Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a lendkerék lazulle hanem a szabadonfutó csavarjai csakmindenki lendkeréknek mondja
Azt mondja már meg valaki, hogy tud a lendkerék lelazulni, amikor kúposan van rögzítve a főtengelyre. A 6db 6-os imbuszcsavar csak a szabadonfutót fogja. Neked a lendkerék vagy az alaplap lazult le?
Gyári adat az sm-nek aszem 158
Én beszívtam
ja és 65kg vagyok nem tudom hogy ez segít-e benne az M3mason kicsit nézek apum+ment előttem autóval mert még nem volt+a jogsim
Én mikor vettem a drz-t Pestről hazafelé +néztem mi a vége . Ráhasalva kis hátszél 160-165 de nagyon mocorgott + kapdosta a szél a sisakot :) Ott már nagyon durván forgott de kiváncsi voltam rá azóta sem néztem most nekem is került rá dob másik ezzel nem néztem mit tud.
Nem tudom, még nem negyon próbáltam 2.ban még talán feljön kupluggal.
Hátszéllel mehet 155-öt .
akkor megnyugodtam
Ma megnéztem a lendkerék és az alaplap csavarjait. Még soha nem volt megbontva, de rendesen meg voltak húzva, ragasztva nem volt. Én most beragasztottam mindet. Amúgy egy DRZ-s ismerősömnek, nem a lendkerék, hanem az alaplap lazult le. Van itt konkrétan olyan akinek már lelazult bármelyik is?
Nekem is 148-at megy:D Tök gyári az egész moci, 25000-km van benne.
hogy megy nektek 150-155-öt a DRZ? nekem gyári dobbal 148 volt a max, de akkor már teljesen rajta hasaltam a gépen. most a Finster dobbal erősebb, jobban gyorsul, de nem pörög ki rendesen /még nincs átfúvókázva és a légszűrő is gyári/ így cs 138 a vége :-(
Az 1.6 td ha jól van tartva kimegy a világból jóketyerék ezek
Folyamatban van.
A renthal kormány érdekelne. Milyen tipus, milyen vastag.
ocsodrz az jo enyém csak 1.6TD de azért az sem rosz:) me egy K5-ös DRZ SM:)
Csaba...együtt érzésem:) 120km/h VS. Személy autó...nem adta meg az elsöbséget!
Ja ha érdekel a golf közelebbről nézd+ myvipen Gódor Attila
Boldogon lakom hihi érdekesség képpen amúgy a 130 as végsebesség az azért kevés de szerintem a gyári+már nagyon hosszú szerintem a 150-155 végsebesség az jó 1 sm-nek azzal még erő is van +azért halad is vele
Jaja jó kis Golf 2 +a Drz aztán mikor mihez van kedvem :) a golf is megyeget azért 1.9 tdi 4 motion de még be kell kötni az elektronikát csak nincs kedvem inkább motoroznék már
Szia Bazsi hanyadikban jön így kerékre még? Én hosszúnak érzem a gyárit. Nem versenymotor ez Inkább erő legyen mint sebesség 130nál már nagyon visz a szél
Klm Szabi vettél dobot a gépre?
Üdv mindekinek , áhh kibaszot szar időő van jöhetne már tényleg ez a tavasz !
csacsa.
bocs,nem fikázok,az enyém is most hasonló..
szia cscs.
mi lett ezzel a yamaha-val?
megrágta a ló?
vagy rárepült egy légy?
üdv csaba
Ocsodrz látom mi hasonlitunk egymásra:D Neked is Golf II-ed van?