Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek
Ment a mail a meghívóval.
Van benne egy link, ha nem tudnál belépni, keress.
Jó reggelt! Esik a hó már megint
micsodát ! ! ! ! ?
Én jelentkeznék,bár nem biztos hogy menni tudok,de ami nem árt,az használ Mi kell,ímélcím gulikukac frímél ponthu
Ne feledjétek a találkozó részvételi listát!
Aki még nem jelentkezett, és szeretne jönni, az iratkozzon fel a listára.
Hát én ebből semmit nem értek, de köszönöm! Kimásolom és elviszem szerelőmnek, Ő biztosan érteni fogja
A lendkeréken ellent tudsz fogni 26-os csillagkulccsal, úgyhogy nem kell sebességben a hátsó féket taposni...
6db, M6x16-os belső kulcsnyúlású csavar a lendkeréken, ami a szabadonfutót rögzíti. Meg lehetőleg cserél 12.9-re, bár van aki azt mondja jó a régit is visszatenni. Én mondjuk, az állórészt rögzítő 3db M5-ös csavart is beragasztottam.
Akkor az lesz Pontosan lehet tudni hány csavarról van szó? Vagy csak az a 6 ami a tekercs alatt van?
Vaterán is van ezer fajta, én is onnan rendeltem...
Postaköltség meg asszem 150Ft volt...
Hmm, akkor nem jó Be kell ruháznom másikra+szerelő aki megcsinálja, frankó... Köszi az infót!
Csavart ezzel is be lehet ragasztani, összetevőben nem nagyon különböznek, csak a rögzítés szilárdságában. Ha ezzel rögzíted, nehezebb lesz oldani, de nem megoldhatatlan...
Szabi:
Dobsz nekem ide vagy az email-emre egy tel.számot?
Akkor megbeszélném veled, szerintem elfogadnám a segítségedet.
Szerintem dobj nekik egy mailt, nagyon sokszor nem írják ki a szállítást. Annyit megér, ahonnan én rendeltem dynojetet ott sem postáztak elvileg magyarba, és láss csodát...
Elvileg ez erre jó:
"Loctite persely és csapágyrögzítő 5 ml 648

Tengelyek és csapágyak rögzítésére. Javításoknál kitölti az illesztési hézagot. Újra rögzíti a kiverődött csapfelfekvéseket. Egyidejűleg tömít és meggátolja a korróziót."
ismerem a boltot,megnézem.köszi
Szia! De, miért ismered a motort?
miért,lehet az rm túl van méretezve,a drz meg alúl,vagy pont fordítva
cső,nem töltöd fel a vidit?
ez elgondolkodtato egy 90kg-s (cross ami nagy ugratokra van) olyan motornak a futóművét rakták volna egy134kg-os motorba ami aszfalt használatra tervezet enduro?
DRZnél ne legyen jobb motorom azt mondom én még nem álltam drz vel az út mellett lerobbanva

dicséret a japóknak h odaatették magukat!
Én is ugyan azt olvastam, meg a kereskedésben is azt mondták , hogy a rm-böl van átrakva, de tényleg mikor jött ki az első SM? 2005? lehet akkor raktak rá valami régebbi rm villát tehát olyan 2004-2003-as rm -nek az adatait kellene megnézni valahol
szia nem Ceglédröl hoztad el ?
Katalogusban megadott adatok akkor miért nem egyeznek? vagy az ujságírok extraként cross futoművet raknak az enduroba?