drz400sadam Köszi nekem sm van megkopogtattam a deklid aztán úgyvélem hasznomra válna a dolog bár terepen nem használom de benne van a pakliban a dőlés az sm-el is
Hali Trobe nálad lehet kapni DRZ re deklivédőt nem emlékszem rá hogy te hirdetted-e Ha igen akkor mennyi? hogy néz ki ? +mikorra lenne? Válaszodat előrre is köszi Üdv mindekinek
Elég rossz volt az idő az biztos. Csak a pályán motoroztál? vagy voltál bent az erdőben is, ott van egy kis enduros rész, mi azt is nagyon szeresük, a DRZ kupán oda is be van vezetve a pálya.
oké,de az nem most lesz.Nagyon messze van,nyáron még oké de ilyenlor korán sötétedik,pakolni motort fel le.Kár hogy esett az eső, a végén már kezdett saras lenni 1 két helyen.Estem is a cr-el
Van pár eladó cuccom!
Renthal kormány szivaccsal 13e ft
Kormány magasító 28 as kormányhoz 8e ft
DRZ 400 E ÉS 1 DRZ 400 S Komplett kipufogó rendszer 20e-20eft
DRZ 400 S és SM első lámpa kerettel 30e ft
DRZ 400 S Kék légterelő (GYÁRI!) 15e ft
DRZ Gyári enduró kerekek 3-om garnitúra minden tartozékkal 130e ft./DB
És megválnék a DRZ-m től is.
K3 as 800 az ir ár.
Nagyon szép állapotú szezonra felkészítve.
06-20-5-636-213
Gyakorlatilag akárhányan.
6-8 fővel érdemes elindulni az endurópályán, mert ha több a létszám sokat kell várni, mert valaki mindíg leszakad.
Fogok kérni segítséget a helyi kollégáktól, úgyhogy elkeveredni nem fogunk. Kb 40 perc alatt végig lehet érni, de addígra úgyis elfáradunk. Aztán jöhet a következő csoport. A pihenő alakulat pedíg probálgathatja magát a siratón, és a mandínerben.
Motoroztunk ám amióta hazaértem zúg a fejem meg fáj is egy kicsit, lehet hogy a motor miatt? mondjuk elég nagy a hangja, kell nekem is egy másik dob vagy rmz vagy finster olyan mint nektek van
Ha érdekel valakit 4 dugós fék (R1) 8000-ért vihető betétestől. DRZ-n volt, a konzol már nincs meg.
ocso Trobee-nál van. Az enyém is tőle van és nagyon zseerkutya. Jofféle
Renthal kormány szivaccsal 13e ft
Kormány magasító 28 as kormányhoz 8e ft
DRZ 400 E ÉS 1 DRZ 400 S Komplett kipufogó rendszer 20e-20eft
DRZ 400 S és SM első lámpa kerettel 30e ft
DRZ 400 S Kék légterelő (GYÁRI!) 15e ft
DRZ Gyári enduró kerekek 3-om garnitúra minden tartozékkal 130e ft./DB
És megválnék a DRZ-m től is.
K3 as 800 az ir ár.
Nagyon szép állapotú szezonra felkészítve.
06-20-5-636-213
Műszerfal érdekelne.
Esetleg küldj 1 tel számot a nagy.david@kalocsakom.hu e.mailra
üdv.Dávid.
6-8 fővel érdemes elindulni az endurópályán, mert ha több a létszám sokat kell várni, mert valaki mindíg leszakad.
Fogok kérni segítséget a helyi kollégáktól, úgyhogy elkeveredni nem fogunk. Kb 40 perc alatt végig lehet érni, de addígra úgyis elfáradunk. Aztán jöhet a következő csoport. A pihenő alakulat pedíg probálgathatja magát a siratón, és a mandínerben.
Ha van kedv, szervezzük meg.
Golf I 1.6D,később GTD. + DRZ 400 E.
Most Seat Toledo 1.9 TD,és készül az Ibiza 1.9 TDI
DRZ marad
Óccsó ,nem tudsz véletlenül egy faxa mechanikus adagolót,vagy 110 le-s elektronyosat Enyém kifeküdt