Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyok modell! de majd igyekszem egy fejvágós nemerőltett fotót összehozni.
Nyuszi!

Azt tedd hozzá hogy NEKÜNK....hiszen a mi minták már kész van..............
Ha most akarna valaki rendelni X fajtát 10db-ot, akkor azért az nem jön ki 1440ft-ból..............

Azért AKMT-ből és GS500ból már vagy 100-200db lett rendelve...........
Azért tetszik neki a GS-mert te tetszel neki (és számit a jövödre! a diplomás karrieredre)
Hamár motor akkor HD vagy R1, szoval minimum 3 milkás (valahogy ráéreznek) ha nem is tudják mibe kostált).
Szijja mindenki ! Süt a napocskaaaa !
Néhány olvadásból kifolyólag lepottyanó jégdarab veszélyes közelségben le is zuttyant a fáról mellém kutyasétáltatás közben ...
ezt már régen megcsinálhatta volna az oldal. Az egyik legnagyobb motoros fórum az országban, biztos lenne rá kereslet. na de én most megyek tanulni (itt ülök a gép előtt)
Majd egy közelit ha lehet.....és csak pólóba........hiszen igy megtévesztő hogy fekete és fehér ujja van?

Azért kellene, mert ugye a gyári kép nem adja vissza az eredeti láthatóságot.....
Dan és drD! Jegyezzétek a címet, mert tényleg jó minőségű a póló, és nem drága!
Ezügyben ha kellene a SPORTMOTORNAK, akkor keresse meg a www.polomester.hu céget.....és nyugodtan hivatkozon rám.
küldtem képet. remélem megfelel a zigényeidnek!
pedig nagy sikere lenne, és a gyártónak is lenne egy darabig melója az biztos.
Azt rendeld meg tőlük:-)))))

A sportmotor.hu oldalon van ...mondjuk 5000 ember......
abból ez a banda kb 30-50 fő....

Az "idegenek"nek mondom....
A pólókat nem ÉN csinálom, hasznom egy fillér sincs rajta........
Tavaly kerestem egy jó gyárost, aki mivel már nem 2db-ot rendeltünk - levitte az árakat, a minőség TÖKÉLETES, és még extraként a NEVED is rajta van ha kell...........
Nézd meg az ERIK videót........ még hogy nem védelem..................

http://akmt3.extra.hu/erikhelp
...
pár nappal ezelőtt (péntek, vagy szo) dzsoki tett fel fotókat. keress rá plíz!
már csak a Sportmotor.hu-s póló hiányzik
Ja...a többi kép:-)))

Szóval ilyen pólók rendelhetők..... HA CSAK AZ ALAPOT NÉZÜK.....

És a pólók pedig adják magukat........
BABY!

Fényképezd le magad a csajos pólóba és küld el nekem (Dorcsi is) így láttható hogy milyenek vannak.....
Ezt amugy meg is köszöném! hiszen kellene a weboldalra is.....

Ami rendelhető tudtommal:
Pont azért kérdeztem ezt, mert érdekelne a dolog... Csak az a 3 kis csőből álló valami, amit ezen a képen láttam, az előzőhöz képest nem tűnt túl komoly védelemnek.
Vélemény?
Ez a cső melyikhez áll közelebb a 2 közül?
Köszi!
most "gyártatnak" páran, szálj be közéjük.
Köszi! Télleg nincs két egyforma ember---így kapcsolat sem. Kérdeznék megint... Az a bukócső nagyjából mien? Olyasmi amit bótban is lehet kapni, vagy valami másféle szerkentyű? Én találtam egy combosnak kinézőt neten, de már elkelt. Az emígyen nézett ki:
*jav: elszámozva....
Hozzátennéd, hogy lehet csajos pólót is rendelni? Hátha valakinek az asszonyának inkább az lenne tutibb. Szvsz nagyon jó minőségűek a lány-pólók, és a méretükkel sincs gond, nincsenek elszámolva.
Szia!

Üdv a csapatban!

Szerintem is jól összefoglaltad. Minden éremnek 2 oldala van-szokták mondani.

(Elképzelhető az is, hogy míg a férfi a "tenyerén" hordozza az asszonyt (gondolok ezalatt: virág, ajándék alkalmanként, vacsi, motorozás, amiknek a költségEIT a pasi állja, stb), addig a srác nem úgy viszonyul a lányhoz, ahogy kéne, és folyamatosan megalázza, leszólja, cincálja az ideit.
És akkor a férfi részéről már mindjárt lehet mondani, hogy azért nem olyan jófej a bébi, mert folyamatosan duzzog, mi több hisztizik.... )

Szerintem felesleges általánosítani, mert úgyis mindenki a saját konzekvenciáját veszi alapul. Soha nem mondtam, h minden férfi f@sz, pedig találkoztam már 1-2 érdekes állatkerti példánnyal.

Amúgy meg: Ti tök jó fejek vagytok (ld: Szeretembandaság ). Ha annyi "rosszfej" fickó és csaj lenne a környéken, mint Blú állítja, akkor ez a banda sem talált volna egymásra. Szóval véleményem szerint a keresési kört kellene szűkíteni, vagy formálni.

Kicsit kergék a gondolataim, köszönhető a melónak...

üdv:prémes
Hali.Suzuki feliratos embléma a mai napon 2221ft a Harmatinál III.k régi szt.endrei út ,ma rendeltem hétföre igérték.
Itt is jelezném, hogy az évadnyitóig lehet ismét pólót rendelni......

A saját fórumban megy a rendelés - a menete pedig ugyan az ami eddig is.
Sajnos árak változnak..... ha jól tudom Pólómester 20%-ot tett rá- mert muszály....vagyis ha minden igaz akkor az 1200ft helyet már 1440ft a póló darabja..............

10db-nak össze kell jönnie..........ez az egy kritérium................
Szóval akinek kell, az nosza randeljen

AKMT-sből már van 6db
a suzuki feliratos dísz asszem 2500ft a king roadnál.