Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Köszi mindenkinek! Nekem 15-48 van fent de igy erős viszont a végsebbesége 120-130 körül van de én leszereném cserélni! Enyémbe van kb 250 kilóméter ha vkinek van gyári áttétele uj akkor érdekelne csere! esetleg vmennyit dobnék rá! Vagy ha vmi 200-300 kilóméter körüli jó állapotú akkor ször a szörbe!
De ha jól látom neked hátul szerintem nagyobb van mint 41 Vagy nem ? Ezzel mennyit megy végre?
Vagyis boccs, 15-41.
Nekem most 15-44 volt, (ami az S gyári áttétele), ezzel kb 150 volt a végsebesség.
14-41, ami igen hosszú szerintem.
Szia csacsa hátul nekem aszem 41 foga van elől nem tudom de gondolkozom hogy kicsit nagyobbat kéne rakni hátra kicsit erősebb legyen csak nem tudom a végsebesség mennyivel csökkenne ha kb 2 fog eltérés lenne
Jó gép látni benne az erőt
Sziasztok!

A DRZ 400 SM-nek mekkora a gyári áttétele? Hány fogas első fogaskerék és hány fogas a hátsó?
Heló kakukk!
Sajna még nem vettem semmijen védőfelszerelést.
Látom vettél egy 2t-t, biztos fasza.
Egyszer kijöhetnél vele a sóderbányába, majd eggyeztetünk.
Srácok!
Akinek cagiva mito felnik vannak a drz e alá bedobva az kérem írja már meg a távtartók méreteit!
Előre is köszi!
Van pár eladó cuccom!
Renthal kormány szivaccsal 13e ft
Kormány magasító 28 as kormányhoz 8e ft
DRZ 400 E ÉS 1 DRZ 400 S Komplett kipufogó rendszer 20e-20eft
DRZ 400 S és SM első lámpa kerettel 30e ft
DRZ 400 S Kék légterelő (GYÁRI!) 15e ft
DRZ Gyári enduró kerekek 3-om garnitúra minden tartozékkal 130e ft./DB
06-20-5-636-213
OKÉ ott leszek, ugyis kiváncsi vagyok a pályára!
12 re ott vagyok , de van az az út ami jön Kaskantyú felől az otthontól annak a kereszteződésében találkozzunk, jaaa most nézem az is van bejelölve akkor 12 kor ott vok lehet 10 percet kések.
Megyünk Mi is.......h? Ez megye térkép TESCO-ban is van!
JÓÓÓ! Hányra jösz nekem 12v.12,30 az jó
ja és ilyen térképet hollehet beszerezni?:D
Énis vhova ide gondoltam
de akkor hoyg legyen, odamenjek elétek és akor elemgyünk megnézni aKőrösi épülő pályát meg a többi pályát? úgyjó?
Ez egy épített superquad. A váz és a blokk is saját építés. 612-es a blokk, KTM alapból építve. Kb 80 LE...
Lemarat
Én erre gondoltam TP-nek jó? 12-az jó nekem is.
Hali találkozhatunk nekem délre van megbeszélve a start akkor indulunk egy kisebb motorozásra de akkor vmi tösszekellene hozni.
Cak Rajtad, és a kezeden múlik .
Mi mindenképpen megyünk.
Átmennék érted Páriba, onnan együtt Tamási-Regőly-Szakály,ott csatlakoznak a többiek........aztán go.
mi is csatlakoznánk, ..............h?.................hol?
Szasz jhonny! Nagyon jó ma az idő, nem találkozunk valahol? Jöhetnének meg a környékbeliek is. Mini DRZ öszejövetel. Látom voltak tegnap is sokan DRZ-vel motorozni. Mi is ösze hozhatnánk egy ilyet!
jaaa akkor szerintem jövö7végén szétszedem..
Csak mondom, hogy Nekem ez a járatás kb 3 hónapig tartott:):)