Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!jön ma vki gurulni a citadellára?
Jól beszél dávid apátok !
De meghálálja!
Ne sajnáld tőle 4500ft literje.
Engedd le minden honnan rakj bele új szűrőt öncs bele 2 lityit azt ennyi.
Én 1500kilóméterenként szoktam cserélni és hobbi szinten használom.
A haverom putoline vagy mi a szart használ neki 500km enként 1-2 decit elnyal.
Úgyhogy Motul 300V 15W50
Minden jót!
Szerintem is jóóó
Kösziköszi!
Azért az a 300V nem túl olcsó móka
első ránézésre nagyon egyben van a gép
és nincsenek képek a Kunmadarasi dombságokról?ejnye bejnye!ha nem lett volna eltörve a kezem én mentem volna!de majd jövőre,nem messze van a telkünk,aki akar jönni ott lehet sátort verni meg van pár ágy a házban,de ez érdekes lehet még a Siroki találkozó kapcsán is,attól sincs messze
hali,én 10w40et és 10w50et használok,nekem sem kajálja.
300V 10w 40-s Motul-bol csak ezt a vizkozitásut használtuk,a DRZ-be ezt ajánloták,(szerintünk jo)
Sziasztok!
Ha jól emlékszem,a Motul olajról írtátok többen,hogy nem eszi meg a jószág. Abból ki melyiket veszi? 5100 15w-50-ről van tapasztalat?
Köszi
G.
ÁÁÁ gyerekik! Aki volt Kunmadáron, az láthatott rengeteg kerek seggű ribancoidot, és az adrenalinpultnál szemügyre vehette a női mell igazi megtestesült valóját, több példányon is. Persze motorok is voltak, kb qrva sok. De az enyémen kívül csak 1 déerzét láttam. ejnye-bejnye
Hali
Még nincsenek nálam, de vszínű holnap ittlesznek és már rakom is föl.
jhonny várjuk a Forráskuti verseny képeit
HHú bocsánat má hogy nem szótam hogy mégsem megyek !
Heló!
Úgy néz ki ,hogy holnap hozom el az új motort
Meg tudná nekem valaki mondani ,hogy mennyi ennek a típusnak a végsebessége?
Ja, és ha valaki véletlenül ismerné a jövendőbeli motort, és írna róla pár sort azt nagyon megköszönném!
Hello
A segitségeteket kérném egy dr600S tÍP.gázadás után hosszabb idő után esik vissza csak a fordulatszám ill.csak ha terhelést kap pl:lassan ráengedem a kiuplungot.A karbin rendesen vissza áll alapba ütközésig az alapjárat állitó csavarig.Kivülről semmi nem látszik.Kérlek segitsetek,várom válaszotokat.
Köszönöm
Jöttök vasárnap Pécsre ? majd irjatok, esetleg találkozhatnánk !
tudja valaki, hogy hány kiló egy 600-as suzuki dr?
DRZ87 (Iceapo v. TRobee tudjja a számot)
HAHOOOOOO!

DRZ87 és a többiek! Fóráskút?(jöttök)
( amoda nem tudtunk írni )
Úgy néz ki,hogy megnézzük a Forráskúti versenyt.
A hűtőn felül, két vezeték megy rá... Nem nagyon lehet összetéveszteni semmivel...
Az milyen?
mentek valamerre? Bordány vagy mit is mondtatok?
általában....de azért kérdezem,mert ahogy a ventillátorom hiányzik,így lehet annak is csak a helyét találnám,és ha elmondod hol van nem kell keresgélnem......de óriási segítség vagy,köszi!