
ÁÁÁÁÁ már eladtam a merdzsót vagy utifutit ahogy Tibkin nevezte
Egyébként meg sajnálom, mert soha többé nem lesz olyan olcsó fenntartásu kocsim és 19 éves kora ellenére nem zörgött benne semmi és még a rozsda se ette.
Ez azt jelenti, hogy a motorvásárlás miatt nem maradt pénzed Húst venni?
Ha már bogrács, akkor ne legyen má ződségperkelt!
Deeeeeeeeeee, Ő az! Fogja is a fejét, hogy bemenjen-e abba a sötét lyukba!
Most éppen két hivatal között van elakadva a törzskönyvem, a rossz, mert az egyik elküldte, a másik nem kapta meg! Idegrohamot a bürokrácia útvesztőjétől! Ha már ekkora bakit követtek el, akkor miért nem lehet egy személyes ügyintézővel intézni a dolgot, pl motoros futár, aki viszi a régit és hozza az újat! Azért, mert így csak 2 óra az egész? Ha szóltak volna, még én is elintéztem volna nekik manuálisan!
Mire megkapom, pont addigra már ezres szervízre akartam volna vinni!
Húúú emberek, eddig nem mondtam volna...

nem iszok alkoholt és vegetáriánus vagyok........

auu ez még nekem is fájt
szóval, bogrács meg sör ott a helyem
Ki az az aranycsillag ott a jobb szélen? Csak nem Erik keresztlánya?
De csini a hosszú hajam!
Ez a gatyó pedig már a bőrösnél van, kap új lábszárakat!
Piet elfogult mercis, bocsáss meg neki. Attól még nem állhat a járdán. Mé nem fogadtad el? Jó lett vna az autóra. Bírd már ki azt az 1 hetet, úccse lehet mocizni! Nyugi!
Amugy erre is jó a póló:-)

Az összetartozás jele:
Piet!
Ugye azért nem gondolod, hogy egy 20 éves Mercije van!
És ha tényleg rokkant és szabályosan parkolt félig a járdán, akkor vajon miért zavarta, hogy rákerül a felvételekre az autója? Engem specc nem zavarna!
Képzeljétek az én orvosom is felajánlotta a rokkant igazolványt, mondtam is neki, hogy milyen tutin mutatna az új motoromon, amire úgy néz ki, mág egy hetet kell várnom!
Már tiszta ideg vagyok!
A Mávos faszi meg bekaphatja a répám!
Csak nyugodtan......

EMBEREK!

Ennyiért ilyen jó pólód ugyse lesz!
Mínőségileg KIFOGÁSTALAN!

Nekem van kb 6AKMT, 4GS és 2 Külön gyártású Baandit......
Na a 2 külön gyártású sokkal rosszabb mínőség
Baro! csak addigra nem biztos, hogy végzek matka-ügyben.
Tehát akkor van 25 régi GS-es és +min. 10 uj (abbol talán 5 -öt is megismerünk)
Nos, pont azért forszírozom a dolgokat, hogy hátha kellene még valakiknek, ezáltal összejönne a kívánt mennyiség.
Szia!
Az a szitu, hogy 11kor indulok haza, elvileg a 12:35el megyek pestről. Szal előbb érek haza, fél3ra! Majd csörgök!
Azééé dobok egy smst is, hogy tuti elolvasd!
A link fent van a nevemnél....

http://akmtmedia.extra.hu

http://gs500
.fanklub.hu

IGEN!
Lehet pólót is rendelni ami így néz ki:

A rendelés simán CSAK FEKETE PÓLÓRA él...... ha bárinek más színű póló kell azt önmagának kell beszereznie, elküldeni Nagykanizsára Pólómesternek és akkor csak a nyomást kell fizetnie
Hátul az embléma - elől ha kell akkor NÉV
Jelen pillanatban ha jól emlékszem 1600ft/póló (Fruit of the LOOM) - persze ez az ár minél több a rendelés annál kisebb........

esSO
Jelenleg amugy a rendelés áll, hiszen:
AKMT póló: 9db (hibádzik 1)

Gs500 póló: 1db Hellboynak (hibádzik 9db)

Bandit póló: 10db (ezt lehet csak megrendelni)

Akinek kell póló az sétáljon át a :
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
linkre, regisztráljon és írja be a rendelését, DE! előtte olvassa el a rendelési útmutatót.
Határidő Március 1!