Valószínűleg, ha már kiszámlázzák itt a posta, na akkor macera... nyilván nem fizetsz, nyilván visszaküldöd stb. ehhez nincs kedvem.
Amikor a motort hozzattam, Pest - Pécs vámhivatal - vámhivatal közötti szállítással basztak át: legyártott számla, tételek sorolva, fizess... előzetes egyeztetéssel 50 ezer volt a tétel, hát csináltak 50ezres számlát; észrevettem telefon, balhé (egy tétel 2x volt számlázva), jött a fax 30ről... tanulság ott ba*nak át, ahol hagyod!
Van nyomda Pécstől 15 kmre komlón, ahol fillérekért megcsináltatom amit akartam, nem lesz fényvisszaverős... na bumm!
Figyelem! www.folivagas.hu
(nem kívánom a cég hírnevében csorbát ejteni, semlegesen közlöm a tapasztalataimat, mindenki maga vonja le a következtetést)
Leímemailezem a cégtől, árajánlat kérésre, hogy 2 db 4,5 x 30 cm reflevtive fekete matricát szeretnék kérni a listájukról választott termékek mellett.
Válasz lehetséges, ára 1980 Ft
Rendben, rendelem is a kiválasztott feliratot, amely aljába feltüntetem ezt az igényemet is, az árral egyetembe.
Érkezik a válasz: rendelést elfogadták, a reflektive black matricák ára 28350+ÁFA lesz. köszönik a rendelést.
Válaszom: akkor storno, lévén két különböző ajánlatot kaptam, személyesen egyeztetek ezentúl.
Stornózásra a szabályzatuk szerint a vásárlást követő egy nap van lehetőség, és ez akkor áll ha a cég a stornózást visszajelzni. nem jeleztek vissza, felhívtam,stornoztattam, a hívást rögzítettem.
Blue: a reflective fekete tényleg ilyen drága?, mert magamba harapok!
Nem tudjátok honnan lehet rendelni olyan plexit a GS-re mint ami sokótoknak fent van? Néztem egy boltban valami 10ezret mondott rá az eladó. Úgy emlékszem a feléért lehet rendelni csak nemtom honnan.
sziasztok gs-esek szeretnék venni 25 kw os motrot és hallottam hogy sok gs 500 as így megy azt szeretném kérdezni van e valakinek egy eladó mocija vagy tud e ismerősei körében várom válaszotokat köszi csáó
Gondolom, mert kevés van ilyen - és ugye némileg EGYEDIVÉ teszed.....
Rider is megvette az idomokat valami 120 pengőért..........Én ennyiből inkább motorozok:-)
De az tény hogy nagyon ütősen néz ki az Ő gépe
Nekem viszont nem kellene....
nem mondom, egy szakál jól állna rajta - nagy feltudja dobni........
Pedig érdekes, mert én nem vagyok oda a burkolt sportmocikért. Ez meg mégis tetszik!
Azon mosolygok, h a banditos topicban beburkolják a mocit. Mé nem vesznek ilyet?
Blue nem fizetett ennyit, csak filléreket, mégis tele van vele a mocija!