Mi után kipróbáltam a wr250r-t azonos erővel rendelkezik mint a DRZ-S,s ha még nem is egyenlő a lóerő minden esetre a motorom
vadi új , de még mindig tetszik a drz annak ellenére is ,ha nem aszt
vettem! üdv
Kösz a gyors választ sadam! Merre laksz?Esetleg vethetnék egy pillantást a motorod elejére okulási céllal? (sm-átalakításon ügyködök...) Egyébként én is azt néztem hogy a tárcsán nem tud fogni a gyári nyereg 100 %-ban, hanem csak úgy kb 60-70 %-on , ahogy Te is írtad. De gondolom azért meg lehet állni vele... :)
hali!
Nekem 320-s tárcsa van a gyári féknyereghez. Jól mukodik, de nem az egész tárcsán fog hanem a 2/3-án. Meg kell hozzá egy kis távtartó vagy minek nevezzem. De nekem így van megoldva és jó. De majd nyár végén szeretnék valami komolyabbat
Van egy "nagytárcsám", kb 314 mm külső átmérővel. Ez most 310 vagy 320? Vagy hülye a kérdés, és ez valóban 314? :) A másik kérdésem hogy szerintetek ehhez a tárcsához alkalmazható a drz (E) gyári féknyerge? (tudom h jobb lenne valami 4 dugattyús vagy egyéb, de a kérdés az hogy a gyári féknyereg működhet-e ekkora tárcsán?) Tapasztalat, tanács? Köszönöm a választ előre is!
Üdv mindenki!
Tud valaki ajánlani dinojetet sm-be? Mert ami nekem van az nem belevaló. Vagy hol lenne a legolcsóbb? Mindenesetre ha valakinek kellene van 5ezerért Ltz-400ba való vadi uj bontatlan.
Üdv szóval......első hátsó ferodo verseny fékbetétgarnitura 95%os 1 versenyt ment 10.000 a pár! finsterhez való összekötöcső 10rongy,bukógomba 10 (első-hátsó) van 2 garnitura gumim enduro mintás vadi ujjak brisgestone és pirelli drzre való 12/pár! ha valami kell 70 616 84 99 csörögjetek inkább mert ritkán vagyok gépközelbe! Bármilyen drz-s cuccban tudok segiteni van fűzött vagy csontküllös supermoto szett is! 70/6168499
Nincs róla rossz véleményem. Igazából semmilyen véleményem nincs, mert mióta megvan a moci csak ez volt benne Az s és sm-re itt többen írták hogy 6000km-ként cserélik az olajat. E-sek 1000-1500.
Az én mocim valvoline 5-40 félszintetikust kapott,de 2000km után le ette a nívó aljáig.Drz 400-s-hez azt irták 6000km után cseréljek. Mi a véleményed az olajról?És a6000km-ről?
vadi új , de még mindig tetszik a drz annak ellenére is ,ha nem aszt
vettem! üdv