Eladó egy jó állapotban lévő sportkipszi, és egy pár kormánymagasító drz gyári kormányhoz, és egy pár wrp merevítő nélküli kormányhoz való, de biztos jó másikhoz is!
Én vettem meg az NSR kerekeket tőle! Sztem ha van egy kis műszaki tudásod meg egy esztergályos ismerősöd simán meg lehet csinálni 1-2 nap alatt! De azért kell rajt dolgozni!
szia ! Pont medve kergetett?és 160-nál is tartotta veled a lépést, még , jó , hogy le nem tepert Én már láttam élőben is , és nem állat kertben, de nem kergetett meg
jó reggelt ma se ébredtem jól, rém álmom volt.Egy oriási medve üldözött DRZ-vel menekültem elöle földuton 164km/h de még mindég ott liheget a nyakamba.Mi let a vége nentom felébrettem. Igazi horror volt! ez csak a motorozos és a jó idő hiánya végett lhet (elvonási tünetek?) Megprobálok egy kicsit még aludni hátha másik irányba szalad a macika! Ő Az!
Sziasztok!
Kész a gépem,visszaállt a gyári állapot,cross gumi levéve,utcai enduró felrakva,indexek,tükrök,rendszám fent,csavarok beragasztva,meghúzva jöhet a vizsga aztán cross gumi vissza indexek tükrök le ledes hátsó lámpa fel aztán ha a bokám is úgy akarja mehet a csapatás!
köszi
Mi van a kezeddel?
Hétvége, veretés?
ha vkit érdekel csörögjön 30/537-9419
Rendelnék az USA-bol Vapor km.órát.
Ha valakit érdekel jelezze.
Ár 25-30 között.
Nem adod el?
Küldtem emailt!
Kész a gépem,visszaállt a gyári állapot,cross gumi levéve,utcai enduró felrakva,indexek,tükrök,rendszám fent,csavarok beragasztva,meghúzva jöhet a vizsga aztán cross gumi vissza indexek tükrök le ledes hátsó lámpa fel aztán ha a bokám is úgy akarja mehet a csapatás!