Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15 es 44 fogas, a szabvanyos az S-hez. Ezer a kicsi, a nagy nyolcezer , vadi uj . Nem volt meg folteve.
Ja, megkértem 2 barátomat próbálják ki a vasat elötte és utána is.
Egybehanzóan azt mondták qva jó lett.
Imádom.

Animation nincs kedved kipróbálni? Csörgess meg.
Ezt el kell mesélnem:

Már rég óta szerettem volna egy sport dobot a paripámra. Sokat gondolkodtam milyen legyen és mennyi pénzt szánok rá, de főként az izgatott tényleg annyit számít a nyomaték szempontjából.
Volt szerencsém kipróbálni Helles barátom motorját, és akkor megszületett a döntés: ILYEN NEKEM IS KELL.
Persze megint jött a dilemma: milyet mennyiért?
Szépet jót, 50.000 körül? Nekem az nem lesz jó mert köztudott, hogy esek-kelek. Akkor olcsót, az meg szar.
Megtaláltam a tutit: nyitot carbon Termignoni sérülésmentes 20.000+ összekötöcső 10.000. Ma készült el.
Hogy milyen? Mély öblös hang, és teljesítményben is jelentős változás.
Már alig várom a reggelt.......
-az hogy meghívásos pontosan én se tudom
-melyik kategoria? te enduro profi én csak amatőr
-gépátvétel, motor állapota jó legyen pl.:fékek
Helló
Van valakinek vasárnap reggel kb 6,30 7ora fele eljönni motorozni Esztergomba?Lessz Rally verseny is azt is néznénk meg bemennénk a szervizparkban is szóval darabig el lennénk.

Szóval ki jön? várok mindekit...........
Úti cél Esztergom ,Lábatlan.Bajót
Na na na na
Helló !
KERESEK Drz 400 e-re deklit (váltó felöli kellene)
Akinek van eladó vagy tud ilyet az kérem jelezzen !
Köszönöm előre is !
vagy felfelé na
áááááááááááá
felfelé TARTALÉK
lefelé sima nyitott
előre zárt
cska nem bäsztam el megint
őőőőőőő... lefelé a tartalék elírtam
lánckerekek mekkorák és milyen állapotuak? ár? kösziiii
Nekem is középállásban van OFF, lent Nyitva, fent tartalék!
De egy haverom rd 650-jén sincs OFF, ennek az az oka hogy nem a gravitáció viszi a benzint!
Lenne nehanyt vadi uj DRZ 400 S alkatreszem egyutt vagy darabonkent elado, tipusvaltas miatt. Hatso es elso lanckerek, elso felkemeny fekbetetek, olajszuro, hatso lancvezeto betet, eslo lancvezeto gorgo, az also. Erdekel valakit?
ööö szóval ha ezt leveszem attól lesz valami akusztikus élmény vagy ezaz?:D
franc tudja.....
nekem előre van zárva,felfelé nyitva,felfelé meg tartalékon... asszem
Hello DR-Z-m benzincsapja: BALRA "ON", LEFELÉ "PRI" JOBBRA "RES".
Mikor zár?Miért nincs OFF?
Azt írja a Manual hogy károsodást okozhat a hengerbe folyó benzin indításnál ha nyitva hagyom.Tényleg belefolyhat?
Lehet h ez hülye kérdés de nekem nem ok ez a benzincsap dolog!
Heidenau K73 TL 160/60/17
Ezt meg szabad venni?
Valaki felpróbált már ilyen papucsot? Nagyon gagyi?
Köszi
Laci
Mit kérsz érte? küldenél képet!
Engem érdekel.

Az mit jelent, hogy meghívásos...?
Melyik kategóriában nevezhetünk...?
Mit takar a gépátvétel....?
Heli
klmszabi,Luyz,helles,jhonny +a többiek remélem nem csináltatok még programot,Pünközsd hétfőre!

erröl van szó gyönyörüségem
sziasztok elado egy 2007 dec.-ri DRZ-E 80 üzemora van bent adok hozzá sm kereket ujgumikkal finster sport dobot.szép állapotban nem megölt motor patent a gép 1150000.-ha érdekel valakit irjon.
Nehezen adom el de másra kell a pénz néztem egy két motort a fullgasnál és 900000 ezerért vicces gépeket árulnak
hali! mennyi lenne? amugy ugyanaz mint a gyári?
Van egy eladó Talon kerékagy szettem DRZ-hez, aranyszínű, küllőkkel.

Használt, de kifogástalan állapotban van.
megvettem a dr 600 ast, nem tudja valaki milyen árban van egy új dugó, és 4 darab szelep?[
egyenlőre csak ennyi
látom
egyébként én teljesen megvagyok vele elégedve, hisz én most láttam hogy ilyen 30 40 e forintokért adják ezeket a felniket mindennel együtt. És belátásom szerintem szinte teljesen ugyan az mint a fűzött sm felni csak a látvány meg a súj más