A Tegnapi rögtönzött DRZ találkozóról hazafelé jövet jutott eszembe,hogy inkább 2-3 regionális találkozót kellene összehozni,hogy mindenki a lehetőségeihez mérten tudjon résztvenni.Legközelebb Johny is csatlakozik reméljük!
igen ott volt mindkét oldalt raktam én is csavarrögzítőt csavart azt nem cseréltem szerintem jó az a 10.9 is oda De szerintem itt 1 kicsit hanyagok voltak a japók ennél a 6 csavarnál :( bár nincs ezzel gond ha+van húzva a gond ott kezdődik ha lazán vannak bent és elnyírja amúgy+az a 6 csavar piszkosul sokat tart ott.
Akkor megnyugodtam. Az önindító nyomatékhatárolójánál volt mindkét oldalon 1-1 ugye? Legalább is nekem úgy volt. Te beragasztottad a csavarokat? Én úgy megtéptem hogy majdnem megcsavarodott az imbuszkulcs, a Loctite meg remélem teszi a dolgát...
Kerestem én is vagy 10 percig de mivel nem találtam összeraktam a sebességre visszatérve 100-120 akkor még nem pörgi szét magát +szerintem azt birná hosszabb távon is
A csatolt képen a kis fogaskerék, ami meghajtja a lendkereket (szabadonfutót). A blokk felőli(belső) oldalán volt hézagoló, kívül pedig nem. Nem tudod hogy kell-e ott lennie, vagy csak lesett és nem vettem észre...
Ha valakinek van segítsen.
http://www.youtube.com/watch?v...
beparkol
t az ipse a garázsba
Remélem nem látunk már havat 1 jó darabig :)
Teszek fel képet az állórészről.
Éedemes megnézni.