Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom hogy ez-e a gyári de én ezzel kicsavartam belőle 160-at
most rakok rá 14-est hátul+marad 41
nekem van 18ért egy sm kipuff
Ha nem is a találkozót,hanem a drz-kupát.Március 22 vagy 29 lesz az első Majsán! A másik kettő szept.,okt-szolnok ill.lakitelek.
Még változhat!
Most beszéltem velük telón, nincs nekik, de most mennek árúért, és elvileg a jövő hét elején postáznak.
Amúgy 30 vagy 45 fokos lesz?
Ez a SM-ek áttétele gyárilag. 15-41
sziasztok motorosok!kéna nakem egy dr-z kipuf ha tudd valaki ebben segiteni megköszöném nem suzukira kell ugyhogy nem fontos hogy makulátlan állapotu legyen.
a nap mindig süt a felhők felett
Szakad a hó ! Pedig én a napért imátkoztam
Alszotok nagyon kihalt ez a fórum. Vagy szervezitek a DRZ találkozot?
40 lovas változat, de könnyen lehet 50et csinálni belőle(ez különösen jól megy)(összehasonlitottuk egy másik drz-vel és lényegesebben jobban ment, mint az)
Hahó Pityu9 múltkor taglaltuk az áttétel témát+a végsebességet Hát hátul nekem 41 fogas van (gyári) 4000km van a motorban szinte biztosra vettem hogy nincs hozzányúlva De izgatott a téma +mondta mindenki hogy 160-165 sok hát +néztem az első kereket 15 fogas Rögtön felvilágosultam most már azt is értem miért érzem kicsit lustának a gépet
izirájder rakj már be ide is képet lécci! Kösszz
AIROH Én ezt a fajtát használom. Kivehetö bélés, 1350g. gyorscsatos Ár...., ? RMC motor-nál nézd meg ott szokot lenni akció.
Airoh runner-t melegen ajánlom, én már a másodikat fogyasztom, a sima lakkfekete az RMC-ben még mindig 18-20 körül van asszem...
Sziasztok! Milyen sisakot tudnátok ajánlani 20-30 ezer között,ami gyorscsatos(nem dupla D gyürüs)? köszi
Hali nekem tudnál képet küldeni a kipuffról erre a címre: jonatan18@freemail.hu
Hali mindenkinek!
Eladó egy csináltatott sportkipszi drz-re összekötővel mindennel együtt 18ezerért!Szép hang és teljesítményen is dob, nyomatékban!Akit érdekel keressen és képet küldök!
Jobb reggelt nektek is.
hát én azt rendeltem csak átlátszó búrával. De nem mondtak semmit. Viszont egy kolléga is onnan rendelte és neki 1 héten belül megjött.
Jó reggelt mindenkinek Nekem elég rossz az ébreds, sose lesz már TAVASZ! Nagy a hideg itt nálunk, most néztem a teraszon -7 van. Ez nagyon rosszul eset a hétvégi jó idő után.Igaz még csak február van.
LEGYEN SZÉP NAPOTOK!
Jó reggelt!
Jó reggelt mindenkinek :)
Megkaptam köszi már továbbküldtem az embernek jol néz ki még annyit kérdez hogy 40 vagy 50 le mert 50-est szeretne.
Azt rendelted, amit én is az universalmotortól? Ha igen neked mit mondtak, mikor lesz?
Látszik van a macskádnak ízlése.