De meghálálja!
Ne sajnáld tőle 4500ft literje.
Engedd le minden honnan rakj bele új szűrőt öncs bele 2 lityit azt ennyi.
Én 1500kilóméterenként szoktam cserélni és hobbi szinten használom.
A haverom putoline vagy mi a szart használ neki 500km enként 1-2 decit elnyal.
Úgyhogy Motul 300V 15W50
Minden jót!
és nincsenek képek a Kunmadarasi dombságokról?ejnye bejnye!ha nem lett volna eltörve a kezem én mentem volna!de majd jövőre,nem messze van a telkünk,aki akar jönni ott lehet sátort verni meg van pár ágy a házban,de ez érdekes lehet még a Siroki találkozó kapcsán is,attól sincs messze
Sziasztok!
Ha jól emlékszem,a Motul olajról írtátok többen,hogy nem eszi meg a jószág. Abból ki melyiket veszi? 5100 15w-50-ről van tapasztalat?
Köszi
G.
ÁÁÁ gyerekik! Aki volt Kunmadáron, az láthatott rengeteg kerek seggű ribancoidot, és az adrenalinpultnál szemügyre vehette a női mell igazi megtestesült valóját, több példányon is. Persze motorok is voltak, kb qrva sok. De az enyémen kívül csak 1 déerzét láttam. ejnye-bejnye
Heló!
Úgy néz ki ,hogy holnap hozom el az új motort
Meg tudná nekem valaki mondani ,hogy mennyi ennek a típusnak a végsebessége?
Ja, és ha valaki véletlenül ismerné a jövendőbeli motort, és írna róla pár sort azt nagyon megköszönném!
Hello
A segitségeteket kérném egy dr600S tÍP.gázadás után hosszabb idő után esik vissza csak a fordulatszám ill.csak ha terhelést kap pl:lassan ráengedem a kiuplungot.A karbin rendesen vissza áll alapba ütközésig az alapjárat állitó csavarig.Kivülről semmi nem látszik.Kérlek segitsetek,várom válaszotokat.
Köszönöm
általában....de azért kérdezem,mert ahogy a ventillátorom hiányzik,így lehet annak is csak a helyét találnám,és ha elmondod hol van nem kell keresgélnem......de óriási segítség vagy,köszi!
Ne sajnáld tőle 4500ft literje.
Engedd le minden honnan rakj bele új szűrőt öncs bele 2 lityit azt ennyi.
Én 1500kilóméterenként szoktam cserélni és hobbi szinten használom.
A haverom putoline vagy mi a szart használ neki 500km enként 1-2 decit elnyal.
Úgyhogy Motul 300V 15W50
Minden jót!
Azért az a 300V nem túl olcsó móka
Ha jól emlékszem,a Motul olajról írtátok többen,hogy nem eszi meg a jószág. Abból ki melyiket veszi? 5100 15w-50-ről van tapasztalat?
Köszi
G.
Még nincsenek nálam, de vszínű holnap ittlesznek és már rakom is föl.
Úgy néz ki ,hogy holnap hozom el az új motort
Meg tudná nekem valaki mondani ,hogy mennyi ennek a típusnak a végsebessége?
Ja, és ha valaki véletlenül ismerné a jövendőbeli motort, és írna róla pár sort azt nagyon megköszönném!
A segitségeteket kérném egy dr600S tÍP.gázadás után hosszabb idő után esik vissza csak a fordulatszám ill.csak ha terhelést kap pl:lassan ráengedem a kiuplungot.A karbin rendesen vissza áll alapba ütközésig az alapjárat állitó csavarig.Kivülről semmi nem látszik.Kérlek segitsetek,várom válaszotokat.
Köszönöm
DRZ87 és a többiek! Fóráskút?(jöttök)
( amoda nem tudtunk írni )