Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne mondjál le róla , hogy fényvisszaverős legyen!
Blue nem fizetett ennyit, csak filléreket, mégis tele van vele a mocija!
Valószínűleg, ha már kiszámlázzák itt a posta, na akkor macera... nyilván nem fizetsz, nyilván visszaküldöd stb. ehhez nincs kedvem.

Amikor a motort hozzattam, Pest - Pécs vámhivatal - vámhivatal közötti szállítással basztak át: legyártott számla, tételek sorolva, fizess... előzetes egyeztetéssel 50 ezer volt a tétel, hát csináltak 50ezres számlát; észrevettem telefon, balhé (egy tétel 2x volt számlázva), jött a fax 30ről... tanulság ott ba*nak át, ahol hagyod!

Van nyomda Pécstől 15 kmre komlón, ahol fillérekért megcsináltatom amit akartam, nem lesz fényvisszaverős... na bumm!
700 körül, és kb 28 van benne, de remélem hamarosan válaszol neked pontosan!
A gépet megnézheted esSO v. Dorina adatlapján!
Már pedig ilyen nincs!
Sztem hülyére vettek!
Mennyit kér esSO a gépért? És hány km van benne?
Ezt kérdezhetném tőle is

Szóval esSO mennyit kérsz a vasért és hány km van benne? Esetleges sérülések?
Tisztelt Szarka Dániel,

2x 4,5 cm x 30 cm reflective fekete fólia ára összesen: 28350 Ft + áfa .

Üdvözlettel:

Holló Éva
A matricák világa - on-line rendelés !
mobil. 06 70-342-54-59

fax. 257 28 49
matrica@foliavagas.hu
www.foliavagas.hu
Nem több ez egy nullával?
28.350,- ?
A színaranyból készült aranyfüstfólia sem kerül ennyibe, amit elektronikai alkatrészek forrasztásához használnak!
Figyelem! www.folivagas.hu
(nem kívánom a cég hírnevében csorbát ejteni, semlegesen közlöm a tapasztalataimat, mindenki maga vonja le a következtetést)

Leímemailezem a cégtől, árajánlat kérésre, hogy 2 db 4,5 x 30 cm reflevtive fekete matricát szeretnék kérni a listájukról választott termékek mellett.
Válasz lehetséges, ára 1980 Ft
Rendben, rendelem is a kiválasztott feliratot, amely aljába feltüntetem ezt az igényemet is, az árral egyetembe.
Érkezik a válasz: rendelést elfogadták, a reflektive black matricák ára 28350+ÁFA lesz. köszönik a rendelést.
Válaszom: akkor storno, lévén két különböző ajánlatot kaptam, személyesen egyeztetek ezentúl.
Stornózásra a szabályzatuk szerint a vásárlást követő egy nap van lehetőség, és ez akkor áll ha a cég a stornózást visszajelzni. nem jeleztek vissza, felhívtam,stornoztattam, a hívást rögzítettem.

Blue: a reflective fekete tényleg ilyen drága?, mert magamba harapok!
a sima 15 a Füst 20 EUR( Puig)
Én meg sárgára fújatnám . . . .
találtam: 5800Ft a héjjánál kint meg nincs 4000ft.
Rengeteg! Szinte minden kerskedő forgalmazza a cuccaikat.
Louisnak van valami Mo-i oldala?
LOUIS
Nem tudjátok honnan lehet rendelni olyan plexit a GS-re mint ami sokótoknak fent van? Néztem egy boltban valami 10ezret mondott rá az eladó. Úgy emlékszem a feléért lehet rendelni csak nemtom honnan.
esSO - ime egy vevő:-))

esSO gépe eladó!
Kezeskedem érte, hogy PÖPEC állapotban van!
Elsőre:-))

Majd az első borulásnál lesz tényleg egyedi, mikor - SPECC ÉN - már nem színre fújatnám - hanem elvinném AIRBRUS-ra.....
sziasztok gs-esek szeretnék venni 25 kw os motrot és hallottam hogy sok gs 500 as így megy azt szeretném kérdezni van e valakinek egy eladó mocija vagy tud e ismerősei körében várom válaszotokat köszi csáó
Az az egyedi, ha mindenkinek ugyanolyan utólagos burok van rajta?
Passz:-)

Gondolom, mert kevés van ilyen - és ugye némileg EGYEDIVÉ teszed.....
Rider is megvette az idomokat valami 120 pengőért..........Én ennyiből inkább motorozok:-)
De az tény hogy nagyon ütősen néz ki az Ő gépe

Nekem viszont nem kellene....
nem mondom, egy szakál jól állna rajta - nagy feltudja dobni........

Engem nem tud megingatni senki és semmi! Határozott véleményem van a dologról, CSAK DL! De azért még teccik.
Pedig érdekes, mert én nem vagyok oda a burkolt sportmocikért. Ez meg mégis tetszik!
Azon mosolygok, h a banditos topicban beburkolják a mocit. Mé nem vesznek ilyet?
Olyan gülüszemű
Na ez még SZÉP is........

http://jarmu.slando.hu/budapes...