Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az idén minden túrát bevállalok, egészen a teljes anyagi csőd határáig!
Há tígédét tezsvírem ázé nem montálák, mer ásztát tuttám!
Akkor úgy néz ki jó csapat megy majd túrázni, velem együtt!
Tényleg Dzsoki, milyen az oldalkonzol süllyesztett speciális, vagy normál?
Mert én is kialkudtam féláron a simát, azt is felteszik nekem 17-ért!
WOW!
Alakulnak a dolgok, pozitívan! Teddy is igyekszik, dawntez is kaparja magát - jól van!
Tavaly, mikor eccer mentünk Bajára, asszem Inkvizítorék - v ilyesmi - jöttek ilyennel. Én mentem mögöttük, és rosszul lettem! Életveszélyes volt, ahogy lifegett! És minderről ők nem is tudtak, csak én láttam a hátuk mögül.
Nekem mindenesetre nagyon tetszik. Csodálkoztam is egy kicsit, mivel nem valami "lányos darab!

Diuckát tavaly tanítottam meg. Nagyon ügyi.
Azé....
Nem lenne esélyed!

Téged nagyon visszafog, az igazság érzeted. Amikor mentünk az 2/a shellhez akkor is minden második autóssal leálltal beszélgetni a Hungárián, hogy ugyan miért nem megy már el a picsába?!

Azalatt beelőznélek...

Köszi,majd megpróbálok valamit csinálni!
sítábor? soha nem vótam ojjanba! Diácska is megy?

Kérd meg b-viktort! bármibe lefogadom, hogy kívülről fújja hogyan lehet felszerelni!

nálunk is minden okés. a szilveszteri telefon az új telefonom cseretelefonja volt, ami helyett kellett végül még újabbat választanom. Zúgott-sistergett a samsungom. De az, amit vettél teljesen okés volt, csak nem tetszett. most lett egy nokia, -tudom, h be fogtok szólni, de akkor is- és nagyon CUKI!

Rendezzünk gyűjtést?

Azért én örülök a dobozaidnak, mert ez azt is jelentheti, hogy hosszabb utakra is jöttök velünk. Legalábbis remélem, h azért kellett!
Ez olyan szemellenzős főni: fenn van a nap, akkor munkaidő van
Ne rossz, de mentem vele egy napot rendes esőben a tavalyi szlovák vártúrán.
Szétázott, a hevederek megnyúltak, az egyik elpattant, a táskák bekéredzkedtek a kerekekhez.....stb.
Szóval, csak száraz időre ajánlom.
Jó meglátás!
Jó, akkor majd én megyek el helyetted síelni!
Van megoldás!
Valahol olvastam uezen problról, és úgy oldották meg, hogy egy műanyag csövet eszkábáltak a hátsó lábtartótol valahova fel, a zsák mögött. Ezzel elkerülték a mocorgását, a dolog működött. Állítólag!
Bármikor, mocival már megfognálak!
Alakulok!
Hi Vikingem!

Sajna az én "píztárcám" se nagyon. De úgy gondoltam, egyszer élünk.
Teljesen igazad van!
Undorító dolgokat találnak ki, hogy a "buta" emberekben felkeltsék a birtoklási vágyat!
Sajnos ez már mindenféle reklámban jelen van!
Jó , de ez 2 személyre egy hétre sátorral lófütty!
Szevasz Erik koma!

Hogy szolgál az Ahillesze? Mikor játszunk fogócskát?
Hehe..! Így, hogy már tudom, hogy gyári, akár meg is nézhetem a honlapjukon! De az infarktus elkerülése végett inkább nem teszem.

Aki kétkedik, nézze meg a topik címét: Suzuki GS 500

Puszis smile-t nem mertem küldeni, mert félek, még félreértenétek. Rosszabb esetben meg visszatér gezahu, és beolvas nekem!
A kkor mutatok én képet!Blue által ecsetelt problémák fennálnak a táskákkal kapcsolatban, de szerintem nem rossz!
Látom Bali jó úton haladsz egy infarktus felé!