sziasztok motorosok!kéna nakem egy dr-z kipuf ha tudd valaki ebben segiteni megköszöném nem suzukira kell ugyhogy nem fontos hogy makulátlan állapotu legyen.
40 lovas változat, de könnyen lehet 50et csinálni belőle(ez különösen jól megy)(összehasonlitottuk egy másik drz-vel és lényegesebben jobban ment, mint az)
Hahó Pityu9 múltkor taglaltuk az áttétel témát+a végsebességet Hát hátul nekem 41 fogas van (gyári) 4000km van a motorban szinte biztosra vettem hogy nincs hozzányúlva De izgatott a téma +mondta mindenki hogy 160-165 sok hát +néztem az első kereket 15 fogas Rögtön felvilágosultam most már azt is értem miért érzem kicsit lustának a gépet
Hali mindenkinek!
Eladó egy csináltatott sportkipszi drz-re összekötővel mindennel együtt 18ezerért!Szép hang és teljesítményen is dob, nyomatékban!Akit érdekel keressen és képet küldök!
Jó reggelt mindenkinek Nekem elég rossz az ébreds, sose lesz már TAVASZ! Nagy a hideg itt nálunk, most néztem a teraszon -7 van. Ez nagyon rosszul eset a hétvégi jó idő után.Igaz még csak február van.
LEGYEN SZÉP NAPOTOK!
most rakok rá 14-est hátul+marad 41