Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ijjj!Hát nem lehetett kellemes... Mégegyszer jobbulást. Nem voltam rally-n egész vasárnap bütyköltem a gépet, első hátsó gumicsere kormánycsapágyak zsírozása meg csomó apróság. Az egészben a vicc, hogy a hátsó belső nem volt lyukas, kérdés hogyan engedett le ismét Dvd-ket nézem, nagyon tetszenek, köszönöm őket
Szakály enduró pálya, menetiránnyal szembe, hátsó 90 fokos kanyar elött.
Köszi, most már túlélem.
Milyen volt a rali verseny?
Megnézted a dvd-ket?
Aztakurva! Merre volt ez? Jobbulást és örülj, hogy nem lett komolyabb
Se nem vertek, se nem hinta. Esés. Nem kicsi.
Kemény egyenetlen talaj, derékig érő por, és nem láttam a huplit. Harmadik nyél gáz , elsőkerék elakadt én meg átrepültem a kormányon, és a hátamon landoltam.
Levegő nulla, csak az a rémisztő hörgés. Szar érzés volt. De jöttek a barátok ( akiknek ezúton is köszönöm a segítséget ) és összeszedtek. Zúzódás hegyek.
Vigyázzatok.

Mivel ilyen férfiasan viselem, kaptam magamtól egy sport dobot.
ezt meg hogy szerezted?
Hi! Parkolóban benne vagyok. Szerpentinre nem megyek már többet, veszélyes
Vagy részegen bementél a láncos hinta alá?
Csaó !
Feküdtél mocival, vagy elvertek ?
Majális!
Bazsi, Vico666!

Mehetnénk v.mikor motorozni 1-et!Lepence parkoló, vagy Visegrád.?
Hali!
Én eddig DRZ-nek 2 féle szép mély hangot hallottam. LeoVinci, ill Raptor dobbal.A gyári főleg ha herélt olyan mint egy rohadt lavór.Én már próbáltam alakítani rajta mert hangos is volt meg pattogós is,dehát Nekem nem igazán jött össze
szasztok
szeretnék kis segítséget kérni! kipufogó terén
most vettem nem rég a drz-m és ez s-s de hallotam egy e-s hangját és nagyon meg tetszett
és hogyan lehet ebböl a fajtábol valami nagyon szép hangot kihozni van inkább egy sport dob a nyerő ? csak arra semmi pénzem
Egy flex kell, csak kemezvágó koronggal. A csap fejét leköszörülöd, és símán kijön ütögetés, feszítgetés nélkül! nekem kb. 10 perc a csere :-) Nincs valakinek elfekvőben 92-es dr 250, 350 kerek indexe? Tegnap elhagytam sajnos a bal hátsót :-)
lánc szerelő szerszám az mi a francnak ?
A depo-ba leszünk!
Tömös! Gyere el,nézd meg holnap!
Köszi az infót!
Nincs De egy szerelő haver szerint ez a louis-os, semmit nem ér. Ő már az első alkalommal eltörte. Csak azért íram, ha esetleg venni akarsz.
Lánccserét én is nemrég csináltattam. Lánccsere+h.lánckerék csere volt 2000ft. essmotor.hu Göd.
Nincs valakinek kölcsönbe láncszerelő szerszáma?
hallo itt nem jár senki
Nem vagyok nagy szaki, de leírás alapján vmi. karburátor (gyorsító?) membrán hibára gyanakodok. (A régi membránok tudtommal el szoktak öregedni, megdagadnak, vagy szérszakadoznak.)
Hello
A segitségeteket kérném egy dr600S tÍP.gázadáskor csak hosszabb idő után esik vissza a fordulatszám ill.csak ha terhelést kap pl:lassan ráengedem a kuplungot.A karbin rendesen vissza áll alapba ütközésig az alapjárat állitó csavarig.Kivülről semmi nem látszik.Kérlek segitsetek,várom válaszotokat.
Köszönöm
jahhh!és kurva finom a whiskeys fagyi szentendrén!
szia!4-5 fele indulunk Szentendre fele!gyere el megéri az élmény!ne hagyd ki!
Hy!Mikor kezdödik?Még nem voltam csak azért kérdem.