Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon tiszták a paripák, ezek még az indulás pillanatai!?
Csatlakozok persze, ma kerültünk egyet nem táborfalva távolságút de jó volt .
Drz E sárga műanyag tank kellene.
Ha valakinek van segítsen.
A Tegnapi rögtönzött DRZ találkozóról hazafelé jövet jutott eszembe,hogy inkább 2-3 regionális találkozót kellene összehozni,hogy mindenki a lehetőségeihez mérten tudjon résztvenni.Legközelebb Johny is csatlakozik reméljük!
üdv.hengerfejed van?
igen ott volt mindkét oldalt raktam én is csavarrögzítőt csavart azt nem cseréltem szerintem jó az a 10.9 is oda De szerintem itt 1 kicsit hanyagok voltak a japók ennél a 6 csavarnál :( bár nincs ezzel gond ha+van húzva a gond ott kezdődik ha lazán vannak bent és elnyírja amúgy+az a 6 csavar piszkosul sokat tart ott.
Hahó mindenkinek
http://www.youtube.com/watch?v...
beparkol
t az ipse a garázsba
Remélem nem látunk már havat 1 jó darabig :)
Tegnap mentem 250km-ert, ma meg pénteken 155-150-et. A 100-as tempót kényelmesen viszi...
Akkor megnyugodtam. Az önindító nyomatékhatárolójánál volt mindkét oldalon 1-1 ugye? Legalább is nekem úgy volt. Te beragasztottad a csavarokat? Én úgy megtéptem hogy majdnem megcsavarodott az imbuszkulcs, a Loctite meg remélem teszi a dolgát...
Kerestem én is vagy 10 percig de mivel nem találtam összeraktam a sebességre visszatérve 100-120 akkor még nem pörgi szét magát +szerintem azt birná hosszabb távon is
Jó volt jaja tetszett nekem is egy kicsit fáradtam, vajon mitől?
A blokk felőli oldalon volt nekem is 1 hézagoló a dekli oldalán nem volt semmi most néztem+a csavarokat én is szombaton :)
A totalbike tesztjében 148-at ír. De ennél a motornál szerintem nem ez a lényeg...
Már régen, fasza.
A csatolt képen a kis fogaskerék, ami meghajtja a lendkereket (szabadonfutót). A blokk felőli(belső) oldalán volt hézagoló, kívül pedig nem. Nem tudod hogy kell-e ott lennie, vagy csak lesett és nem vettem észre...
Pityu A dr-zclub.hu-n ez van az S-ről Végsebesség: 140 km/h (valójában 158 km/h) +kaptad a kipuffot? fönt van már ?
jhonny ezt nézd mai termés jo kis kör volt
jó a régi is csak csavarrögzítővel megkell kenni és kész
Így mostmár teljesen világos. Én a régi csavarokat tettem vissza, pedig volt itthon 12.9-es.
Igy van .Nekem le is szakadt 2-nek a feje, és az aztán rendezkedett.
Teszek fel képet az állórészről.
Éedemes megnézni.
Mert a csavarok benne vannak a lendkerékbe a tekercsektől kb 1 centire belülről.
Kérdés akart lenni
Attól miért bassza szét a gyújtást, amikor a lendkerék ugye kívülről "megvédi".
Az S-nek 148. De szerintem az SM-nek is annyi.