Hahó.
Van pár eladó cuccom
DRZ 400 S-SM ELSŐ Komplett lámpa maszkkal.30e ft.
Gyári kipufogó rendszer E illetve S típushoz. 20-35e ft
Kék légterelő.12e ft.
Kormánymagasító 28mm kormányhoz.8e ft.
Gyári enduró kerék 2 garnitúra 120e ft/db
(fűzött sm kerék érdekel cserébe értékeggyeztetéssel)
üdv.BoB.
hát egy síkban van igen. Hát nekem a gyári agyra lett átfűzetve szal nekem távtartókkal nem kell bajlódni. De ha kell akkor csinálok róla valamikor pár képet...
kicsit érdekes volt a srác mert 710-röl beszélgetés után felvitte az árat 760-ra ( fura volt ) az enyém 2004/11 havi 800 ezer volt de nagyon makulátlan állitólag 1800 km van benne mert csak az elsö évbe használták
gyári még a lánc a fékpofák meg minden rajta csak a hátsógumi nem mert csunyán leaszfaltozta ami az elsön látszik is azt is kéne cserélni de amugy gyári a gép
Nos, akkor ezt hagyjuk, személyesen legalábbis,mert én Fóton lakom, Pesttől északra. De azért noch einmal kösssz! Azt esetleg meg tudod mondani hogy a féknyereg így egy síkban van-e az eredeti helyével? (magyarul az átalakító konzol módosít-e a féknyereg síkján az eredeti felfogatáshoz képest? és milyen kerékaggyal van szerelve a motorod?)
A wr250r új ára 1,59mil ft kedvezően tudtam venni alkuval1,4mil ft
rendesen le tudtam alkudni ! teszt motorvolt 128km volt benne!
ha gyári zsir gépet vettem volna szinte nem képez alkut! üdv
Nem csak én is most vettem az E változatat és többek között ezt a motort is nézegettem, nagyon szép csak a végen azért nem választotam mert E változatot szeretem volna . mennyiért hoztad el ha meg lehet kérdezni ?
Van pár eladó cuccom
DRZ 400 S-SM ELSŐ Komplett lámpa maszkkal.30e ft.
Gyári kipufogó rendszer E illetve S típushoz. 20-35e ft
Kék légterelő.12e ft.
Kormánymagasító 28mm kormányhoz.8e ft.
Gyári enduró kerék 2 garnitúra 120e ft/db
(fűzött sm kerék érdekel cserébe értékeggyeztetéssel)
üdv.BoB.
http://www.youtube.com/watch?v...
2008.09.14 drz kupa szolnok
gyári még a lánc a fékpofák meg minden rajta csak a hátsógumi nem mert csunyán leaszfaltozta ami az elsön látszik is azt is kéne cserélni de amugy gyári a gép
Nincsmit Bács-Kiskun megyében lakom. Hát mindenesetre sokkal jobb mint a gyári féktárcsával. De nem én csináltam meg hanem az előző tulaj.
rendesen le tudtam alkudni ! teszt motorvolt 128km volt benne!
ha gyári zsir gépet vettem volna szinte nem képez alkut! üdv