Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van... csak nem itthon. a portán volt. 2 km-re innen de nem volt kedvem gyalogolni...
Mit kérsz a drz-ért
Palyzs még mindig nincs...
monkát = munkát
neeem. épp kasznis monkát csináltam... :D egyik gépen. motorháztetős kalapáltam ki meg heggesztettem meg :D
az jó dolog... én uis jártam így egyszer 1 napig minden homájos volt urána ... Mit heggesztettél? csak nem a csavarok helyett odavartad a szabadon futót a lendkerékhez vicc volt...
nekem meg kellett pajzs nélkül heggeszteni .... begyulladt a szemem meg a képemen is megégett. Mindta csak a fejem lett volna szoliban.. :D
Én csak arról hallottam hoyg meglazult aztán leszakadt, na de lényegtelen én csak beragasztottan és kész , amúgy 12.9 es csavart hol vettél?
Igen, kifárassza és elnyíródik. De volt már olyan is akinek be volt ragasztva, nem lazult le, csak simán leszakadt és lerendezett mindent...
FOXY6 a kéményt külön megvenném a gépről ha eladnád
A gyári csavar is bírja csak azért szakad le a fejem, mert fellazul és vergődik aztán egy idő után vége... úgyhoyg ha van rajta menetrögzítő akkor annak örök életnek kell lenni
vagy torokgyulladással otthon:)
Hát... Az idő sz*r.. Szerintem kevés ember gépel ilyenkor. úgyhogy szerintem kocsmába van mindenki...
Tisztára halott a fórum... Vagy azért mert hétfő van vagy mindenki motorozik vagy kocsmába vagytok?
Hát ez engem is zavar. Ezért hétvégén szét is szedjük. és remélhetőleg megjön addig az új hátsó lámpa, és kész lesz a tankom is
Am engem is bosszant...
Igen
Jah és a Dr 250 rendszámos a Drz az ohne papír...
A fene tudja most már ,bosszant engem a téma, akkor 12.9 és loktite?
Az a legerősebb verzió nem?
Sziasztok!
Kedves szomszédom gépsasa eladóvá vált.
Suzuki Dr 250(ami csak létezik benne az fel van újítva)
1990-es évjárat stb stb stb
Dr250 320.000
Drz mondj egy árat
Továbbá még mindíg eladó az én vasam is(DRZ400SMK6)
Isten őrizz... Csak teszteltem. De az esetek nagy részében nem kitekeredik, hanem leszakad a feje. Meg szerintem a gyári csavar meg sem közelíti a rajta feltüntetett szakítószilárdságot, vagy csak egyszerűen elfárad...
Szia! Tesztelted a szakító szilárdságukat a csavaroknak vagy a te mocidba szakadtak bele?
Úgyhogy hétvégén újabb nekifutás és mennek bele szépen az új 12.9-es csavarok...
nagy.david@kalocsakom.hu
A 8.8, 10.9(DRZ gyári), 12.9
A gyári csavarja sokkal könnyebben elszakad, mint egy 8.8-as. A keménységére a fejéből lehet következtetéseket levonni...
A 12.9 pattant akkorát, hogy alig találtam meg a fejét...