Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buenosznocsesz!
Köszönettel adózom... tsóóókolomakezsitlábát!

Noch einmal. Gute Nacht "faszikáim"!
Ok Teddy Tezsvír! Akkor a Tiéd Nyuszkónál lesz letétben.
Nekem minen terv jó... csak tudjam, hogy kihez kell menni érte.
A céges járat nem jó most nekem, mert kifejlesztették az új logisztikai paradicsomot, és elég döcögősen megy a fiainknak az átállás.
Szóval, majd a Nagyfaluban meglelem valakinél.
Várom az igényeket a csövek leszállítására! (Tibkin, Tibifutár)

Variációk:

1. 13-án elviszem Nyuszihoz valamennyit
2. 13-án elviszem Nyuszihoz + Dawntezhez valamennyit
3. B-Viktor szombaton elviszi tőlem annak, aki igényli Sz. battára, a többit az 1;2 pontokban foglaltak szerint

ez jó fej!
fulton szilyesztázik a kályhálya mellett a gőzhalyólyán!
Kiscsaládom egyik tagjának dolgozatában láttam én már Fulton gőzhalyólyát is!
Hi!

Ha hozol egy motort és egy mintát, (akár fényképen is), biztosan megcsinálja "oszibá".
Én ugyan még nem láttam F-en buktacsövet. Valahogy nem is nagyon tudom elképzelni teljes idomon.
Ahhhha! Kályhályát... két elipszilonnal! Fasza katona ez a Teddy!
No, szasztok Népek!

Voltam olyan ökör, hogy eddig toltam a munkát. Csodavilág van már... Ámítógépen itthon is elér az emil. Vazzzzzzz!
Milyenmilyen? Nyomvályúmélyítés lészen Nyírjes felé az 51-esen és a 2-esen? Még a végén rá is bólintok, ha már meg lettem szólítva az ügyben! Kedv lenne, de idővel nem vagyok elengedve mostnában. Majd figyelek és mondok IGEN-t az utolsó pillanatban!
esSO nem kelsz te sohasem korán! Csak a kávéfőző nélkül nem tudsz aludni... meg kell símogatnod mindig fél 5-kor!

A lé napi szállás projekt kicsit megfeneklett. Pénteken pontosítok az emberemmel. Lesz kvóta dögivel, ha jól gondolom... és alkuszom a mennyiségi kedvezményt. Meg túrom a környék összes Szieszta kályhályát... nem ám jégkocka lesz a kis seggetekben!

Bébinyusz! Ma megest nem hívtam fel az őrségi emberünket. Holnapra bevéstem emlékeztetőnek a processzorba. (felírtam a homlokomra visszafelé, hogy a visszapilantó tükörből elolvasva eszembe jusson)

Cicisek és Pöcsösök! Mentem megpusztulni a macóvacokba. Jóccakát Nektek!
Megyek, nanáhogy, ha lehet menni és menés van és motor, akkor Pöfire pattanok én is .
Csak a pontyos időmeghatározás hiányzik . De az még úgyis alakul gondolom.
Neeeem! Csak azt akarom elkerülni h Macinak még éjfél előtt kelljen elindulni
Ciccc! Jössz hozzánk? Dejóóóóó
Ahhhhaaaa, akko már vágom a témát .
Na pá, meló van.

Ciccah! ha nem érted, kérdezz vkit, mert el kell mennem.
Erre megint csak nevetnem kell! Engem akarsz korán felkelteni?
Jó éjszakát.
Itt meg lehet nézni nagyobb méretben.
http://pdfkatalog1.louis.de/cg...
Dawntez mociján lesz egy kis meló, és ad érte sok pízet! Na, ezt lehet összekötni valamivel.
bocsi én vok a ...
ezer bocs! tényleg nem megy (már) az olvasás (se). sorry. Alábbi program?
Napocska-száraz-szlélse-aszfaltocska.
Akinek lejár a műszaki vizsgája tavasszal kezdjen el gondolkodni, mert tavaly 4 hónapra előre jegyeztek elő, ma bementem időpontot kérni és csak március 4-re tudtak adni.
Nagyon szépen köszönöm, télleg . Azé kérdem, mert olvastam én folyamatosan, de lehet ez volt a hiba, mert elveszett a fonál ...
Na jó! Kezd körvonalazódni a fejembem az alábbi vasárnap:
esSO reggel 5 és 7 óra között felhelyezi a zoldaldobozaimat. Így a többieknek elég nyolcra odaérni (nagyon ne ba....unk a messziről jövőkkel (Ugye Teddy ), ne kelljen nekik éjfél előtt elindulni). Szal nyolckor KV, aztán irány kelet, felvesszük Dzsokit, majd nyugatra fordulva Győrben megebédelünk (szoros lesz, rövid megálló(k)), majd megnézünk egy szépszemű GSR Balatonalmádiban (ha előtte csatlakozik akkor haza kísérjük, ugye kykee?)
A továbbiak még kérdésesek. várjuk a javaslatokat