Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PARILLA
Hát végülis benne van az E betű meg gyárilag ilyen akkor nem szólhatna bele elméletileg...
nekem is 15-41 van rajta, meg 18 colos kerék hátul, városba kicsit hosszúnak találom, nem tudok szépen menni vele hármas fél gázzal pl. állandóan kéri a magasabb fordulatot, ha vissza engedem a gázt kezd olyan kínlódva menni. hol lehet venni 14-es kereket előre kipróbálnám én is
jhonny
megkaptrad a mail-em képekkel együtt?
én 165 öt mentem már vele
Így utólag már én is gondoltam, hogy 45-ös kellett volna, de ha nem úgy van felhajtogatva, vagy fegányolva, akkor sztem nem kötnek bele.
vagy majd azt mondom, hogy gyári...
nekem is így van... 140 a vége és utazónak a 110 az tökéletes. amúgy azért vettem 45 fokosat hogy ne szóljanak hogy nagyon fent van... ígyis van 1 kis bibi :D Ne legyen több ... :D
Még gondolkozok, hogy induljak e rajta, de lehet nem maradok ki
hali!
Nekem is van egy sportkipszim és békés megei is vagyok!Ha érdekel dobj egy mail-t adatlapomon cím!18-ért adom én is!
Idén biztos nem lesz motor,mert ugye recesszió van a suzuki rt.-nél is.
Én úgy vagyok vele, hogy DRZ-n 120 felett már zavaró a szél. Ezzel utazóba általában 110-115-el szoktam menni.
Vége olyan 140körül van
Sokkal kevesebbet megy a 14:41-el mennyi az utazód? én hosszúnak találtam a 15 fogat
Nekem is átlátszó, csak 30 fokosban...
Az előbbit kijelentésnek szántam...
Amúgy én is cseréltem már 14-41-re, és nekem így sokkal jobban teccik...
hali

és mi a fődíj idén ha nem titok, nem mintha lenne rá esélyem...
akkor az mégjobb mert addigra biztos hogy meglesz a pénz rá XD :D Amúgy 45 fokos, átlátszó búrával. Te milyet rendeltél?
Faszán néz ki a mocid lementem a képeket és küldöm tovább e-mailben a vevöjelöltnek.
apriliamate Feltudnánk venni a kapcsolatot msnen? Légszűrő kérdésben nem szeretném már fárasztani a többieket itt a fórumban.msn címem az szucso@hotmail.com
hát! Én egy jó kis tartós napsütést neveznék jó hírnek Jobban is örülnék neki
A hátteret ne nézd kicsit romon van a garázs per pillanatban
Itt vannak a jó minőségű képek!
végre valami jóóó hir. (az idő igy fojtatja sárbol nem lessz hiány)
Kérnék.
klmszabi@gmail.com