nekem is ugyanez volt,már itt volt a gsxr nyereg már majdnem kifizettem,mondom a srácnak probáljuk bele!2perc!és mit ad isten nem jó!beleért a küllőbe de nem gyengén+szerintem öntött felnihez lehet jó lenne.
Az árakról nagyjából itt tájékozódhatsz. Egyébként olyan 200forintból meg lehet nagyjából oldani. Ha egy kicsit több pénzt szánsz rá, akkor a brembo pumpa helyett a magurát ajánlanám, és min 16mm-est. link
Ha olyan a tárcsád,mint Animation-nak és az szegecselt(nem nagyon látom) esetleg meg lehetne oldani,hogy kijjebb kerüljön.Nemtom fér-e Az enyém kawa tárcsa,eredetileg tányér alakú a közepe.Ezt a közepét én esztergányoltattam,meg reszeltem.Amúgy nekem is beleért a küllőbe a nyereg,vagy a telóba a tárcsa,attól függ hogy kifelé vagy befelé tettem fel
Ha nem belülre hanem kívülre is hajlandó vagy csavarozni,tök könnyű dolgod van.1 db vazs,meg 2db esztergáltatott távtartó. Méretek már megvannak úgy látom. 1ébként ez sem lenne rossz,vastagabb anyagból és mindenképpen egy darabból,vagy összehegesztve,mert így tud nyaklani,mint Sanyi a ló
Enyém ilyen,nem túl esztétikus,lehetne még farigcsálni,fúrogatni,de akkor csak az kellett hogy fogjon és minél hamarabb.Ez bejött
Nekem gyári SM-em van, és hát az első fék a tárcsát leszámítva egy nagy szar, jó persze meg lehet vele állni, meg jön fel a hátulja, de nagyjából mindenki tudja, hogy mi az hogy megállsz és mi az hogy kvagyorsan megállsz
Ki is találtam régebben egy olcsóbb megoldást, akkor említettem is, na aztán az elmélet szépen meg is bukott
A történet annyi volt, hogy csinálj nagy féket kevés pénzből. gondoltam én, hát radiális pumpát lehet kapni 20-25 körbe elvileg Brembo-t, na ez nem tudom hogy hamisítvány lehet -e mindenesetre kézbefogva profinak néz ki. Van mégegy megoldás, bontókat hívogatni és 2004-től már minden gixer radiális pumpás, az ára kb hasonló. Tehát ezen nem lehet faragni.
Fém fékcső kis ügyességgel összerakható, az árak eltérőek, jól körül kell nézni.
Na és a féknyereg? Igen gondoltam én majd lekukázom egy 954RR-ről vagy egy 2003-as 1000 gsx-r-ről mert azok jó kis satuk voltak, de itt a bibi. olyan széles mint az állat, és nem fér be a küllőktől megnéztem egy rendes sm nyerget ja hát igen azok vékonyabbak vagy 2 centivel!
Úgyhogy most keresek rendes sm féknyerget, jó nekem a használt is, de azért szép és jó legyen. Ha valaki tud erre pályát kérem ne tartsa magában Esetleg tipp valami bontóról? Én hívtam párat, de nem nagyon burítottak még szét mótárdot.
Sikerült belsőt szerezni?
DRZ fékadaptert keresek 320-as tárcsához!
Ha valakinek van eladó akkor megvenném!
Én is majdnem elvittem festetni őket, de aztán inkább megmaradt...
Persze ez csak az én véleményem.
meg a nyerget leakarom festeni piros-ra szted(tetek) érdemes? vagy haggyam a picsába
Enyém ilyen,nem túl esztétikus,lehetne még farigcsálni,fúrogatni,de akkor csak az kellett hogy fogjon és minél hamarabb.Ez bejött
Nekem gyári SM-em van, és hát az első fék a tárcsát leszámítva egy nagy szar, jó persze meg lehet vele állni, meg jön fel a hátulja, de nagyjából mindenki tudja, hogy mi az hogy megállsz és mi az hogy kvagyorsan megállsz
Ki is találtam régebben egy olcsóbb megoldást, akkor említettem is, na aztán az elmélet szépen meg is bukott
A történet annyi volt, hogy csinálj nagy féket kevés pénzből. gondoltam én, hát radiális pumpát lehet kapni 20-25 körbe elvileg Brembo-t, na ez nem tudom hogy hamisítvány lehet -e mindenesetre kézbefogva profinak néz ki. Van mégegy megoldás, bontókat hívogatni és 2004-től már minden gixer radiális pumpás, az ára kb hasonló. Tehát ezen nem lehet faragni.
Fém fékcső kis ügyességgel összerakható, az árak eltérőek, jól körül kell nézni.
Na és a féknyereg? Igen gondoltam én majd lekukázom egy 954RR-ről vagy egy 2003-as 1000 gsx-r-ről mert azok jó kis satuk voltak, de itt a bibi. olyan széles mint az állat, és nem fér be a küllőktől megnéztem egy rendes sm nyerget ja hát igen azok vékonyabbak vagy 2 centivel!
Úgyhogy most keresek rendes sm féknyerget, jó nekem a használt is, de azért szép és jó legyen. Ha valaki tud erre pályát kérem ne tartsa magában Esetleg tipp valami bontóról? Én hívtam párat, de nem nagyon burítottak még szét mótárdot.
Jó gumikkal tárcsákkal,lánckerékkel.
üdv.
Ezt annak ajánlom aki DRZ-hez keres idomokat. Van fekete is