Hali !
Olyan kérdésem lenne hogy van nékem 1 Ts 200 R típúsó endúró motrom! 40 LE 1996-7 es vízhűtés tárcsa e-h fordított teló 6 seb 2 ütem...De én 4 ütemre szeretnék váltani! Első körben a Suzuki DR 350 re gondoltam....Most az valójában hály LE? meik lenne a legerősebb mondjuk? a 97 sig bezárólag? Gázadásra dobja a farát vagy kerék? A segítenétek megköszönném mert nem akarok beleugrani semi hülyeségbe
Ennyi lenne! Köszöntem!
Üdv
hebo holnapra megszámolom hány fúvóka van benne
azthiszem 10 vagy 15. +tű meg alátét minden ami kell a beszereléshez. Szerintem ennyi pénzért nem nagyon találsz.Én csak szeretnék töle megszabadulni mert nekem csak porosodik másnak meg nagy érték.
Üdv!megvettem a szüröt de nem vágom még ki az oldalát fuvoka nélkül nehogy beszopjam a sok levegöt azt megfulladjon. Metzeler sportec M3am van hátul és szerintem kurvaszar.3000ért a pár mondjuk jo füstölni vagy sok gumi alátétet tudsz belöle kivágni
Hali.
Én elösször vettem egy komplett yoshimura rendszert és ez után kapta meg a fúvókaszettet a szöcském.
Nem bántam meg mert megtáltosodott.
2-3om literrel többet szippant be de ad is érte nem kicsit.
Remélem segítettem.
üdv.BoB.
Olyan kérdésem lenne hogy van nékem 1 Ts 200 R típúsó endúró motrom! 40 LE 1996-7 es vízhűtés tárcsa e-h fordított teló 6 seb 2 ütem...De én 4 ütemre szeretnék váltani! Első körben a Suzuki DR 350 re gondoltam....Most az valójában hály LE? meik lenne a legerősebb mondjuk? a 97 sig bezárólag? Gázadásra dobja a farát vagy kerék? A segítenétek megköszönném mert nem akarok beleugrani semi hülyeségbe
Ennyi lenne! Köszöntem!
Üdv
Nem tudja valaki hol lehet UFO hátsó sárvédőbe építhető féklámpát venni Pesten, vagy környékén?
Előre is köszi a segítséget!
Régebben szó volt itt a fórumon drz (nem E) könnyítéséről
Talán videó is van róla a kérdésem az lenne hogy hol?
azthiszem 10 vagy 15. +tű meg alátét minden ami kell a beszereléshez. Szerintem ennyi pénzért nem nagyon találsz.Én csak szeretnék töle megszabadulni mert nekem csak porosodik másnak meg nagy érték.
Van de nem tudom hogy adjam e el.
Én elösször vettem egy komplett yoshimura rendszert és ez után kapta meg a fúvókaszettet a szöcském.
Nem bántam meg mert megtáltosodott.
2-3om literrel többet szippant be de ad is érte nem kicsit.
Remélem segítettem.
üdv.BoB.