Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem a dynót és 16 van benne +tű+rugó+alátét
dehogy van
hjúszton baj van. Kihalt a fórum
06-20-5-636-213
Szeva Bob telefon számod van? Megadod?
Hali !
Olyan kérdésem lenne hogy van nékem 1 Ts 200 R típúsó endúró motrom! 40 LE 1996-7 es vízhűtés tárcsa e-h fordított teló 6 seb 2 ütem...De én 4 ütemre szeretnék váltani! Első körben a Suzuki DR 350 re gondoltam....Most az valójában hály LE? meik lenne a legerősebb mondjuk? a 97 sig bezárólag? Gázadásra dobja a farát vagy kerék? A segítenétek megköszönném mert nem akarok beleugrani semi hülyeségbe
Ennyi lenne! Köszöntem!
Üdv
universalmotor.hu,ha jol emlekszem ott van...De szokott itt hirdetni bakonymotor , nala is van.
Szevasztok!

Nem tudja valaki hol lehet UFO hátsó sárvédőbe építhető féklámpát venni Pesten, vagy környékén?

Előre is köszi a segítséget!
Jó reggelt nektek
Jobb reggelt mindenkinek
Köszi Naneee! Akkor metzeler-t nem veszek.
Sziasztok.
Régebben szó volt itt a fórumon drz (nem E) könnyítéséről
Talán videó is van róla a kérdésem az lenne hogy hol?
hebo holnapra megszámolom hány fúvóka van benne
azthiszem 10 vagy 15. +tű meg alátét minden ami kell a beszereléshez. Szerintem ennyi pénzért nem nagyon találsz.Én csak szeretnék töle megszabadulni mert nekem csak porosodik másnak meg nagy érték.
fékbetét szerintem majdnem mind1 hacsak nemvagy nagyon királycsávó. Egy a lényeg hogy szinterezett legyen.
Üdv!megvettem a szüröt de nem vágom még ki az oldalát fuvoka nélkül nehogy beszopjam a sok levegöt azt megfulladjon. Metzeler sportec M3am van hátul és szerintem kurvaszar.3000ért a pár mondjuk jo füstölni vagy sok gumi alátétet tudsz belöle kivágni
Supermotozni milyen fékbetétet tegyek előre az E-be?Valaki tudna segíteni benne?
szerintem jól nyomod majd kistarcsai pályán csinálunk szigorú felvételeket
viszont jól vesz a fényképeződ
jó béna vagyok
és hogy tetszet
Nem sürgős csak érdeklődök mert most sárga van fennt csak kiscit karcos és azt akarom majd lecserélni csak nem tom mien árba van egy ien oldalidom
köszi megnézem
Hali.
Van de nem tudom hogy adjam e el.
Hali.
Én elösször vettem egy komplett yoshimura rendszert és ez után kapta meg a fúvókaszettet a szöcském.
Nem bántam meg mert megtáltosodott.
2-3om literrel többet szippant be de ad is érte nem kicsit.
Remélem segítettem.
üdv.BoB.
-m