Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk én még nemtudom ugy adni neki mivel még 15 évemmel kicsi vagyok hozzá de megbarátkozok vele:)
Akkor az összes egy motor ára.
király
Áááá csak a 2 dekni véddö:)
Mi 16 ropi az összes?
sziasztok! Énis belépek a klubba,nekem is drz-m van:)
én ugy voltam vele hogy ez velem nem történhet meg,de sajna megtörtént hütö+dekni zúzás
Hát dárga de megéri, tanulok másnak a kárábol
az elég drága,de legalább szép is!16ropi
jövöhéten nekem is meglesz a szett:hütö+váz+dekni+blokk védök és csak 32pénz nálom most pénzelverde a drzé!most volt elöl tárcsa csere+fébetét elöl hátul+láncvezetögörgö+hátsókerékcsapágy!és még a deknit megkell hegesztetnem
Most legelsö carbon dekli véddöö az fontos nem akarom beszakittani, de van ojan 5 let is h sokan köszörülnek le a váltokarbol, én inkább maradok a gyári megoldásnál, és veszek rá véddőt
ja 1 tipp:hütö+dekni védöket vegyél rá!nem drága 20ból kijön
ne féltsd inkább magadat mert ha megvadul földhöz csap én már csak tudom tapasztalatból
1év és már nem fog igy kinézni ha terepen használod majd!
Nem zsir uj:) Csak ojan tulajnál volt aki papucsba kiment a kertbe megnézni cuccost meg visszajött:) 900 km es és földutat még nem látott:) Gyári dunlop gumik minden nagyon király gép:D
Hejj! EZ ZSÍR ÚJ?Mennyiért vetted? Melyik kereskedésbe?
Allesssz:) Vigyázokráááá féltem nagyon még:)
csak ügyesen
Ugyvan h vasárnap megyünk de még barátkozni kell a géppel:)
látom karcmentes aztán huzad, neki azt szereti
ROCK AND ROLL
Ittis van IMÁDOM
oké majd összehozzuk jó ötlet
Nos. Utánanéztem a műszerfal tokkal vonóval szettnek.

Hozzávalók:
Vapor Kit: Kawasaki Suzuki

Part Number: 75-301 33,99.-

This is a complete Vapor installation kit. Comes with Trail Tech Vapor computer, power wire, RPM sensor, temperature sensor, speed sensor, handlebar mounting hardware and instructions. Aluminum protector sold separately...Engine temp. sensor is threaded into top of right radiator.

Vapor/Vector Indicator Dashboard

Part Number: 022-PDA 20,34.-

Vapor/Vector Motorcycle Indicator Dashboard
Indicator dashboard protects the computer and places it in an optimum viewing position. Included mounting bracket (022-OEB) installs easily to triple clamp of most motorcycles. Includes 8 indicator lights for customization. Computer sold separately.

33,99 + 20,34 = GBP 59,64 -egy szett ára

Forintosítva :
Mai GBP árfolyam - 324,03

( 59,64 * 324,03 ) * 1,2 = 23190,- Ft + szállítási költség

A szett tartalmazza a műszerfalat. A hozzá való sebesség és hőfok jeladót. Kábeleket. Valamint a műszerfal tartó konzolt + 8 db kontroll lámpát. Ebből tetszés szerint 4 db pattintható be a tartó konzolba. Attól függően, ki mit szeretne látni ( persze ennek megfelelően kell bekábelezni )
látom zsiiiiiiiiiiiiiiiiiir