Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ & S51 fórum

Egykis nosztalgia sztem senkit nem zavar ...
Ja és persze má én csináltam endurora
1 tankot ment újkora óta amikor vettem
Csak kibújik a szög a zsákból... Mutass már egy képet róla...
Simson nekem is votl (ami szinte úgynézett ki mint a tiéd), meg van is de műkszik pöccre pedig amit az kapott az élettől na meg tőlem megnézném én a mai motorokat ennyi idősen és ilyen használat után ...
A Simsonhoz se kell... Második motorom és még mindig megvan. Nagyon megbízható moci, egyszer nem hagyott még ott sehol, pedig több km van benne mint a DRZ-be, pöcc-röff gép.
Ehhez már csak nem kell ennyi tartalék alkatrész,mint egy simson-hoz ...
Engem is érdekelne tartalékba, de nincs rá most keret. Meg beragasztom hétvégén a 12.9-es csavarokat... Nehogymá elengedje
25000Ft.
Hallom ez a csavarkirázkódás neked is beütött?
Érdekelne az ára.
Eladó egy drz400e gyújtásállórész jeladóval együtt!
Ejha akkor ott jó nagy a dobogó ha vmi nagy baj nem történik tuti ott leszek, de addig úgyis motorozunk még és egyeztetünk meg hasonlók.
Megkaptam igen köszönöm, nekem vmi fényes dob kellene, finster, vagy hozzű hasonló kinézetű, kiállású, de azért köszi mégegyszer.
"pl. itt" Na ezt mondtam én is, csak későn vettem észre, bocsi...
Nagyvas.hu postázzák is, de személyesen is átveheted. Nagyon korrektek...
Pedig ezzel az áttétellel nem kéne lustának lennie. Neked 17-es a hátsó kerék. Nekem 18-as és 15/44, az majdnem ugyan ott van és egyáltalán nem lusta.
Nekem van egy. Lecseréltem egy gyárira mert nekem kicsit hangos volt... http://kepesmotor.hu/kipufogo/...
Úgy tudom nincs különbség köztük ilyen téren... majd kijavítanak, ha tévednék!
Eladó gyári vezérműtengelyek! ha vkit érdekel irjon!
Hát ha jól tudom van pesten is boltjuk. De hirdeti is a www.parilla.hu-n hogy pesten is van
ha jól tom. Nyáron még volt ott is :D
Gyere el mindenképp!A hatodik helyezettig van díjjazás!
na már meg is van!:) Nem látok külön SM-re de gondolom S. E. SM mind egyforma , csak a fogak száma különbözik nem?
köszi! Pesten nincs boltjuk? Menjek le most Kecskemétre egy fogaskerékért?:)