Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eddig 1x próbáltam azt bírta... De csak alkalmi meg nem én csináltam... nem volt még rá keret, meg nekem sincs hozzá tapasztalatom hogy hogy lehetne csinálni
Trobee ha tudnál benne segíteni azt megköszönném Meg így nem akartam elindulni ebben a szezonban vele.... Ha valaki tudna segíteni akkor köszönöm szépen
Nem a legbiztonságosabb.Egy stoppie-t kibír?
Hát én így vettem. És sajna még nem volt rá keret hogy kicseréljem... Meg azt a 400 km-t amit eddig megtettem vele. Szal ha valakinek van rá valami olcsó megoldása azt megköszönném meg igénytelennek is tartom ezt a megoldást dehát ez van...
Ez így lehet enma legfrankóbb egy izmosabb lassítástól hamar csukódik mint a colostok, igaz nekem is házi volt de az biztos hoyg tartott sztem teis csinálj vagy csináltass... vagy vegyél ...
te ezt igy használod?
Te Gyerök!Kicsit veszélyesnek tartom ezeket a füleket!
Izirájder-nek megígértem,lehet hogy még neked is jut egy.Hátha jó neked is.
Hello Dávid! Enduro kerékszett kellene nekem!Mennyi a vége?
herrfp2 íme a képek
estét mindenkinek.hát fájo szivvel de arra jutottam hogy megkell válnom a paripámtol.650-ért vihetik
Akksitöltő ügyben kösz mindenkinek!
Szia!

Nekem ez van, teljesen tökéletes.
motorosboltba nézd meg (pl: RMC)9-ért már ott is kapsz,cseptöltö funkcioja is van nekem ilyen van 2éve jo
Ha nagyon ütötték a gépet lehet,hogy csak döglött lovak vannak!
Mire gondolsz?
Akkor köszönöm még egyszer! Majd egyszer talán én is tudok valakinek hasznos tanáccsal szolgálni, egyelőre a kérdezők táborát erősítem!
a zselés aksival kell vigyázni
Hát az enyém univerzális. Elméleileg annyi amperral tölti amennyire szüksége van. Szal szerintem teljesen mind1.
Hűdegyors!

Köszönöm. Még annyit kérdeznék, hogy kell-e nézni hogy milyen töltőt veszek (milyen akksihoz), vagy ezek kb. univerzálisak?
f2t3 hályas lovak vannak a dr350 ben
Hali!
Hát én az auchanban vettem 12V-os töltőt 9000Ft-ért. Célnak megfelel.
Tudomásom szerint a Dr350 30pacival rendelkezik.Én nem ismerem a gépet de eddig csak jót hallottam róla.
Sziasztok,
Meg tudjátok mondani, milyen töltő kell a motorhoz? meg hogy mit kell nézni? Láttam 20e-ért a Praktikerben, de csak van valami olcsóbb megoldás (még sosem töltöttem az akksit, csak hát most télen lemerült)

Köszi
Hi! Ufo-t az aunerben is tudsz venni.