Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK Tibkin!
Ha kézhez kaptad, utalhatsz. Addigra elküldöm a számlaszámot Neked is.
Olvastam, válaszoltam is!
Kérem szépen!
Bővül a Szigetszentmiklósi mag!
Sziasztok

Dzsoki
délután küldtem egy mailt, olvastad?

Köszönöm a szivélyes fogadtatást.
Amint meglesz a moci,feltétlem bombázom a forumot képekkel!
Sziasztok! :-)

Bukócső ügyben érdeklődnék: Dawntez, el tudod az enyémeket is hozni Nyuszitól? Zugló lehet, hogy jobban elérhető nekem, mint Dél-Buda (ha jól emlékszem, Nyuszi arra dolgozik...). Ha nem, az sem baj, végülis a BAH-nál dolgozom, el tudok bárhova gurulni meló után. És köszönöm az átvételt, megőrzést előre is, kedves tőletek! Dzsoki: nem tudom, hogy ismered-e a mélcímem, de itt van: tibkinatgmaildotcom, hogy egyeztethessünk fizetésügyileg.
Mindenkit érdekel itt!
Gratula!
A végén még kiderül, hogy az első szekszuállis élményed majd a következő lesz!
OK. Gyere erre, megbeszéljük "oszibával".
Üdvözlet Neked, majdnem GS tulaj! A célegyenesben vagy, ez igen. Ha meglesz a paci, akkor képezd le nekünk ide. Gratulálok, egyelőre a döntésedhez... néhány hét múlva pedig a pacihoz.
Pedigmáaszittem!
Nagy valószínűséggel "átütő" lesz az első! Aztán még-még-még... hajlandó lenék végelgyengülni is.
dzsoki! Örülök az elvi lehetőségnek bukócső ügyben.Már csak arrafelé kell járnom.
Első körben a blokkvédőt csináltatnám meg,esetleg később a bővítést.
Ne légy kishitű!
Egy új 500-as ( vagy akármilyen ) "kollegának" mindíg örülünk!
Gratulálunk, Hajrá!
na, valakinek karácsony van.. nekem is lehetne...
Sziasztok.

Voltam ma moci jogsira jelentkezni.
Holnap kezdödik a tanfolyam.
Pénteken megyek a kereskedöhöz egy SUZUKI GS 500. elölegezni.
Lehet hogy senkit nem érdekel,de én nagyon örülök neki!
Üdv.
Woody Allan apja mondta neki egyszer:fiam,annak idején hogy lehettél te a leggyorsabb,nem tudom
Nem azt mondtam, hogy két naponta van vmi, hanem, hogy két nap után elvonási tüneteim vannak!
Woody Allen: " Ha egy jót akarok röhögni akkor a szexulális életemre gondolk. Ha sírni akkor is!"
"Nem lehet állandóan szexelni... Agyszivacsosodást lehet kapni tőle! Lásd pasik! "

Szeretnék rámutatni, hogy ha a pasik állandóan szexelnek és emiatt szivacsos az agyuk, akkor pontosan ugyanannyi szextől szivacsos agyú nő van.

Mind az agy, mind a sikló inkább a használatban menjen tönkre, mint a korral.
Teddy!
Szerintem ennyi idő után az első is nyúlszerű lesz!
Nem lesz azon mit túlélni!
Szegény azt se tudja majd, hogy lelőtték vagy meglőtték!
Sebességileg nyúl-lánk... hisz néha a vizicsikló olyan gyors, hogy alig lehet utolérni!
pf.
Akkor vegyél nyúl formájú szőnyeget....