Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drz400sadam Köszi nekem sm van megkopogtattam a deklid aztán úgyvélem hasznomra válna a dolog bár terepen nem használom de benne van a pakliban a dőlés az sm-el is
Üdv!

Ha érdekel valakit 4 dugós fék (R1) 8000-ért vihető betétestől. DRZ-n volt, a konzol már nincs meg.
inkább csak krosszoztam a cr-el,pár kört mentem csak dr-el.Mikor eljöttünk akkor mondták hogy van enduro pálya is
minden héten máshova megyünk,meg havernak dolga volt Kecskeméten.
Üdv mindenkinek a pokolból (iskolából)!
ocso Trobee-nál van. Az enyém is tőle van és nagyon zseerkutya. Jofféle
Hali Trobe nálad lehet kapni DRZ re deklivédőt nem emlékszem rá hogy te hirdetted-e Ha igen akkor mennyi? hogy néz ki ? +mikorra lenne? Válaszodat előrre is köszi Üdv mindekinek
Rendben kb. én is így gondolom!Elkezdem szervezni.
Hogy keveredtél lakira?
Elég rossz volt az idő az biztos. Csak a pályán motoroztál? vagy voltál bent az erdőben is, ott van egy kis enduros rész, mi azt is nagyon szeresük, a DRZ kupán oda is be van vezetve a pálya.
oké,de az nem most lesz.Nagyon messze van,nyáron még oké de ilyenlor korán sötétedik,pakolni motort fel le.Kár hogy esett az eső, a végén már kezdett saras lenni 1 két helyen.Estem is a cr-el
Ha legközelebb is jössz erre, szólj és meg próbálunk mi is elmenni.
jaja Lakitelek
A DRZ-n lévő kipufogó külön eladó?
Van pár eladó cuccom!
Renthal kormány szivaccsal 13e ft
Kormány magasító 28 as kormányhoz 8e ft
DRZ 400 E ÉS 1 DRZ 400 S Komplett kipufogó rendszer 20e-20eft
DRZ 400 S és SM első lámpa kerettel 30e ft
DRZ 400 S Kék légterelő (GYÁRI!) 15e ft
DRZ Gyári enduró kerekek 3-om garnitúra minden tartozékkal 130e ft./DB
És megválnék a DRZ-m től is.
K3 as 800 az ir ár.
Nagyon szép állapotú szezonra felkészítve.
06-20-5-636-213
Hali.
Műszerfal érdekelne.
Esetleg küldj 1 tel számot a nagy.david@kalocsakom.hu e.mailra
üdv.Dávid.
DRZ-E vilahidat keresek tudsz benne segiteni?
Gyakorlatilag akárhányan.
6-8 fővel érdemes elindulni az endurópályán, mert ha több a létszám sokat kell várni, mert valaki mindíg leszakad.
Fogok kérni segítséget a helyi kollégáktól, úgyhogy elkeveredni nem fogunk. Kb 40 perc alatt végig lehet érni, de addígra úgyis elfáradunk. Aztán jöhet a következő csoport. A pihenő alakulat pedíg probálgathatja magát a siratón, és a mandínerben.

Ha van kedv, szervezzük meg.
Kicsit késve csatlakozok
Golf I 1.6D,később GTD. + DRZ 400 E.
Most Seat Toledo 1.9 TD,és készül az Ibiza 1.9 TDI
DRZ marad
Óccsó ,nem tudsz véletlenül egy faxa mechanikus adagolót,vagy 110 le-s elektronyosat Enyém kifeküdt
Motoroztunk ám amióta hazaértem zúg a fejem meg fáj is egy kicsit, lehet hogy a motor miatt? mondjuk elég nagy a hangja, kell nekem is egy másik dob vagy rmz vagy finster olyan mint nektek van
Te hol motoroztál? Lakitelek? De ha jól látom sár az nem volt. De ha vissza lapozol meglátod, hogy mi is motoroztunk ma is.
Szeged környékén nem szokott valaki mocózni?
ma csak én motoroztam
Hello! Mi pénzt kérnél a gyújtás állórészért? Megszakítóval... Ez nem egészen tiszta.
Nekem van egy gyári gyújtásállórészem megszakítóval együtt!Ha érdekel keress meg itt v mail az adatlapomon!
Hányan mehetünk max.?