Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs szétkúrva akkor a legjobb motor.Igazán nincs vele probléma
Helló mindenkinek. Szeretnék egy DRZ-400motrot venni szómbaton.És szeretnélek megkérdezni beneteket hogy milyen motor véleményt szeretnék rola akinek ilyen van! Elöre is kösszi mindenkinek aki ir nekem üdv.Toti
Üdvözlöm a drz mafia látogatóit
Ha elenged az asszony.
Most már talán megmaradok,lement a lázam úgyhogy hétvégén ha esik,ha fúj leszarom Én MOTOROZOK!
Van külön műanyag fúró is hol lehet azt kapni?
Meg tudja valaki mondani,hogy az sm felnire rámegy-e a 165ös gumi? a gyári az 140/70. Nyárra szeretnék rá slicket rakni. Nekem most az első az dunlop kr106 vágott slick és nagyon bejött. Hátulra nemnagyon akarok vágottat bár egy közúti ellenörzésnél slickel belelehet villantani a péztárcába
apriliamate! Holnap megyek kecskemétre a K&N ért !
Vettem ma fémhálót a műanyag belsejébe, csak szereznem kell még festéket.Ja és vettem műanyag lyukfúrót.
Na annak számoljatok utána,hogy a légszűrő az itt szegeden 25ezer kecsón meg 14papír. Nemsemmi árkülönbség!
Üdv mindenkinek!
Kosatt! Mennyiért csináltattad meg a felnidet 2 színűre?Vagy úgy vetted?
Indítgatunk, indítgatunk, hát a tüdőgyulladással + a lázzal mi lesz?
Csak nem motorozni akarunk a hétvégén
Beköplek az asszonynak
Hát nem tudom mit kezdek vele!Nem igazán akarom bolygatni állandóan a láncot!Szerintem teszek másik fogaskereket 44-est az endúró szettre, havernak is az van kicsit hosszabb, nem pörög annyit földön egy 80as tempónál, lehet kímélőbb és akkor supermoto felnin meg egy 43-42-est feltolok és a láncból meg veszek ki szemet!
Szerintetek?
jóó napot! na megint esik ez a szar tavaszt akarok
Sziasztok valószinű hogy módosítani fogom a gyári áttételt így hosszú a láncom
De mivel nem sok km van benne nem akarom cserélni kikell vennem 1-2 szemet
gyárilag ez nem patentszemes lánc
A kérdésem a következö: rakhatom-e ezt patentszemmel össze? Ha igen akkor hol kaphatok jó patentszemet ? (RK o-gyűrűs lánc)
Valaki azzal szomorított el hogy gyengék a patentszemek +szakad a lánc +stb amit nem tartok valószinűnek Válaszotokat előrre is köszönöm
Köszi, csak ezek nem küldik Európába. Körülnézek én is itt-ott, sőt akkor annak is utána kell járnom h passzol-e... Hirtelen jött ötlet ez
rm-ben van olyan teló.
nekem ugyan ez volt,azt hittem megveszem,beteszem és go!de nem,úgy lógott a lánc mint a vizsla füle,én vettem másik láncot,így nem kell szarozni a patentszemekkel.egy lánc sm,egy lánc enduro.
Basszus még a lánccal is szórakozni kell?
Amit most veszek felniket cagiva mito-é és annak a legnagyobb 43-fogas!Ha azt venném akkor sem lehet befeszíteni normálisan?Nem igazán akarok szórakozni a lánccal is!
Bocsi tévedtem!
A kezelési útmutató szerint,alapjáraton ketyegjen a gép 3.percig,majd leállítod vársz 3.percet egyenesbe állítod kicsavarod a nívópálcát és a menetig visszadugod.
Kösz a tanácsot bejött.
Sziasztok!
A DRZ -b hogy kell elenőrizni a olaj szintet,? járnia kell a motornak közbe vagy sem? vagy sztenderrre kell akni vagy egyenesbe? Köszi

Sziasztok!
Szia! Az SM első teló, teljesen ugyanolyan mint a 250-es RMZ. Ez tuti!
Szia!
Ha sokáig áll a maotor, akkor azt kell csinálni, hogy kinyitod a csapot és a motor megdöntöd a bal oldalára, amíg folyik a benzin a túlfogyón. Ezután visszaállítod, kihúzod a szivatót, ráhúzod kétszer a gázt, és utánna indul pöccre.
Szia!
Nem tudod megfeszíteni a 112 szemes láncot. Ilyenkor azt szoktuk, hogy két patentszemes láncot teszünk be, és amikor a 14-41-es áttátelt használjuk, kiveszünk egy darab láncot. Remélem érted.