Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek tapasztalat rmz450-el ?Vagy a 250 jobban kimotorozható pályán?105kiló vok szal nem mindegy!
Oké.Ha valami van ezen elértek.06705503624
Köszi ,de már meg vettem a motort drz akartam ,de yamaha wr250r-lett a vége !
köszi
tudnál képeket fölrakni minden oldalról mindkét kerékről?
Eladó egy jó állapotban lévő sportkipszi, és egy pár kormánymagasító drz gyári kormányhoz, és egy pár wrp merevítő nélküli kormányhoz való, de biztos jó másikhoz is!
Én vettem meg az NSR kerekeket tőle! Sztem ha van egy kis műszaki tudásod meg egy esztergályos ismerősöd simán meg lehet csinálni 1-2 nap alatt! De azért kell rajt dolgozni!
Helles.

Mi van a kezeddel?
Hétvége, veretés?
APRASZAKI, ha jól láttam neked NSR kerék volt a drz-dbe sokat kellett fabrikálni rajta hogy minden paszoljon?
Eladók! 2db Dunlop d208 slick! 120/70 és 165/65

ha vkit érdekel csörögjön 30/537-9419
Mit tud az óra?
szia ! Pont medve kergetett?és 160-nál is tartotta veled a lépést, még , jó , hogy le nem tepert Én már láttam élőben is , és nem állat kertben, de nem kergetett meg
jó reggelt ma se ébredtem jól, rém álmom volt.Egy oriási medve üldözött DRZ-vel menekültem elöle földuton 164km/h de még mindég ott liheget a nyakamba.Mi let a vége nentom felébrettem. Igazi horror volt! ez csak a motorozos és a jó idő hiánya végett lhet (elvonási tünetek?) Megprobálok egy kicsit még aludni hátha másik irányba szalad a macika! Ő Az!
Hahó.
Rendelnék az USA-bol Vapor km.órát.
Ha valakit érdekel jelezze.
Ár 25-30 között.

Nem adod el?
ezért rühellem a freemailt!elkell küldenem 2szer h az egyik megérkezzen!Elküldöm mégegyszer akkor biztos ami biztos!
Köszönöm majd megnézem csak még nem jött meg!
Írtam vissza és képet is küldtem!
Nekem is először a korlátozott volt,tavaly csináltam a különbözeti vizsgát.
25ezer!
Nem hát.
Részben én is csak most telik le a 2 év most mehetek korlátlanra, a korlátos már megvan , de itt már szerencsére csak vezetni kell .
Én már azon túl vagyok.
izirajder!

Küldtem emailt!
Enyém is átlesz varázsolva hamarosan a vizsga idelyére csak itt én vizsgázok nem a motor ...
Sziasztok!
Kész a gépem,visszaállt a gyári állapot,cross gumi levéve,utcai enduró felrakva,indexek,tükrök,rendszám fent,csavarok beragasztva,meghúzva jöhet a vizsga aztán cross gumi vissza indexek tükrök le ledes hátsó lámpa fel aztán ha a bokám is úgy akarja mehet a csapatás!