Azt mondja már meg valaki, hogy tud a lendkerék lelazulni, amikor kúposan van rögzítve a főtengelyre. A 6db 6-os imbuszcsavar csak a szabadonfutót fogja. Neked a lendkerék vagy az alaplap lazult le?
Én mikor vettem a drz-t Pestről hazafelé +néztem mi a vége . Ráhasalva kis hátszél 160-165 de nagyon mocorgott + kapdosta a szél a sisakot :) Ott már nagyon durván forgott de kiváncsi voltam rá azóta sem néztem most nekem is került rá dob másik ezzel nem néztem mit tud.
Ma megnéztem a lendkerék és az alaplap csavarjait. Még soha nem volt megbontva, de rendesen meg voltak húzva, ragasztva nem volt. Én most beragasztottam mindet. Amúgy egy DRZ-s ismerősömnek, nem a lendkerék, hanem az alaplap lazult le. Van itt konkrétan olyan akinek már lelazult bármelyik is?
hogy megy nektek 150-155-öt a DRZ? nekem gyári dobbal 148 volt a max, de akkor már teljesen rajta hasaltam a gépen. most a Finster dobbal erősebb, jobban gyorsul, de nem pörög ki rendesen /még nincs átfúvókázva és a légszűrő is gyári/ így cs 138 a vége :-(
Ja ha érdekel a golf közelebbről nézd+ myvipen Gódor Attila
Boldogon lakom hihi érdekesség képpen amúgy a 130 as végsebesség az azért kevés de szerintem a gyári+már nagyon hosszú szerintem a 150-155 végsebesség az jó 1 sm-nek azzal még erő is van +azért halad is vele
Jaja jó kis Golf 2 +a Drz aztán mikor mihez van kedvem :) a golf is megyeget azért 1.9 tdi 4 motion de még be kell kötni az elektronikát csak nincs kedvem inkább motoroznék már
Szia Bazsi hanyadikban jön így kerékre még? Én hosszúnak érzem a gyárit. Nem versenymotor ez Inkább erő legyen mint sebesség 130nál már nagyon visz a szél
Boldogon lakom hihi érdekesség képpen amúgy a 130 as végsebesség az azért kevés de szerintem a gyári+már nagyon hosszú szerintem a 150-155 végsebesség az jó 1 sm-nek azzal még erő is van +azért halad is vele
bocs,nem fikázok,az enyém is most hasonló..
mi lett ezzel a yamaha-val?
megrágta a ló?
vagy rárepült egy légy?
üdv csaba