Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Találtam otthon ilyet:
link

Ez is alkalmas a kilazuló és nagy kárt okozó csavarok rögzítésére?
Több újságíró is azt írta, hogy a drz sm-ben és az rm 250-ben ugyan olyan a villa.Ez TUTI!
ajaj megnéztem, úgy látom az RM sem stimmel ott még nagyobb a külömbség Akkor mi lehet az SM-be? SM futómű?
Én két hete vettem. A hideg ellenére 1000km-ert sikerült belecsavarni... Nagyon patent gép, nem fogsz benne csalódni!
csumi kébzeld voltam Szentendrei uton motoros boltba és 8000 ft kértek érte mondtam hogy drzbe kellene tanács : ( inkább költsem söre)
Szia kakukk! Én nekem is RK van és van hozzá patent szem, én vettem 1000 ft. a lehel csarnokkal szemben a Karasna-ba.
Két fajta van, rendes patent, meg olyan amit össze lehet nittelni mid kettő O gyűrűs RK-hoz való
Bocs! Elírtam. Nem RMZ, hanem RM 250-el egyezik az SM teló
Az enyémben is megdöglött az aksi,másfél éves korában. 10.000 Ft-ért vettem bele újat az azóta is tökéletes.
10 000 Ft volt darabja, és nem fűzte ki
jóóó igen :D igazad van... :D De akkor 1gykeréken pörög majd balra XD Na mind1... teherautóknak jól átt de mocin... :D
farsúly jobban emeli az elejét.
Ettől az akksitól nem villant fényesebben a villogó. Ettől csak körberepíti a föld körül az önindítód :D
Na ez az akksi pályázni is jó lenne. Főleg a balos kanyarokban segítene dőlni
Bizonyám! Meg ha nem tudsz motorozni ezzel az aksival villanthatsz rendesen Olyat villan tőle az index hogy lehullik az idomról a matrica . de bakker a rejtély megoldva! Ezér nincs a drz-n ! sztem vedd meg
Ezt hogy gondolod,kifejtenéd bövebben,
jobban tudsz vele egykerekezni :D
ez jó nagyon

Ez meg az aksi nem pont ilyen kell bele de megmutatom már énis
ja jolvan akkor mind 1
Látom aksiról van szó én is most nézelődök mert lehet döglődik
Nagyon drágák

Csaba köszi a tanácsot jó volt
aha értem betetted nekünk hogy eltudjuk képzelni hogy is néz ki egy suzuki drz 400,köszi
Gyári smem van fekete,ugyhogy nem nyert az idom. Szerintem 10 körül érek kecsóra csak az a baj nem egyedül leszek,és igy nemtudok menni.
Hali !
Szerintem, ha Drz-t veszel akkor rosszul nem jársz :D
nincs-e kilapulva,összenyomódva,ha sokat dőltek vele,akkor szokot lejönni a matrica is meg cserélik a müanyagot
YT7B-BS az aksi tipusa. Ez van benne. 150x65x83
Részvétem az árához. Nézz szét azért rendesen.Én első nekifutásra 20alatt nemtaláltam. Ebből a tanulság évente 2x fel kell rani töltőre .