Már rég óta szerettem volna egy sport dobot a paripámra. Sokat gondolkodtam milyen legyen és mennyi pénzt szánok rá, de főként az izgatott tényleg annyit számít a nyomaték szempontjából.
Volt szerencsém kipróbálni Helles barátom motorját, és akkor megszületett a döntés: ILYEN NEKEM IS KELL.
Persze megint jött a dilemma: milyet mennyiért?
Szépet jót, 50.000 körül? Nekem az nem lesz jó mert köztudott, hogy esek-kelek. Akkor olcsót, az meg szar.
Megtaláltam a tutit: nyitot carbon Termignoni sérülésmentes 20.000+ összekötöcső 10.000. Ma készült el.
Hogy milyen? Mély öblös hang, és teljesítményben is jelentős változás.
Már alig várom a reggelt.......
Helló
Van valakinek vasárnap reggel kb 6,30 7ora fele eljönni motorozni Esztergomba?Lessz Rally verseny is azt is néznénk meg bemennénk a szervizparkban is szóval darabig el lennénk.
Szóval ki jön? várok mindekit...........
Úti cél Esztergom ,Lábatlan.Bajót
Na na na na
Nekem is középállásban van OFF, lent Nyitva, fent tartalék!
De egy haverom rd 650-jén sincs OFF, ennek az az oka hogy nem a gravitáció viszi a benzint!
Hello DR-Z-m benzincsapja: BALRA "ON", LEFELÉ "PRI" JOBBRA "RES".
Mikor zár?Miért nincs OFF?
Azt írja a Manual hogy károsodást okozhat a hengerbe folyó benzin indításnál ha nyitva hagyom.Tényleg belefolyhat?
Lehet h ez hülye kérdés de nekem nem ok ez a benzincsap dolog!
sziasztok elado egy 2007 dec.-ri DRZ-E 80 üzemora van bent adok hozzá sm kereket ujgumikkal finster sport dobot.szép állapotban nem megölt motor patent a gép 1150000.-ha érdekel valakit irjon.
Nehezen adom el de másra kell a pénz néztem egy két motort a fullgasnál és 900000 ezerért vicces gépeket árulnak
látom
egyébként én teljesen megvagyok vele elégedve, hisz én most láttam hogy ilyen 30 40 e forintokért adják ezeket a felniket mindennel együtt. És belátásom szerintem szinte teljesen ugyan az mint a fűzött sm felni csak a látvány meg a súj más
Egybehanzóan azt mondták qva jó lett.
Imádom.
Animation nincs kedved kipróbálni? Csörgess meg.
Már rég óta szerettem volna egy sport dobot a paripámra. Sokat gondolkodtam milyen legyen és mennyi pénzt szánok rá, de főként az izgatott tényleg annyit számít a nyomaték szempontjából.
Volt szerencsém kipróbálni Helles barátom motorját, és akkor megszületett a döntés: ILYEN NEKEM IS KELL.
Persze megint jött a dilemma: milyet mennyiért?
Szépet jót, 50.000 körül? Nekem az nem lesz jó mert köztudott, hogy esek-kelek. Akkor olcsót, az meg szar.
Megtaláltam a tutit: nyitot carbon Termignoni sérülésmentes 20.000+ összekötöcső 10.000. Ma készült el.
Hogy milyen? Mély öblös hang, és teljesítményben is jelentős változás.
Már alig várom a reggelt.......
-melyik kategoria? te enduro profi én csak amatőr
-gépátvétel, motor állapota jó legyen pl.:fékek
Van valakinek vasárnap reggel kb 6,30 7ora fele eljönni motorozni Esztergomba?Lessz Rally verseny is azt is néznénk meg bemennénk a szervizparkban is szóval darabig el lennénk.
Szóval ki jön? várok mindekit...........
Úti cél Esztergom ,Lábatlan.Bajót
Na na na na
KERESEK Drz 400 e-re deklit (váltó felöli kellene)
Akinek van eladó vagy tud ilyet az kérem jelezzen !
Köszönöm előre is !
áááááááááááá
felfelé TARTALÉK
lefelé sima nyitott
előre zárt
cska nem bäsztam el megint
De egy haverom rd 650-jén sincs OFF, ennek az az oka hogy nem a gravitáció viszi a benzint!
nekem előre van zárva,felfelé nyitva,felfelé meg tartalékon... asszem
Mikor zár?Miért nincs OFF?
Azt írja a Manual hogy károsodást okozhat a hengerbe folyó benzin indításnál ha nyitva hagyom.Tényleg belefolyhat?
Lehet h ez hülye kérdés de nekem nem ok ez a benzincsap dolog!
Ezt meg szabad venni?
Valaki felpróbált már ilyen papucsot? Nagyon gagyi?
Köszi
Laci
Az mit jelent, hogy meghívásos...?
Melyik kategóriában nevezhetünk...?
Mit takar a gépátvétel....?
klmszabi,Luyz,helles,jhonny +a többiek remélem nem csináltatok még programot,Pünközsd hétfőre!
Nehezen adom el de másra kell a pénz néztem egy két motort a fullgasnál és 900000 ezerért vicces gépeket árulnak
Használt, de kifogástalan állapotban van.
egyenlőre csak ennyi
egyébként én teljesen megvagyok vele elégedve, hisz én most láttam hogy ilyen 30 40 e forintokért adják ezeket a felniket mindennel együtt. És belátásom szerintem szinte teljesen ugyan az mint a fűzött sm felni csak a látvány meg a súj más