Volt egyszer messziföldön egy önálló, magabiztos hercegnő, aki egy
szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó
partján környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy békát.
A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta: Ó, csodálatos
hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha
megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor drágám,
össszeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol
főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké
hálás és boldog lehetnél!
Aznap este, miközben a hercegnő könnyű vacsoraként, enyhén
fehérboros hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott,
magában elmosolyodva így szólt: én kurvára nem így gondolom.
Hát a gond az, hogy tört a dekni. Köszi a tippet! Holnap rájuk is csörgök. A bukócső dolog most gondolhatod, mennyire elkezdett foglalkoztatni... Ja! Írtam adatlapra amit kő.
Akkor légy üdvözölve! Igyekszünk jókedvűek lenni. Nem tolakodás, gyere bármikor. Ez volt már téma többször is, ha jól emlékszem, 15ezer környékén van az új, gyári. Az enyém eldőlt álló helyben, de ennyiért maradt a karcos dekli.
Na, röviden ennyi.
Mi is a gondod?
Sérült a dekni, vagy a kis kör díszelem?
Ha dekni az sokba fog fájni......
Bontót találsz egy rahedlit.....
Mász fel a http://motor.lap.hu és ott vannak a bontók...........
Ha csak a dísz kör kell? Az meg botóban nem esélyes szerintem, hiszen egy PICI bukásnál is rögtön sérül......
Ezt újonnan tudod beszerezni bármelyik suzuki szervízben (ha jól tudom valami 2-3-4000ft/db)
Vagy csinálhatod azt amit Én...... VAS díszelem.........ami garantáltan nem fog karcolódni.............
Illetve pár oldalal előrébb (ma vagy tegnap) volt téma a bukócső.......ha kell rendelj Te is egyet Dzsoki Oszibácsijától.......
mondjuk nem az én resszortom igazándiból, de töltsd ki pls. az adatlapod
én mondok nektek egy Szuzi bontót... Szuzi bontó arra ugyan nem esküszöm meg, hogy GS-hez nekifutásból tudnak adni cuccot, de egy próbát megér
Igazad van teljesen nem is arra kell neki,hogy versenyezzen vele mert ez nem is arra való .Túrázni meg melóbajáráshoz kell neki.Ami kinézőben van első a gs és Honda cb 500 ez a magasságához pont jó leér a lába és ez a lényeg ,hogy meg tudja tartani ha meg kell állni vele.
Én csak azért adtam el a Gs-t , mert nem lehetett kihagyni a cserét elég sok kedvezményt kaptam és így is 100 ezerrel olcsóbban vettem mint az alap típust ezen van egy kis idom és Abs ami nem mindegy ja és a lényeg,hogy volt még annyi pénzem hogy a külömbözetet ki tudtam fizetni .Most már ez nem menne.
Szia én sajna (szerencsére még nem keleltt keresnem) nem tudok bontot de sztem csináltass az új deknire dekni védőt karbonból:)További jó és széles utat
Sziasztok! Miklóssy Tibi vagyok. Októberben én is boldog GS500 tulajdonos lettem. Nagyon tetszik a fórumon talált jókedély. Ha nem tolakodás, be is néznék ide néha. (Bár nem vagyok nagy netrajongó, azért elég sűrűn felnézelődök mostanság...) Nem akarok senkit terhelni, de itt talán van már valakinek tapasztalata a budapest ill. környékén lévő bontókkal kapcsolatban. Ha nem nagy kérés, szivesen vennék egy kis infót... Pénteken "koriztam egyet a Vassal" és a jobb oldaldeknim nem szerette a dolgot... Konkrétan ilyet bontva nem találtam neten és gőzöm sincs mennyi az ára újonnan ill. bontva. Tudnátok adni valami irányt, hol nézzek utána, ill mibe fájhat ez sacc? Ha jól emlékszem olvastam már, hogy Blue exével történt hasonló...
u.i.:
Beszúrok 1 képet is a "Kis beteg"-ről
Üdv.
T.
Ez valami filmben volt. Már nem tudom, melyikben, de Schwarzi volt a főszereplő. Arra értettem, hogy elég a GS. Nyilván Ti tudjátok, Ti döntötök, én csak egy szempontot kívántam előtérbe helyezni. De ezt Neked is tudnod kell, hiszen volt GS-ed, amit igen hamar lecseréltél.
A termete és a súlya miatt is elég neki az 500 ,nincs 170 cm magas és csak 65 kg.ezért is lenne jó neki a Gs. Egyébként nem idegbolond gyerek nem igazán szokott száguldozni.
Rossz válasz! Én sem vagyok száguldozós fajta, de a GS sajnos egy szezon alatt kinőhető. Ezáltal sok pénzed bánja: vétel-eladás, átírás, stb. Ha a srác elég megfontolt, mehet neki nagyobb is. Persze nem busa!
Csak az ára miatt volt baráti nem is cél a 600 .Egyébként a gyereknek A korlátlan van ,tudom ez nem jelent semmit ha nincs rutinja.Egyébként ő sem akar nagyobbat 500-nál és GS az ami érdekli leginkább.
amugy már itt is rácseszet mert elmentünk:-))) Ekkor volt a húsvéti tekergőzés, amikor tojást, sonkát, savanyát zabáltunk a határon:-) ÁLLÓ FOGADÁS keretében......
Szerintem Eriknek van igaza abban,hogy lemaradt egy nulla
de az is lehet amit Esso mond már csak azt volna jó tudni hogy mennyi idős a tulaj , abból talán minden kiderülhet főleg,hogy mennyire volt hajtva ?
Egyébként mi a véleményetek erről ( nem csak 600-as ) tipusról a gyereknek akarunk valami vasat venni nem túl sok pézért. Essóé ( ha még megvan ) szóba jöhetne de még nincs annyi lé rá .
Volt egyszer messziföldön egy önálló, magabiztos hercegnő, aki egy
szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó
partján környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy békát.
A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta: Ó, csodálatos
hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha
megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor drágám,
össszeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol
főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké
hálás és boldog lehetnél!
Aznap este, miközben a hercegnő könnyű vacsoraként, enyhén
fehérboros hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott,
magában elmosolyodva így szólt: én kurvára nem így gondolom.
Jó éjt Szeretembanda!