Máté Máté.... Lehet nem jutok el... Lehet hogy nem lesz kész a felni addigra. Készül a kék-fekete festés... Nem tudom mikorra lesz kész... Csak annyit mondott a festő hogy próbálja de sok a munkája...
De remélem kész lesz
A gumisnál a gépnél a befogatás be volt gumizva. Csak az volt igazából a baj hogy előtte is levegős volt 1-2 helyen.... De az van.. Legközelebb máshova megyek. Megint 10e Ft bánja...
Legközelebb keress másik gumist! Én nem tudom elképzelni, h ez hogy lehet. Ránéz, és megmondja. Úgy kell a gép fejét beállítani, h ne érjen a felnihez. Ennyi. Dolgoztam gumisnál, bárki megcsinálja. És ha bevisznek neki zsír új alufelniket, aminek darbaja több100e ft? Mit mond? Szarrá fogom karcolni?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni az időt hogyan tudnám beállitani?
A könyvében olvastam de ha úgy csinálom nekem mindig a stoppernek az állítása jön be nem az órának! Valamit tegnap nyomtam el de visszaállítani nem sikerül
Elég béna a kép de a lényeg látszik:
ájj gyerekek jóó volt ez a drz-kupa csak kicsit pályát tévesztettünk kicsit nehézkes volt Sm-kerékkel a fél méteres homokba menni de nembaj bejutotttunk
25-én meg Tiszaföldvár mini drz-találkozó ! Már az összes csaj várja! Nanee, Animation , Drz400sadam kössétek fel amit fel kell!
Nem érzem, hogy kár lett volna.
Szeretem, ha a motorjaim úgy néznek ki, ahogy...
Viszont az idény végéig mindenképp megmarad, legelőbb talán most télen, vagy jövő télen válnék csak meg tőle.
A rarokat simán húzza lefelé a flashfxp... Mindenesetre köszíí
Én is próbáltam az ubuntu-t, de nekem nem jött annyira be. Érteni kell hozzá, és akkor nagyon jó állítólag. Nahát nekem nem akaródzott sikerülni rendes drivert felraknom rá, és nem tudtam filmet nézni... Nah ott ért véget az ubuntu-s korszakom.
Háát..ha így is porthibával bajlódik a géped. Szerintem vírusügyileg meg kéne nézni. Az FTP az alapbeállításként használatos 21 -es portot használja. Nálad meg lehet valami csúnyaság ( speaware, vírus stb.. ) belepiszkál a 21 -es porton folyó kommunikációba. Én ellenőriztem megint, Ubuntu Linux alól FileZilla -val simán megy, Winfos alól Total Commander -el szintén.
Na, megnéztem a kedvedért hogy van beállítva a Total Commander nálam. Igaz, nem sokat használom, Winfost már rég száműztem a gépeimről. Egy régi laptopon van meg emlékben. Azóta Ubuntu Linux a nyerő...
Szóval, Total Commander. FTP kapcsolat beállításai. Ablak alján, kicsivel az ok gomb fölött " Passzív mód használata az átvitelhez ( mint a böngészőkben ) " -na ez a sor előtt pipáld ki a kis négyzetet. Alatta lévő sor " Parancsküldés a lapcsolat fenntartásához " -szintén kipipálva. Alatta legördülő menü, itt válaszd a NOOP -ot, a " Küldési ciklus " -pedig 90 S.
Oké, elismerem, h nem mindenki guru. Ezek szerint nálam van a gáz, állandóan porthibát dob ki a total commander. Amúgy még nem vagyok dr-z tulaj, de remélem leszek, és némi anyagot gyűjtögetek hozzá... :D
Persze. Vagy ha gondolod, tar.gz -be is tömöríthetem neked. És bitenként rakom föl.
Vannak itt olyanok is, akik inkább motoroznak, mintsem a számítógép adta tömörítési lehetőségeket tanulják. Nem akartam fölösleges gondot csinálni még azzal is, hogy darabolva tömörítve pakolom föl. Lehet van akinek nem ment volna kapásból a darabolt ZIP -ek összefűzése és kitömörítése. Elég az FTP -kapcsolatot összehozniuk. De ezzel nincs is semmi baj, nem lehet mindenki rendszergazda. A cél az volt, hogy a kereső oldalak lehetőleg ne dobálják ki találatkén ( ha mondjuk nem FTP -t, hanem weblapot csinálok belőlle ) és lehetőleg minél egyszerűbben használatba lehessen venni.
Az a baj, hogy nehéz kihasználni errefelé a motyót, inkább túra van, meg 2személy sem olyan kényelmes ezzel.
Idő kérdése, de lassan megválok a kecskétől...
Jók ezek a cuccok, De legközelebb légyszives ZIP-be tömöríteni, és ugy felrakni, 8-10 megás darabonként.
Elég sokat szarakodik, és egyy része nem is akar átjönni. Amúgy köszi
Szaisztok!
A mai napom egy kalap SZ*R!
Elvittem gumishoz a Dokit, rádobatni a Michelin Pilot power-t ... Erre néz a gumis mondja hogy le fog jöni a festék. Jólvan mondom csináljuk majd otthon rájavítok. Felraktuk, hazajövök csinálnám. és mikoözben csiszoltamn ÓVASTOSAN a szélét egyre több több jött fel. És végül arra jutottam hiogy a festék 80%-a ledurrogott.. :S Hát mondom Ciki. Úgyhogy most jelenleg a DRZ lebeg a pincében, és azon filózok hogyha nem tudja felpolírozni a felnit akkor ezüst legyen vagy fekete... Drága kerékcsere lett nekem
De remélem kész lesz
Valaki tudna nekem segíteni az időt hogyan tudnám beállitani?
A könyvében olvastam de ha úgy csinálom nekem mindig a stoppernek az állítása jön be nem az órának! Valamit tegnap nyomtam el de visszaállítani nem sikerül
Elég béna a kép de a lényeg látszik:
ájj gyerekek jóó volt ez a drz-kupa csak kicsit pályát tévesztettünk kicsit nehézkes volt Sm-kerékkel a fél méteres homokba menni de nembaj bejutotttunk
25-én meg Tiszaföldvár mini drz-találkozó ! Már az összes csaj várja! Nanee, Animation , Drz400sadam kössétek fel amit fel kell!
Szeretem, ha a motorjaim úgy néznek ki, ahogy...
Viszont az idény végéig mindenképp megmarad, legelőbb talán most télen, vagy jövő télen válnék csak meg tőle.
Én is próbáltam az ubuntu-t, de nekem nem jött annyira be. Érteni kell hozzá, és akkor nagyon jó állítólag. Nahát nekem nem akaródzott sikerülni rendes drivert felraknom rá, és nem tudtam filmet nézni... Nah ott ért véget az ubuntu-s korszakom.
Mindegy ha eladó lesz, jelezd itt a fórumon, hátha addigra megjön a biztosító kedve a fizetéshez.
Hátha megtetszik és megegyezünk. Ki tudja?
És köszönöm, h felteszed Zip-ben is!
Szóval, Total Commander. FTP kapcsolat beállításai. Ablak alján, kicsivel az ok gomb fölött " Passzív mód használata az átvitelhez ( mint a böngészőkben ) " -na ez a sor előtt pipáld ki a kis négyzetet. Alatta lévő sor " Parancsküldés a lapcsolat fenntartásához " -szintén kipipálva. Alatta legördülő menü, itt válaszd a NOOP -ot, a " Küldési ciklus " -pedig 90 S.
Nálam így tölt 10MBit -el.
Egyébként már megy föl RAR -ban tömörítve is.
Szerintem nálad van valami vagy a nettel, vagy az FTP programod beállításaival.
Persze. Vagy ha gondolod, tar.gz -be is tömöríthetem neked. És bitenként rakom föl.
Vannak itt olyanok is, akik inkább motoroznak, mintsem a számítógép adta tömörítési lehetőségeket tanulják. Nem akartam fölösleges gondot csinálni még azzal is, hogy darabolva tömörítve pakolom föl. Lehet van akinek nem ment volna kapásból a darabolt ZIP -ek összefűzése és kitömörítése. Elég az FTP -kapcsolatot összehozniuk. De ezzel nincs is semmi baj, nem lehet mindenki rendszergazda. A cél az volt, hogy a kereső oldalak lehetőleg ne dobálják ki találatkén ( ha mondjuk nem FTP -t, hanem weblapot csinálok belőlle ) és lehetőleg minél egyszerűbben használatba lehessen venni.
helles,
Nincsmit, használd egészséggel...
Idő kérdése, de lassan megválok a kecskétől...
Pdf-ek lejöttek, a többi kellene. thx
Elég sokat szarakodik, és egyy része nem is akar átjönni. Amúgy köszi
A mai napom egy kalap SZ*R!
Elvittem gumishoz a Dokit, rádobatni a Michelin Pilot power-t ... Erre néz a gumis mondja hogy le fog jöni a festék. Jólvan mondom csináljuk majd otthon rájavítok. Felraktuk, hazajövök csinálnám. és mikoözben csiszoltamn ÓVASTOSAN a szélét egyre több több jött fel. És végül arra jutottam hiogy a festék 80%-a ledurrogott.. :S Hát mondom Ciki. Úgyhogy most jelenleg a DRZ lebeg a pincében, és azon filózok hogyha nem tudja felpolírozni a felnit akkor ezüst legyen vagy fekete... Drága kerékcsere lett nekem