Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg probálom mégegyszer
Semmi gond mind1 hogy írod tudjuk hogy rám gondoltál ...
csá,nem jött át 1kép se!hideg volt esett a hó de fasza volt!
helyzetjelentés esetleg kép,?,
szkolko forint?
Csumi itt is vagyok, nem volt hideg Bugyin ?
ííí elírtam.. Jhonny Bocsánat
íííí. Most nézem hogy nem is látszik annyira. Na de Johnny-tól loptam képet Nekem is ilyen van mint ami ezen felül
Sziasztok! Ha esetleg van valakinek egy eladó gyújtáselektronikája DRZ-E-hez való, érdekelne. Az ülés alatti kis fekete dobozra gondolok. Köszi.
új szó BURUJA mit jelent?
Na végre valami buruja!:) Tegnap tartott Kornél is edzést Bugyin ki akartam menni de a torkom még mindig szoba fogságba tart
hooool van.....? nem látom
Pedig én is akarok majd rendelni 45 fokosba, majd várhatok rá én is egy hónapot...
váááá ez az idő..... És a rendszámtartó is jöhetne már.... :S Ha valakit érdekel akkor van egy eladó hátsó lámpám. Kép van az adatlapomon. E-re féklámpának tökéletes. E-s szabvány
Van ilyen gumim eladó ,2 napig volt fent de levetettem mert szerintem szar!
nekem pont a lámpa kellene,műanyag idom nem.
Hali srácok!
Ezekről a gumikról mi a véleményetek?Most kezdek el supermotózni és nem tom milyen gumik a jók, nem értek hozzájuk!
Nekem olyan gumi kéne ami faszán tapad szárazon, de nem fikázok be vele 2 személlyel sem egy kis eső miatt!
Jhonny!

Én még csak tapogatózom.
Szeretném átszerelni a tavasszal a gépet sm-re, és érdeklődök az árak felől..
Szerintem ugorj rá, a TIED.
Az az összekötő engem is érdekelne ha esetleg KLMSZABI-nak nem kell majd ... thx
Hali
Nekem E dobra lenne szükségem mert az egy az egyben fölmegy a gépre az S -est pedig faragni kell hogy paszoljon ... , de azért köszönöm .
Együtt szeretném eladni, mivel utána nem tudok mit kezdeni, ami megmarad...
Hello a fejidom lámpa nélkül mennyibe van?
Szia jhonny!Nekem van egy DRZ 400s gyári kipufogóm ha érdekel!Hívj fel és megbeszéljük az árát ha még aktuális!06 70 292 46 59
Helló ez enduro gumi az aszfaltot is jól kellene viselnie! Mitas kat. részlet hátha segit