jó reggelt! Indító relé az is lehet rossz, nézd meg. Az enyémet már cseréltük! Az ülést le veszed és jobb oldalon van,az oldal idom alatt. Egy kis fekete doboz, 2 vastag vezeték megy rá. Indításkor egy kicsit kocogtazsd meg.De villamosság szerelő is ki tudja mérni,hogy jó vagy nem. Lehet, hogy ez a baj.
Próbáltad úgy hogy nincs letámasztva +a kuplung be van húzva?
Csak próbálok kicsit agyalni a dolgon mert hátha ezek az apróságok is számítanak én múlkor a támasztóval szívtam+gyenge volt a rugó és ha szar úton mentem néha +szünt az élet a drzben ki hitte volna
pedig már gondoltam sokmindenre
Nem tudom más tipusú elektronikável mit művelne
Na én megyek elteszem magam holnapra mert reggel leköltözök az aknába
Nem volt vészes a törés..nem érte a vezetéket.
az első fék kivételével kész lenne a gép,de nem megy..
a féknyereg rögzítő füle görbe,eltojja egyirányba a tárcsát fékezéskor..
arra kaptam igéretet,hoznak olaszból..
kimértem a vezetékeket.ott nincs baj..
az elektronika aggaszt..
mitsubishi,de a többi szám nem ugrik be.. kint van a kocsiban.
hétvégén elmentem dunaföldvárra motocross versenyre,de azokon a drz-ken nem ilyen gyujtás volt.
nincs szikra..
Az nem valami jó hogy berhelgették biztosítékok? nem tudom drz-n van-e indító relé mert estleg az is gáz lehet . Amúgy ha kap feszkót az indító gondolom tekerne ha már +tekertetnéd kiderülne van-e szikra vagy valami éltető tűz a vasban
az üres jelzés+csak 1 dolog ha törve volt sokminden lehet
De kuplungal kell indítani+az oldaltámaszt is ha levan támasztva.
Nekem a csapon is van vákumcső,és az a bal,hogy nem láttam ott korábban elosztót..
De az a gyanúm,hogy a bank telephelyén lehet kicserálték az ülés alatt levő elektronikát..
Nem kell annak semmi vákum
legalábbis az enyémen van 1 csap és kész vettem már le párszor a tankot de a benzincsövön kivül nincs ott semmi
persze lehet hogy fiatalabb tipusokon vákumos a csap
Hello! Feternak van egy szépállaputu s-es drzje k8-as ha érdekel megkérdezem töle hpogy beszámitaná -e a 350-es dr-redet!
(Csak közuton használt nem nyuzott szar amivel bornaut meg egykerék mijat lenne szétnyuzva)
Am 125000Ft-ra tarjuk!
sziasztok.
sm-nél a vákumcsö a benzincsapba is be van kötve,vagy csak a szívócsövet köti össze a kipufogó kütyüvel?
hiányosan vettem,és rakosgatom.
köszi ha segítetek.
üdv:csaba
Kösz a z E.-s tippeket, valóban jobb volna nekem erdőbe , csak hát szépet találni nem egyszerű.
Én is túladnél egy szép 19978.-as ÖNINDÍTÓS DR 350-től. Úgy 350 000 ft alatt.....
Hahó trobe tegnap kerestek a fórumon deklivédőt (rezent)
Írtam neki hogy nálad van minden
Jól funkcionál a deklivédő múltkor sikerült kipróbálnom csak 1 fékkar bánta
hali bazsi huu hallod nem tok rólla semmit külcsit mondani barna eloxált színű a márkája UKON töbet nem tok rólla
mondani de am így vettem ezzzel a kormánnyal !
Nanee igen mikor jöttök már le hozzám? már bevan hűtve a pálesz meg a jager
Csak próbálok kicsit agyalni a dolgon mert hátha ezek az apróságok is számítanak én múlkor a támasztóval szívtam+gyenge volt a rugó és ha szar úton mentem néha +szünt az élet a drzben ki hitte volna
pedig már gondoltam sokmindenre
Nem tudom más tipusú elektronikável mit művelne
Na én megyek elteszem magam holnapra mert reggel leköltözök az aknába
További jó estét mindenkinek
az első fék kivételével kész lenne a gép,de nem megy..
a féknyereg rögzítő füle görbe,eltojja egyirányba a tárcsát fékezéskor..
arra kaptam igéretet,hoznak olaszból..
az elektronika aggaszt..
mitsubishi,de a többi szám nem ugrik be.. kint van a kocsiban.
hétvégén elmentem dunaföldvárra motocross versenyre,de azokon a drz-ken nem ilyen gyujtás volt.
nincs szikra..
az üres jelzés+csak 1 dolog ha törve volt sokminden lehet
De kuplungal kell indítani+az oldaltámaszt is ha levan támasztva.
De az index-relé el is tünt..
De az a gyanúm,hogy a bank telephelyén lehet kicserálték az ülés alatt levő elektronikát..
legalábbis az enyémen van 1 csap és kész vettem már le párszor a tankot de a benzincsövön kivül nincs ott semmi
persze lehet hogy fiatalabb tipusokon vákumos a csap
(Csak közuton használt nem nyuzott szar amivel bornaut meg egykerék mijat lenne szétnyuzva)
Am 125000Ft-ra tarjuk!
sm-nél a vákumcsö a benzincsapba is be van kötve,vagy csak a szívócsövet köti össze a kipufogó kütyüvel?
hiányosan vettem,és rakosgatom.
köszi ha segítetek.
üdv:csaba
Már mind1...
Én is túladnél egy szép 19978.-as ÖNINDÍTÓS DR 350-től. Úgy 350 000 ft alatt.....
Írtam neki hogy nálad van minden
Jól funkcionál a deklivédő múltkor sikerült kipróbálnom csak 1 fékkar bánta
mondani de am így vettem ezzzel a kormánnyal !
Nanee igen mikor jöttök már le hozzám? már bevan hűtve a pálesz meg a jager