Pff..Pff...Pff... nagyon eltanultad Milyen jó, hogy feljöttem ide, és itt ülök egyedül.
Nem megyünk mocizni? Itt esik valami gány az égből, de simán motoroznak a népek! Tiszta hülye ez a Pest...
Az anyja mosta, ő meg rutinos. Én sem akartam elhinni, mikor mesélte. Aztán mikor megláttam, seggreestem. Én biztos vagyok benne, hogy valami anyaghiba, de most nem fogok egy 1000Ft-os cuccal vergődni. Inkább az eszmei értéke lényeges a trikónak. Ez a GSFan-os, azóta meg már van AKMT-s is, majd hordja azt.
Szóval bárkinek kell póló (pl a Zabhegyen túli Speeder egyesületnek) akkor keresétek PÓLÓMESTERT rám, vagy ránk hivatkozva.......és ezen az áron dolgozik!
Én és MI már, mint írtam kb 2-300db pólót rendeltünk és ebből eddig csak esSO szólt (most) hogy baj van vele.....ami ugye vagy anyaghiba, vagy egyszerűen bevágta 100 fokon mosni........... 40 fokon szabad csak
Csak Fekete vagy Fehér lehet a minta - színesben is lehetséges - de az már fototechnika........
Amugy mint látszik nem is drágult a póló.....hiszen eddig mi 1200-ért kaptuk.....most meg ha összejön 25-50db akkor már olcsóbb az egész tétel...........
És ugye a névre "írás"...nekünk már GRÁTISZ:-))))
Adalék 2...
Jelenleg CSAK sima póló rendelhető......Fehér vagy FEKETE színben.........
Egyéb tipus majd csak május környékére várható...............
Fruit Of The Loom Super Premium márkájú fekete póló egy oldalon egy színnel nyomva:
10 db - 1.600 Ft/db
25 db - 1.250 Ft/db
50 db - 1.020 Ft/db
100 db - 940 Ft/db
Nevek felnyomása másnak: 250 Ft/név Nevek felnyomása nektek: továbbra is gratis
A megadott mennyiségekhez tartozó árak egy-egy fajtára vonatkoznak.
Tehát:
vagy 10-25-50 AKMT,
vagy 10-25-50 GS500,
vagy 10-25-50 Bandit.
Összevonni nem tudom őket, mert mindegyik külön-külön munka.
1., 40 fokon mostad?
2., Garis gondét fordulj a gyártóhoz...... küldj képet róla és szerintem tuti kitaláltok valamit _ Én Pólómestert egy KIBASZOTT korrekt fazonnak ismertem meg, szóval biztos lesz valami.
Lehet hogy simán anyaghibás a cucc.....az pedig ugye már nem az Ő sara....de a biznic az biznic
Egy kis trikó-ügyi adalék:
lányos-trikós képet nem kapsz, Blue, mert tavaly arra kellett vna várni hónapokat, így sima fekete lett neki is. Ami mellesleg az első mosáskor egy 6-8 cm-es darabon egyszerűen szétesett! Nem tudok jobb kifejezést! Garanciális cserét követelek!
Oldaldoboz rendszert szeretnék heggeszteni a motoromra (CB500). Van valakinek ötlete, hogy hol érdeklődjek? (szempont: elfogadható ár, és megbízhatóság) Használt is érdekel!
Amugy szerintem van........Én legalábbis mintha láttam volna már ilyen pólót.....
Fehér volt, és a bal mellkason a SPORTMOTOR.HU embléma
Én azonban azért nem vennék fel ilyet, mert ez az oldal KITERJEDT.......és ugye nem igazán 1 csapat.....
Hiszen nekem pl mi közöm van a supermotosokhoz, vagy a BMW-sekhez?
Motoros - ez tény, de nem ismerem őket..........
PL Hayabusás pólót se vennék fel...........ugyan úgy mint pl valami párt-os pólót......
AKMT? - saját gyermek
GS500? - a nagy család
Bandit? - ilyen motorom van
Nem megyünk mocizni? Itt esik valami gány az égből, de simán motoroznak a népek! Tiszta hülye ez a Pest...
Igen, az anyukám tud mosni, nem vágta be 683ezer fokon kifőzni!
Én és MI már, mint írtam kb 2-300db pólót rendeltünk és ebből eddig csak esSO szólt (most) hogy baj van vele.....ami ugye vagy anyaghiba, vagy egyszerűen bevágta 100 fokon mosni........... 40 fokon szabad csak
Csak Fekete vagy Fehér lehet a minta - színesben is lehetséges - de az már fototechnika........
Amugy mint látszik nem is drágult a póló.....hiszen eddig mi 1200-ért kaptuk.....most meg ha összejön 25-50db akkor már olcsóbb az egész tétel...........
És ugye a névre "írás"...nekünk már GRÁTISZ:-))))
Adalék 2...
Jelenleg CSAK sima póló rendelhető......Fehér vagy FEKETE színben.........
Egyéb tipus majd csak május környékére várható...............
üdv nektek!
Fruit Of The Loom Super Premium márkájú fekete póló egy oldalon egy színnel nyomva:
10 db - 1.600 Ft/db
25 db - 1.250 Ft/db
50 db - 1.020 Ft/db
100 db - 940 Ft/db
Nevek felnyomása másnak: 250 Ft/név
Nevek felnyomása nektek: továbbra is gratis
A megadott mennyiségekhez tartozó árak egy-egy fajtára vonatkoznak.
Tehát:
vagy 10-25-50 AKMT,
vagy 10-25-50 GS500,
vagy 10-25-50 Bandit.
Összevonni nem tudom őket, mert mindegyik külön-külön munka.
2., Garis gondét fordulj a gyártóhoz...... küldj képet róla és szerintem tuti kitaláltok valamit _ Én Pólómestert egy KIBASZOTT korrekt fazonnak ismertem meg, szóval biztos lesz valami.
Lehet hogy simán anyaghibás a cucc.....az pedig ugye már nem az Ő sara....de a biznic az biznic
lányos-trikós képet nem kapsz, Blue, mert tavaly arra kellett vna várni hónapokat, így sima fekete lett neki is. Ami mellesleg az első mosáskor egy 6-8 cm-es darabon egyszerűen szétesett! Nem tudok jobb kifejezést! Garanciális cserét követelek!
(+rohadt nehéz)
Oldaldoboz rendszert szeretnék heggeszteni a motoromra (CB500). Van valakinek ötlete, hogy hol érdeklődjek? (szempont: elfogadható ár, és megbízhatóság) Használt is érdekel!
Zoli
T.
Majd délután rátok sassolok....most mentem dolgozóba
Nem kell semmi csak a póló..... semi más ruha ne legyen rajtad:-)))
Fehér volt, és a bal mellkason a SPORTMOTOR.HU embléma
Én azonban azért nem vennék fel ilyet, mert ez az oldal KITERJEDT.......és ugye nem igazán 1 csapat.....
Hiszen nekem pl mi közöm van a supermotosokhoz, vagy a BMW-sekhez?
Motoros - ez tény, de nem ismerem őket..........
PL Hayabusás pólót se vennék fel...........ugyan úgy mint pl valami párt-os pólót......
AKMT? - saját gyermek
GS500? - a nagy család
Bandit? - ilyen motorom van