Sziasztok szomoruan de el kell adnom a mocimat k7 drz-e sm szettel finster dobbal mindent adok hozzá a motor patent álapotban van elsö tulaja vagyok uj gumik az ár megbeszélhetö!
SÜRGÖS!
Pólyát kérdezd a dr 350-esek fórumán! Ő igazi fanatic!
Egyébként kopás,ill.sár vagy kosz lehet az oka.Ahogy a géped nézem....!? Legalább harmonika gumit vegyél,mert .... sokba fog kerülni a felújítás.
Sziasztok szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy Dr 350-es vasam és nem tudom beállítani a karburátort.
nagyon nehezen áll vissza az alapjárat.
A karburátor Mikuni
Nekem az lenne jó ha elpostáznád mert nem vagyunk szerintem közel 1 máshoz és csak a 2 dekli védő lenne vagy ha viszek vázvédőt akkor birsz engedni valamit ? e-mail címedre+elküldeném a címem és jöhetne is a dolog
oké!köszi az infót!itt fórumon azért közzé tehetnéd előtte jó pár nappal hogy mikor lesz.Mondjuk én nem lakom olyan messze kb 100 km!csak hát jó volna rákészülni!előre is köszi!
én is szeretnék menni meg még tudnék hivni pár embert de elötte 1 héttel legaláb tüzük ki az idöpontot hogy mindenki ugy alakitsa a napját meg reggel korán érkezzünk!
babodon ismered azt a srácot aki endurokat ujit fel eladásra?
Spontán szervezés.
Beszéltünk már róla, csak az időjárás fügvénye az időpont. Én azt gondolom, hogy ilyen időben szenvedés az a pálya, persze ez fanatizmus kérdése.
Én szeretem a kűzdős részeket, de amikor 40 perc alatt mászol fel egy dombra az már szopatás kategória.
Javaslom várjuk ki azt a hétvégét, amikor élvezhető, és jól motorozható az erdő.
Srácok!
Ez a nagyobb motoros találka mikor lesz somogybabodon amiről a múltkor beszéltünk meg ami miatt készítve lett a táblázat!Csak azért h tudjunk már karkulálni a srácokkal mert azért 370km-ről mennénk és az nem úgy megy h előtte nap megtudjuk!
Szia!ha lehetne menni babodra mennék én is ha tudnék több információt!fent van ez valamilyen oldalon vagy csak spontán túra szervezés!?ha tudsz írj meg légyszi többet róla.köszönöm
Egy cimborám most keres K7-est!
SÜRGÖS!
Mit gondolsz LT-Z re fel lehet rakni?Kell vmi átalakító?
Egyébként kopás,ill.sár vagy kosz lehet az oka.Ahogy a géped nézem....!? Legalább harmonika gumit vegyél,mert .... sokba fog kerülni a felújítás.
Van egy Dr 350-es vasam és nem tudom beállítani a karburátort.
nagyon nehezen áll vissza az alapjárat.
A karburátor Mikuni
12e engedménnyel!
Ami a képen van az már nincs meg.
babodon ismered azt a srácot aki endurokat ujit fel eladásra?
Beszéltünk már róla, csak az időjárás fügvénye az időpont. Én azt gondolom, hogy ilyen időben szenvedés az a pálya, persze ez fanatizmus kérdése.
Én szeretem a kűzdős részeket, de amikor 40 perc alatt mászol fel egy dombra az már szopatás kategória.
Javaslom várjuk ki azt a hétvégét, amikor élvezhető, és jól motorozható az erdő.
Ez a nagyobb motoros találka mikor lesz somogybabodon amiről a múltkor beszéltünk meg ami miatt készítve lett a táblázat!Csak azért h tudjunk már karkulálni a srácokkal mert azért 370km-ről mennénk és az nem úgy megy h előtte nap megtudjuk!
lehet még csatlakozni?
kik jönének?