Én saját esetemből okulván, még valamit hozzáfűznék ehheza témához. Nem vagyok abban biztos, hogy le lehet sarkítani a dolgot arra, hogy van ilyen és olyan tipusú nő. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy egy férfi sííímán "el tudja rontani" az eleinte normális csajt azzal, hogy megpróbál a lehető legjobb körülményeket teremteni számára. Magyarán: elhiteti vele, hogy ő a világ közepe és ez így természetes. Nekem 4 év kellett ahhoz hogy a nő az egyik végletből átforduljon a másikba. Mindez azért történt így, mert hagytam, sőt, rátettem még két lapáttal. De továbbra is azt vallom, hogy ez a hozzáállás teljesen okés(,csak nem árt, ha kölcsönös).
u.i.:Persze mindenkiben ottvan mindkét tipus csírája, de úgyis azzá válik előbb utóbb, amivé akar. A "nevelés" meg csak ideiglenes hatással bír.
u.i.2.: Persze ez csak az én szubjektív meglátásom. Most épp a második évünket tapossuk Kicsikémmel és hát....
Nem csak a "kisköcsögdiák" keze izzad.........hanem a nagydarabszarvasbukósördöglovasé is.....hiszen a csekk az csekk.........
Abban egyet kell értenem, hogy ez a mai nézet: a motor csak második......és abba nem is gondolnak bele hogy nem biza....
Nekem közismert hogy nincs autóm, de még B-s jogsim se....
A motor pedig nem extra, nem hobbi, hanem közlekedési eszköz számomra - amit a sok surmónak eminnen is közvetitek: OCCÓBB mint a tömegnyomor...........
Csak példa:
A sárkány elmegy dolgozóba.........
1800ft a busman oda-vissza.......és kell neki 2db átszálójegy (900ft?)
Az tuti hogy 2700ft-al rövidit meg minden egyes napon........
Nekem a lakás és a KÉK Golyó?
Egész pontosan (GPS): 54km vagyis oda-vissza 108......eközben megevett a moci NAGYON durva tempóban 6L-ert......ami ugye 1800ft
Ha nem tépek akkor legyen az átlag: 1500ft.........
Vagyis nyertem menetenként 1200ft-ot.....ami egy hónapban már 14*1200ft = 16800ft
KÖSZI.............
És ugye
1., nem kell tömegnyomorban utazni
2., nem tart az utazás 2 óra 24 percig....hanem max 50 perc de akkor csigaszindróma van:-)
Esélye meglesz, hiszen idén - pízmag hiányában - a Bajára vezető vadászősvényt NAGYON ki fogom taposni.........
Az ország keté is fog szakadni, hiszen a legnagyobb nyomvályú a 6/51 és a 6/2a/2-es út lesz.........
Mikor menni akarok csak azt kell eldönteni ÉSZAK vagy DÉL.........
micsoda bölcseleteket lehet itt olvasni :)
dejó hogy én mocsok szerencsés vagyok ilyen téren :)))) adja az ég hogy nem lesz ilyen problémám soha. Én már megtaláltam az igazit, maradjon minden ígyy :))
No, de mielőtt eltemetnénk az nemek közti kapcsolódást, és "melegedésre" adnánk a fejünket... , még egy építő jellegű gondolatot hozzáfűznék a kérdéshez.
Most a bazi nagy szabadságban mindenki közhelyekkel nyomja az agyát, és a Cosmo is ezekkel nyomja az agyakat, meg a TV, meg minden. Szóval, mindenki eszeveszett módon keresi a boldogságot. Csak egy dolgot felejte el a kedves delikvens. Hogy a boldogság nem cél, hanem eredmény.
Régi mondás: "Főőőd a főőőődhőőő házasodik." - így van ez most is.
Ha valaki jól szituált, akkor annak ajánlatos hasonlóval kezdeni. Különben vita van a "vagyonból" később. Ha pedig valaki szegény, akkor az keressen olyat, akivel fel tudja építeni a saját birodalmát. No, ez szokott nehéz lenni, mert ahogy neki kell állni tenni valamit a boldogulásért, valamelyik abban a pillanatban "Ledobja a láncot", és megy a könnyebb egzisztencia irányába. (Fizikailag ez az Ozmózis! )
És ördögi körbe kerül, mert semmibe lesz nézve, hiszen nem sok része volt a vagyonteremtésben. És ki lészen "picsázva" onnan hamar.
No, emberek hajrá! Én aszondom párosodjatok! És majd lesz valahogy.
Minden megér egy próbát... engem is kiraktak már azért, mert sokat dolgoztam. De vóóót is péz, meg kirándulás, meg ajándék... aztán egy idő után ez is kevés volt. Hamar meg lehet nézni... ha fejfájóssá válik a lány, akkor valami nem oké!
No, mindenkinek jó szerencsét hozzá! Ez mozgatja a világot...
hát, ez szép volt..van benne vmi...a legnagyobb baj még ezeken kivül maga az élet, az h pl. Ő fix. helyen dolgozik Te meg pl. fix.+200km...ha össze is jön a magánélet beszívod a munkahelyet ...és még nem is vagy karrierista...nehéz a manók élete...
Jó reggelt Népek!
Jó reggelt az éjjel betoppanó "újoncnak"!
és
Jóóóóóóó reggelt Vietnáááááámmm!
Huhh, az éjjel kibeszéltetek ám mindent. Vannak részletek, amit alá tudok támogatni én is... nem véletlen válogat a Maci.
Maci "retro"... Nem annyira barátja a trendi, bevállalós és extrém dolgoknak. Ezért "unalmas" az alább nevezett körnek.
képzeljétek el (most nem kérek élces reagálásokat, van saját nőnemű sárkányom) mennyivel egyszerűbb egy meleg motorosnak. csak fiúk, elmennek, mindnek van motorja, sör, sátor, állvapisilés bárhol..
cáfollak! menő a motor. mert ha motorod van mit gondol egy nő? hm, ha motorja van, akkor nyiiilván nem ezzel jár mindig (nem a faszt nem), tehát van autója. de ha telik még extrának motorra nyílván nem csóró. az emberek(és így a nők) szemében kik nem motorocsaládban nőttek fel, a motor LUXUScikk nem közlekedési eszköz. így ezzel is párosítják a dolgot. (aztán izzad a kisköcsögdiák tenyerem ha be kéne fizetni a részlet-elmaradást már.. ) szal igenis menő a motor. kisszivem még a GS-re is azt mondta hogy tetszik neki mert az is ki volt nézve.
Utalának otthon lenni, mert akkor a legszembetünőbb a MAGÁNY..........
Ezért wellneshotelek, sípályák, fitnesstermek, teniszpályák.....szóval minden olyan hely, ahol az igényeiknek megfelelő (sportos, pénzes) férfiakkal tudnak szóba elegyedni..........majd eltépni:-) mert rájönnek, hogy ezek a fickók mennyire gázosak.............
BOcs gyerekek ez TÉNY! Hiszen ha nem ez lenne, akkor nem lennének ilyen nők:-)
Belekezdenek mindenbe.............ahol emberekre találhatnak, jól érezhetik magukat...........
legyen ez motorozás, sí, tenisz, golf.........vagy akármi..............
De mikor este hazamennek - akkor is csak az üres lakás vár rájuk.............
No mára befejeztem...........
természetesen ha akad ilyen nő - aki szarrá unja magát - Keressen meg:-)
Sajnos nem tudom azt mondani hogy mákod van, hiszen még fiatal vagy!
Irigylem azokat akiknél minden tökéletes az első pertől kezdve........(na jó egy -két balhé mindig beficcen, de az az együttéléssel jár)
Én csak kívánni tudom mindenkinek hogy találjon a kör közepébe!
A pénz....... ez mindig a gond forrása, hiszen a PÉNZ a világ mozgatórugója. És aki azt mondja hogy nem érdekli a pénz? Az vagy gyerek még, vagy hazudik........
A gond?
Hogy a pénzt összekeverik a mai életben a szerelemmel.......
plusz ugye ehhez hozzá jön még a napi trend..........
egy haverom pár éve kérdezte tőlem hogy milyen motort vegyen, mire buknak a nők?
Erre egy motort ajánlottam neki, tetőablakkal, 4 kerékkel, sok-sok pacival.........mert ma már nem trendi a motor.......
húzatos, esős, hideg/meleg.........
Egy mai luvnya inkább teszi be a kis pláza seggét egy baszott nagy kocsiba.....lábát az ablakba......stb.
Na jó vannak akik még mindig a motorra esküsznek...........de azért valjuk be........3 fajta nő van.........
1., szeret motorozni.....előbb/útobb inkább saját maga motorozik.......
2., benzintyúk.........isten mentsen tőlük..........
3., nem motorozik...........
De mindenféleképpen a szitu egy marad: FÉRFI FIZESS............hiszen virág, ez, az , amaz..........és mit is kapunk érte? szex? Most nekem barátnőm van, vagy egy házi prostim?
"nem az a kurva aki kint áll a sarkon -
hanem akinek megveszed a bundát, és este fáj a feje"
Akiknek meg már mindene megvan?
Volt egy ilyen nőm is (majdnem)......
vállalkozó, tele kessel.....egy iszonyat nagy autóval jött a találkára.............
nem volt öreg:-) csak 42 volt:-) (14 évvel idősebb- de állat teste volt)
Igen ám, csak ugye ezek a "befolyásos" nők azt hiszik hogy mindenki alatuk van.........így már a 2. alkalomnál elkezdte a utasításokat........
Láttátok a Coctailt? Na ugyan az mint emit Cruisal csinált az üzletluvnya.....
Itt várj, ebbe gyere, ide megyünk, csitt legyen, inkább meg se szólalj.....stb.........
Hát röpült a gádzsi:-)
Az ördögnek nem dirigál senki:-)
Szóval motorozás ügyben?
Szerintem azért megy veled - MERT VELED AKAR LENNI..........és tudja hogy ez van:-)
Én a női utasokat nem lazázom el:-)
Tavaly előtt is hirdetve vol az ülés hátul.........
ez nálam ugy megy, hogy felmegyek X helyre és kiirom a túrát.......meg odaírom hogy részvételi díj: a benzin fele.........+ a szállása, kajája, belépője.............
hogy mit nyer vele?
Motorozik.......világot lát..........ha pedig több is kialakul? Az már maszek:-))) de sajnos a motor nem az orgazmusok számától megy előre:-)
Sajnálatosan, de komolyra véve a szót - ezt tapasztalom magam körül.......azt leszámítva, hogy azért a 35 éves nők nagy részénél már befigyelt 1-2-3-4 gyerek.
(volt egy érdi ismerős csaj aki rám akart cuppani........27 éves............és ugye a 14. levélnél derült ki hogy 4 gyerek várja otthon)............
Ezek a cápák..........levadásznak és megesznek reggelire.........
A szinglik? gyerek nélkül vagy már nagyobb gyerekkel?
Elvannak, várják a nagy őt - de sajnos az ego-tól nem láttják már azt se meg, ha netán elmegy mellettük.
Jól néznek ki.....s azt hiszik hogy ez örökre így fog maradni.
Igényeket támasztanak, amit a mai ember épp vagy egyáltalán nem tud megadni nekik.
Én a társkeresőben már csak úgy nézem a nőket hogy: csúf, elmegy, jó, drága
egy mai szingli, top, trendi (gyülőlöm ezt a szót) nőnek nem vagy SENKI ha nincs autód, nem teniszezel, nincs saját lakásod (fullos), nem sportolsz valami extrémet, nem jársz partykra.........vagyis nem vagy a saját szemszögemből egy SZNOB fasz.
És az idő csak múlik......
Ha bemész egy társkeresőben (bárki) akkor iszonyatosan sok 30-40 év közötti egyedülálló, elvált, elhagyott, megcsalt nőt talál bárki. És még töb olyan nőt akit a férje elhanyagol ...... mert az a barom hajtja a pénzt mint a gűzű hogy a családjának mindent meg tudjon adni......azt 40-45 évesen arra megy haza hogy a feleségét egy ficsur dugványoza (gázzz)
(az is tény hogy ha megnézed ezeket a helyeket akkor a kis suhancok (18-25) majdnem 90%-osan 30-40 éves nőkre mennek..............
2 kollegám is (27 évesek) 38 éves nőt vettek el feleségül.
A fő poén?
Én nem vagyok egy nagy igényű faszi.......de amikor már egy számomra is katasztrófális nő reglapját olvasom, láttom és probálom felfogni az igényeit - hát akkor fakadok sírva a röhögéstől.
Természetesen ha van képe:-))))
Itt a szitu tovább oszlik.........
Bomba nő....vagy csak jó.........85% esélye van annak, hogy nem fogsz vele találkozni, mert Ő csak beszélgetni akar.......kufircolni tud bárkivel, bármikor......hiszen nehogy már azt sírja nekem valaki hogy nem talál faszit magának................
Képzeljétek el.........akár az itteni jányokat............
Szerintettek rá lennének szorulva erre? Elég egy kicsit langább ruha, make-up....és mindegyik ujjukra találnak ficsurt..........
Ha pár levél után már rákérdez hogy mikor találkoztok -és nincs fent képe se? 96% esélye van annak hogy egy bányarém, vagy nem épp úgy néz ki mint írja.......
(saját tapasztalat: +70kg, +10 cm, +1-2 gyerek:-)))
Van egy csaj fent a bikerweben.....ha megnézed a képeit akkor egy jó nő látszik ott.....(ezek a képek 4-5 éve készültek.....mivel Én olyan 3-4 éve találkoztam vele 1x....soha töbszőőőőőr:-))))
Tuti duma, jó képek.......azt mikor megláttam vísítva menekültem volna.............mert biza a 167cm, 70kg.....nem épp fedte a valóságot:-)))))
De ugye nem azért motoroztam el 130km-ert hogy hazamenjek.....hajtott a kiváncsiság, hiszen a szája nagy volt a levelekben..............
Természetesen ahogy magunkra maradtunk- hát hozzá képest Nyuszi egy vérmes dög (szejetlek nyuszika :-).....szóval egy kis cincogó egérge lett a nagy ribancból:-)
tavaly ismét megtalált.....elhajtottam, hiszen ez a vonat már elment.........erre el kezdett bunkózni:-)
Nekem csak annyit kellet mondanom: Az eddigi levelezéseket elküldjem a férjednek?
Rögtön abbahagyta:-)
No de visszatérve...........
Szóval sajnálatosan de ez van!
marad nekik a répa, meg az ubi............és majd később kapnak csak észbe, hogy a kutya nem kiváncsi már rájuk..........
Ahogy halad a kor...........
A legfájobb pont? Általában az ünnepek.............
Mivel egyedül vannak ez a legszarabb érzés...........és mit csinálnak? Ráakaszkodnak a rokonokra....és azt hiszik hogy ez már jó..........
Saját magukat verik át - Én meg mosolygok magamban:-)
Nem tudom miért, de Én pl a valentin napot nem tudnám egy bárban eltölteni a barátnőimmel (ezt egy tegnapi filmben láttam)......
De ugye Én csak egy béka vagyok a Sugovicza parton éjfélkor:-)))))))
nekem szerencsém van, oylan kis párom van, aki fogja a kezem reggeli közben, eljön 500km-t is akár egy sportmotoron kuporogva velem bárhová, és szeret így csóró egyetemistaként is.. a nőket meg azért ismerem ennyire, mert édesanyámnak rengeteg ilyen barátnője van, akikkel együtt járt erre-arra, csak anyám már felnevelt nagyrészt bennünket, addig ezek a barátnői igaz tele lettek pénzzel, de se gyerekük, se férjük, és kínjukban az első jöttmenttel felcsináltatják magukat hogy elvegye feleségül, meg ilyenek.. sajna ma ilyen az élet. nekem biztos lesz családom..
aztán ment uborkáért magába tömni, meg 35 éves korában rádöbbent hogy nincs gyerek, a 25éves srácok csak megdugnák, a 40-es férfiak meg vagy elváltak vagy idióták, és ők sem akarják elvenni, se gyereket vele. Így megkeseredett jólkereső, kicsit zsíros szingli lesz, egy középkategóriás cégautóval, a barátnők gyerekeit büngyürgetve, ennyi idősen is bulikba járva 4-5hasonszőrűvel körben táncolva, pasikat felszedve akik lelépnek másnap.
Egyet értek ezzel is... összefoglalásnak nem is rossz!