No, és akkor most mentsetek meg csajok... mert, ha most rámmászik egy sikló, akkor vétlen leszek! És nem érzek magamban annyi erőt, hogy egyedül küzdjek meg vele!
Ja. Rám a 3 év vonatkozott. Januárban, lehet már csak 2 évre kaptam volna. Utolsó pillanatban volt decemberben, bár akkor még ennek nem is voltam tudatában.
Az akár hétköznap az CSAK csütörtök vagy péntek lehet Mert csak akkor vagyok itthon. És nem akarok kimaradni a jóból! Meg ne próbálj más napon jönni, mert örihari!
Én decemberben vizsgáztattam a Banditát. Csak a fékeket nézték, rá kellett állni vele a fékpadra, és ott húzogatni a féket. El se kellett indítani, se a lámpákat, se a gumikat (a hátsó necces), se a kiput (yoshimura E betű nincs) nem nézték. Meg is kapta 3 évre a műszakit.
Volt ott egy CBR 1000-es utánam, na annak fékezéskor letört az egész fékpedál+lábtartó konzol. Na az nem ment át.
Volt már
CB400, SR125, Aprilia Futura és.....ZRX vizsga....
Vizsgálat:
1., inditsd be a motort
2., menj......satu hátsó fék (meg kell csúsznia a keréknek)
3., Menj .....első fék
4., leállít betol a mühelybe
5., lámpa, index, féklámpa
6., motorszám-alvázszám egyeztetés (ajánlatos megnézni hogy mit-hol találsz meg)
7., jön a bácsika, régi matrica lecsiszol, új felrak
8., iroda, aláírások, fizetés
Ki van írva hogy a kötelező tartozékokat ellenőrzik (izzókéslet, biztosíték, Eü csomag) de tőlem még 1x se kérték - bár ugye mivel kötelező - így értelemszerűen ez mindig nálad van
DE!
PL a haverral Szigetszentmiklódon szórakoztak, mert a ZRX-nek nem volt TELI első fogaskerék burkolata (MERT NINCS.....a gyár már nem tett oda semmit)
Így azt mondták hogy így nem mehet át a vizsgán......és kész!
Jó nem mondom.... elég bizar ha specc bekapja a nadrágod, de ugye ténylegesen mi a francot kötnek bele olyanba ami gyárilag van igy?
Amugy aki Adonyba jönne:
H-Cs 8-12:00
Fejér megye
2457 Adony, Ady Endre utca 82
Vasárnap találkoztam a számgépboltos csávóval. Megérdeklődtem a firewire kártyát. Mindig van nekik, meg tyúkbél is , csak most nincs! De 3-4 nap múlva lesz.
COMINGOUT!