Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépjóreggeltmindenkinek!
Jó gellert!

Nincs is jobb, mint egy pajzán pulóver. :D :P
Jó napot
Olyan kevlárprotektoros, ujmelegitős .
A fantáziádra bízom!
Hát a tied milyen? Van ujja?
Hi! az enyimé nem ilyen! de az is szép!
Jó reggelt!

SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
TÜV: minőséget képvisel-lehet
A lényeg az hogy ugy van megszerkesztve, kivitelezve, hogy az biztonságos legyen (pl ne lógjon túl, megfelelő legyen a heggesztés, az anyagminőség,ne legyenek balasetveszélyes sarkai, le ne repüljön stb)
és ugye erről papir is van (mert ugye arról is van papir hogy a Maci tud motorozni,pedig papir nélkül is tudnál menni . .. )
Hiányzol Maci!
Mikor jársz erre Északon?
Jó reggelt Népek!

Ma figyellek benneteket... megint.

Blue! Ez a kilo kérdés valóban érdekes... én most voltam lent az "olvasóban", és percek alatt könnyebb lettem egy kilóval!

Oszt jónapot Mindenkinek!

(kivéve a reklámozós kiscsávót)
"Balra el... Pubi! De őrült gyorsan..."
Várd a telefont nyugodtan...
Arctalanul, arcátlanul ideböfögsz faszságokat! Menj dolgozni, és úgy keress pénzt... gyűlölöm a léhűtő angolul nagyon tudó kiskancsókat. Elbaktad a reggelem... Ha cigány asszony lennék, akkor most küldenék egy szidalmat feléd.
na kiscsavo! sztem nem itt kene reklamozni dolgokat!
Jaaa adjunk meg mindent magunkrol nem?
Jaaa! A farkam atmeroje is erdekel?
A haverod meg jo hulye, mert ha olyan emailt adsz meg, akkor azt meg neked fel is torik, es ha van mondjuk paypalod vagy ilyesmi ugy lerantanak loveval mint allat asztan mehetsz anyadhoz peze bakker!
Aze gondolom nem vagy meg 16! mee latom az a lenyeg hogy milyen telo van, vagy kell!
meg asszondod ha reggeli magat az ember akkor sok leet kap az oldal...szted honnan? hat aki mar itt regisztralt attol! csak meg nem tudja...
idezet a privacy policy-bol!
Xpango Ltd reserves the right to modify this Privacy Policy at any time without giving you prior notice.
Az Xpango Ltd. lefoglalja a jogot, hogy bármikor módosítsák ezt a Privacy Policyt anélkül, hogy előzetes értesítést adnának neked.
Ennyi az egesznek az ertelme!
utanna meg csak ugy jonnek a spemek!
meg egyszer az hogy vettel valamit es nem fizettel!
Sajna a haverom mar jart igy!
JAAA es a legfontosabb!
Ez egy motoros web nem rtlklub ahol ott a reklam helye! FASZKALAP!
huzz innen a picsaba!
Sziasztok! Olvassátok el, megéri!
Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, akkor az oldal sok lét kap!
Cserébe kapsz egy telót, vagy egy x-box-ot, vagy psp-t stb, teljesen ingyen!
Aki küldte ezt nekem, már múlthéten megkapta az Új Nokia N93i-es telefont! Én is regisztráltam!
Leírom hogy kell: te is regizz minenképpen! nagyon megéri!
pontosan ezt írd be mindenestől! ez fontos!

http://www.xpango.com?ref=9108...

bejövő oldalon valahol ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!
FIRST NAME: vezetékneved
LAST NAME: keresztneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWORD: jelszavad
CONFIRM PASWORD: jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: több lakáscím esetén tölsd ki
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: teló szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or refferal!
FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz, cserébe hogy reklámozod az oldalt! válassz valamit!
REFERRAL ID:91081107 ez legyen mindenképp! másképp nem működik!
TERMS AND CONDITIONS: a "View
ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!utána bejön egy oldal ez kiírja a REFERAL számodat ezt írd le és ne felejsd el!
és küld el e-mailbe mindenkinek azt a linket (amit te is kaptál az oldalon a my account menüben van)
a Referal Id helyére a te referal számodat kell írni!
minnél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!

Igyekezz!

email címedre fogsz kapni egy regisztrációs kódot!
Persze zsír jó, de szó nincs fagyásról. Fütőtt garázsban áll. Egyszerüen az oldalán, ahol az a aluminium dísz van rajta a felfogó csavar tövében egyszerüen elrepedt. De szó nélkül cserélik gariba. Nagyon rendesek, le a kalappal. Csaka megkellet rendelni, és az ídő.
Teddy!

a kilókról ne is beszéljünk....Én majdnem nem láttok 2 ugyan olyan leírást......
Az egyiknél 20L a tank, a másiknál 19.....
egy egyiknél 217kg, a másiknéál 229.....
És gondolom be is mérted a "fagyállót"......
mit mutatot?

Én épp ezért mérettem be, nehogy AZ LEGYEN hogy nincs is benne...................
-34 fok.........de idén Adonyba max -11 fok volt
Mindenhol ezt mondják és a márkás is ugyan igy fog nyekeregni.

A GS-be volt vagy 3-4 féle betét......mindegyik nyikorgott....
az OKA? egyszerű.... sok kis fékezés megégeti a ferodort.....így nem "tapad" a tárcsán hanem meg-megcsúszik...........
Kezelhetőség? Néha ránts / nyomj oda egy KÖVÉRET a féknek, hogy ezt az éget részt ugymond letépje róla.....utána egy ideig megint nem lesz nyikorgás
JAAAAAAAAAA

TUTI hogy megcsinálják, mivel ez a RÓNA Kft motortól - KAMIONIG gyárt, újít fel betéteket.....

Mint írtam ha odaviszed a régi betétet, akkor azt csinálják meg - és töredék áron mint egy új.
Csak példa.......
1 szett GS betét ugye 17 euró (4200ft kb)....idehaza olyan 4500-8000ft
A felújítás meg 1500ft.......

Szóval szerintem keresd meg őket nyugodtan!
Az is lehet hogy van nekik polcon....
akkor odaadják az "újat", tőled meg elveszik a régit.....meg kérnek még egy kis pénzt....
Hát nekem még mindig a gsx 750 F tetszik jobban, bár lehett hogy én elfogult vagyok
Jah, még valami.

Aki érdeklődik a GSX650F iránt, a Mindenmotor e havi számában van leírás róla. A DL 650-ről is van benne...

Majdnem Bandit a GSX, de teljes idommal is 3 kg-val könnyebb, mint a GSF. És a futóműve minden irányba állítható. Elól is, hátul is a húzó fokozattal is lehet játszani. (persze, aki ért hozzá...) A lámpája pedig a K5-ös ezredes GSX-R-é. És nagyon jó motornak tartják a cikk írói... ennyi, ami említésre méltó.
No, végigolvastalak benneteket...

Erik! Szép a moci nagyon!
Blue! Brutális a csomagtartó űrtartalma... azon gondolkoztam, ha elég ügyes vagy, akkor ezzel leszerelés után szánkózni is tudsz a Grossglockneren!
Piet! Attól a TÜV től nem kell hasra esni... ugyan az, mint az ISO. Egy szabvány, oszt kész. Minden szaron rajta van. Ugyanis annyit tesz, hogy egy termék egy minőséget képvisel. Tehát, nem minőség szintet, hanem minőséget. A "kínai" is egy minőség, bár nem túl jó...
Mocis csajok! Hamarosan gurulás lesz... nem nyafogni! Kezdeni kondizni, hogy ne legyen izomláz az első guriga után!
Mindenki! Évadnyitóilag rendben a főzés nálunk... a szállást még keresem.
Darázs! Te egy "állat" vagy... Egy Darázs! Őrült motoros... le a kalappal.

No, mentem alunni! Jóccakát!
Hát én is, és idén még nincs vizitdíj sem !