Tavaly, mikor eccer mentünk Bajára, asszem Inkvizítorék - v ilyesmi - jöttek ilyennel. Én mentem mögöttük, és rosszul lettem! Életveszélyes volt, ahogy lifegett! És minderről ők nem is tudtak, csak én láttam a hátuk mögül.
Téged nagyon visszafog, az igazság érzeted. Amikor mentünk az 2/a shellhez akkor is minden második autóssal leálltal beszélgetni a Hungárián, hogy ugyan miért nem megy már el a picsába?!
Kérd meg b-viktort! bármibe lefogadom, hogy kívülről fújja hogyan lehet felszerelni!
nálunk is minden okés. a szilveszteri telefon az új telefonom cseretelefonja volt, ami helyett kellett végül még újabbat választanom. Zúgott-sistergett a samsungom. De az, amit vettél teljesen okés volt, csak nem tetszett. most lett egy nokia, -tudom, h be fogtok szólni, de akkor is- és nagyon CUKI!
Ne rossz, de mentem vele egy napot rendes esőben a tavalyi szlovák vártúrán.
Szétázott, a hevederek megnyúltak, az egyik elpattant, a táskák bekéredzkedtek a kerekekhez.....stb.
Szóval, csak száraz időre ajánlom.
Van megoldás!
Valahol olvastam uezen problról, és úgy oldották meg, hogy egy műanyag csövet eszkábáltak a hátsó lábtartótol valahova fel, a zsák mögött. Ezzel elkerülték a mocorgását, a dolog működött. Állítólag!
Teljesen igazad van!
Undorító dolgokat találnak ki, hogy a "buta" emberekben felkeltsék a birtoklási vágyat!
Sajnos ez már mindenféle reklámban jelen van!
Mert én is kialkudtam féláron a simát, azt is felteszik nekem 17-ért!
Alakulnak a dolgok, pozitívan! Teddy is igyekszik, dawntez is kaparja magát - jól van!
Diuckát tavaly tanítottam meg. Nagyon ügyi.
Téged nagyon visszafog, az igazság érzeted. Amikor mentünk az 2/a shellhez akkor is minden második autóssal leálltal beszélgetni a Hungárián, hogy ugyan miért nem megy már el a picsába?!
Azalatt beelőznélek...
Kérd meg b-viktort! bármibe lefogadom, hogy kívülről fújja hogyan lehet felszerelni!
nálunk is minden okés. a szilveszteri telefon az új telefonom cseretelefonja volt, ami helyett kellett végül még újabbat választanom. Zúgott-sistergett a samsungom. De az, amit vettél teljesen okés volt, csak nem tetszett. most lett egy nokia, -tudom, h be fogtok szólni, de akkor is- és nagyon CUKI!
Rendezzünk gyűjtést?
Azért én örülök a dobozaidnak, mert ez azt is jelentheti, hogy hosszabb utakra is jöttök velünk. Legalábbis remélem, h azért kellett!
Szétázott, a hevederek megnyúltak, az egyik elpattant, a táskák bekéredzkedtek a kerekekhez.....stb.
Szóval, csak száraz időre ajánlom.
Valahol olvastam uezen problról, és úgy oldották meg, hogy egy műanyag csövet eszkábáltak a hátsó lábtartótol valahova fel, a zsák mögött. Ezzel elkerülték a mocorgását, a dolog működött. Állítólag!
Alakulok!
Sajna az én "píztárcám" se nagyon. De úgy gondoltam, egyszer élünk.
Undorító dolgokat találnak ki, hogy a "buta" emberekben felkeltsék a birtoklási vágyat!
Sajnos ez már mindenféle reklámban jelen van!
Hogy szolgál az Ahillesze? Mikor játszunk fogócskát?
Aki kétkedik, nézze meg a topik címét: Suzuki GS 500
Puszis smile-t nem mertem küldeni, mert félek, még félreértenétek. Rosszabb esetben meg visszatér gezahu, és beolvas nekem!