Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naneee holnap én is megyek kecsóra a fősulihoz esetleg öszefuthatunk?
Ezt nem értem!
gyárilag ijen van benne.(E)
Ez nem az a motor!Csak ilusztráció
Legközelebb csajozós újságokat küldök!
Szega.
Mi a kisfiunknak játékboltban vettünk műanyag fúrót!
nem,fehér!gyári sm van neked,mi?
Fekete a z idomod? Mert nekem nemjó a fehér.
Mi alapján TUTI? mertEZ nem azt mutatja (beálitási lehetöségek se egyeznek stb)
ezeket a motorokat azért veszik hogy olyan helyeken elmenjen vele az ember ahol mással nemlehet,bírják ezek az ütés vágást,de meg kell adni ami kell nekik,olaj stb...
ja,tavaly vettem,nem újonnan
nézd meg az adatlapomon 1.kép amikor vettem a motort,minimum úgy kellene kinéznie
Azt elhiszem

Gyanúsan szépek ezek az idomok a képen lehet nem gyáriak azok
Azért 1 2005-ős motor ha csak horgászatra van használva kicsit gyáribbul kéne kinéznie
Sziasztok!Meghalt a motoromban az akksi (DRZ) és nem tudom milyet vegyek bele!Sztem még gyári volt benne és nem látok rajta semmit hogy hány Ah-ás lenne!Elég ha a méretei alapján veszek bele?Vagy megvan hogy mennyi az amper?
hűtőt nézd meg nem-e palacsinta
akik forgalmazzák azok mondták hogy nem jó hozzá,attól meg majden rosszul lettek mikor meghallották hogy 2patentszem 1láncon
ha 50 évesé akkor holvannak a matricákrola?amugy király gápek
Bár van 520-as lánchoz patentszem 500 forinté is de szerintem
az nem valami tartós lehet
Kakukk itt van patentszem o-gyűrűs lánchoz csak nem RK
nem tudom hogy passzol-e hozzá
ki kell fúrni a légszürő takaró idomot hozzá?ha igen,van egy eladó idomom vadi új.
nekem is RK O gyűrüs és nekem azt mondták ahoz nincs patentszem csak olyan amit nitelni kell tehát folytonos lesz nem lesz bontható,ezer forint egy darab és csak szétvágni lehet.
Értem és köszönöm a segitséget! Amugy egy 50éves emberé aki hórgoszni járt vele,de már fáj a dereka rajta Amugy 2005évi.
Egy patentszem semmivel nem gyengébb,mint a többi,ha megnézed.Ugyanaz az anyag,meg a vastagság.Viszont a biztosítólemezkét mindíg nagy gonddal a helyére kell tenni és akkor örök.Én cserélgetem a láncot,sm egyszerű,enduro O-gyűrűs,de patentszemmel nem (sem) volt még problémám!
Gyorsabb erősebb motort vehetsz,de megbízhatóbbat nem. Ár-érték arányban a legjobb választás!
Ezt pont a DRZ pártiaktól kérdezed!